Forum » Loža » Netflix plačilo
Netflix plačilo
Dekinio ::
Se še komu pojavil problem, da ne more plačati Netflix naročnine ne prek Revoluta, kot sem do sedaj delal...vmes bila malo pauza kot tudi prek Paypala?
FireSnake ::
Kaj ti javi?
Se ti ne zdi to pomemben podatek?
Pa drugi del stavka. Ga ti razumeš (pavza, Paypal ... KAJ?)?
Da, vprašanje je treba znati postaviti.
Se ti ne zdi to pomemben podatek?
Pa drugi del stavka. Ga ti razumeš (pavza, Paypal ... KAJ?)?
Da, vprašanje je treba znati postaviti.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Ok se bom potrudil z razlago...Imam Netflix račun, katerega sem v mesecu maju plačal z Revolut desposable kartico, vse šlo brez problema. Torej sem imel Netflix aktiviran za mesec dni. Naslednji mesec, torej v mesecu juniju netfliksa nisem podaljšal. Sedaj pa bi rad spet plačal naročnino. Po istem postopku, torej probal sem plačati z Revolut desposable kartico in ni šlo. Potem se skušal plačati z Revolut virtualno kartico tud ni šlo, javi mi, da je nekaj narobe pri plačilu. potem pa sem probal plačati z Paypal (v Paypalu pa imam shranjeno kartico od Revoluta, torej virtualno) in mi javi isto. Na Revolutu pa mi izpisalo: "Your payment was declined. Please contact support for more information". Seveda sem pisal Revolutu, odgovora še nimam.
Sem se pogovarjal tudi z Netfliksom in tud ne vejo zakaj ne gre skoz...
Sem se pogovarjal tudi z Netfliksom in tud ne vejo zakaj ne gre skoz...
Vedno mi javi ko stisnem plačilo:
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
"There appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
XyNOBvxWVJ ::
Ja, tudi mi ne moremo plačati netflix naročnine z revolutko :-)
Povsem enak problem.
Izgleda, da si na neki interni black listi ali kaj, če ti ni moglo odtegniti (dobropis pač).
Meni so sicer dopovedovali, da kartica ni enabla za net payments, čeprav deluje povsod drugod na netu.
Tiste pinky Revolut net shopping kartice pa ne uporabljat, je 'en-kratna' :-)
Če najdeš rešitev, napiši, mi bi sicer vzeli 4k subscription, samo ni smiselno za vse slote, talamo vsega pa tudi ne ravno radi. Lahko pa nacopramo kakšno kombinacijo večih teh vod servisev (HBO, Prime, Netflix, recimo rabimo 1 (ali 2 max!) sočasna slota).
Povsem enak problem.
Izgleda, da si na neki interni black listi ali kaj, če ti ni moglo odtegniti (dobropis pač).
Meni so sicer dopovedovali, da kartica ni enabla za net payments, čeprav deluje povsod drugod na netu.
Tiste pinky Revolut net shopping kartice pa ne uporabljat, je 'en-kratna' :-)
Če najdeš rešitev, napiši, mi bi sicer vzeli 4k subscription, samo ni smiselno za vse slote, talamo vsega pa tudi ne ravno radi. Lahko pa nacopramo kakšno kombinacijo večih teh vod servisev (HBO, Prime, Netflix, recimo rabimo 1 (ali 2 max!) sočasna slota).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XyNOBvxWVJ ()
XyNOBvxWVJ ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 146013 (1498) | hamez66 |
» | Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 149530 (5577) | Buggy |
» | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46696 (19268) | Excavator |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 115882 (43803) | Andro457 |