Forum » Problemi človeštva » Spremenjena novela zakona o nalezljivih bolezni
Spremenjena novela zakona o nalezljivih bolezni
Reycis ::
Bomo videli kdo bo dlje zdržal, mi ali oni brez našega denarja.
Najbolj zblojen argument nasprotnikov cepljenja. Beri mi iz ustnic: stare normale ne bo nikoli več nazaj. Imaš dve možnosti: igraš po željah depopulistov in živiš "normalno" - za zdaj. Ali pa poskusiš preživeti depopulacijo in se začneš privajat na mnogo mnogo bolj skromno življenje. To je šele začetek.
Diversity is our greatest strength
D3m ::
D3m - Najprej se ti zahvalim za res izviren stavek na koncu, upam, da tebi ne bo treba nobenega tlačit v luknjo. Umrla je namreč za kar dolgotrajnim rakom na želodcu in ob tem prišla iz 54 kil na 28. Hvala
Ja zdravimi, ki se kljub gibanjem tudi po rizičnih mestih (nuja), nismo okužilih, se pa nebi radi sedaj, zaradi nespametnega obnašanja cepljenih. Upoštevajte vse ukrepe, ki jih podajajo strokovnjaki - maske v zaprtih prostorih in v gneči, razkuževanje in umivanje rok, distanca, pa morda tudi cepjeni ostanete neokuženi.
Pa še enkrat najlepša hvala za napisano.
Ni problema. Malo streznitve more biti.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Telbanc ()
solatko ::
D3m - Želim ti vse naj, veš se 100x povrne, kar želiš in privoščiš drugim, slej ko prej.
Delo krepa človeka
D3m ::
Hvala.
Saj veš, da to velja tudi obratno :)
Da ne boš vsakič vleke iz žepa "victim card" :)
Saj veš, da to velja tudi obratno :)
Da ne boš vsakič vleke iz žepa "victim card" :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
PrihajaNodi ::
Je šel po dozo. :D
@solatko ne sekiraj se. :)
Sem v drugi temi, dajem kredibilne vire, na katere cepljeni nimate odgovorov, razen enovrsticnic tipa: "Nodi cepi se".
#KoronaSCAMdebunked
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
jotunn ::
PrihajaNodi je izjavil:
Sem v drugi temi, dajem kredibilne vire, na katere cepljeni nimate odgovorov, razen enovrsticnic tipa: "Nodi cepi se".
#KoronaSCAMdebunked
Kredibilne vire? Dobra Nodi dobra.
solatko ::
jotunn - Saj noben vir, ki ne širi cepilske agende ni kredibilen, joj v kakšnem času informacijske dobe živim, še bivša yugo diktatura ni nikoli imela take cenzure.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo so ljudje, ki nasprotujejo ukrepom (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 49154 (42472) | BigWhale |
⊘ | Do kdaj bo veljal neustavni odlok o PCT pogoju? (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Loža | 94327 (80577) | BigWhale |
⊘ | PCT - Bencinski servisi niso izjema ?? (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 116152 (95179) | Utk |
⊘ | Kaj boste storiili, da boste lažje prebrodili ukrepe? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 39114 (32931) | misticnimrk |