Forum » Loža » Covid 2020 vs. Covid 2021
Covid 2020 vs. Covid 2021
Temo vidijo: vsi
Massacra ::
Opa!!!
https://torontosun.com/news/provincial/...
Kar se pa situacije s covidom v Ontariu tiče in hospitalizacij:
7.9.2021
Hospitalizations (not ICU):
Unvaccinated
Partially vaccinated
Fully vaccinated
----------------------
146
16
32
7.9.2021
Unvaccinated
Partially vaccinated
Fully vaccinated
----------------------
146
16
32
Smurf ::
Ne se kregat. Izpadete budale. Ima kdo kakšnega dobrega prijatelja ki dela v zdravstvu ali kdo od vas dela v zdravstvu.
Ja moja mama, tasca, partnerka in stric so zdravniki. Imam tudi 2 sorodnika, ki delata v farmaciji (eden je profesor). Imam kar nekaj dobrih kolegov (sosolci iz gimnazije), ki so zdravniki, prav tako moja punca (sosolci iz faksa in gimnazije).
Danes so vsi cepljeni.
gozdar1 ::
Ne se kregat. Izpadete budale. Ima kdo kakšnega dobrega prijatelja ki dela v zdravstvu ali kdo od vas dela v zdravstvu.
Ja moja mama, tasca, partnerka in stric so zdravniki. Imam tudi 2 sorodnika, ki delata v farmaciji (eden je profesor). Imam kar nekaj dobrih kolegov (sosolci iz gimnazije), ki so zdravniki, prav tako moja punca (sosolci iz faksa in gimnazije).
Danes so vsi cepljeni.
Vsi tudi delijo usoido vseh ostalih, zaprti v občine,...
FireSnack ::
Pri nas bojda po neuradnih podatkih zadnji vakciniran zapustil bolnišnico. Zdaj v bolnišnicah samo še teoretiki raznih zarot. Katastrofa kam smo prišli zaradi interneta.
Hemi426 ::
Pri nas bojda po neuradnih podatkih zadnji vakciniran zapustil bolnišnico. Zdaj v bolnišnicah samo še teoretiki raznih zarot. Katastrofa kam smo prišli zaradi interneta.
Bojda...
Daj link. Pri anticepilcih so še linki diskreditirani kot fejk strani... :)
Zakaj država ne naredi obveznega cepljenja?
Če gre za tako hudo bolezen, pa če bi ob cepitvi bili usi ukrepi nepotrebni, pa rešeno zdravstvo in gospodarstvo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
WizzardOfOZ ::
S čim nekdo, ki se ne cepi, ogroža druge?
Za vsako stvar se mora testirat, torej je večkrat testiran in s tem manj nevaren od tistega, ki se je cepil pred pol leta in že pol leta veselo okoli skače, brez kakršnegakoli testa.
Za vsako stvar se mora testirat, torej je večkrat testiran in s tem manj nevaren od tistega, ki se je cepil pred pol leta in že pol leta veselo okoli skače, brez kakršnegakoli testa.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
vaščan ::
pozabil si sedaj ker so cepljeni lahko delajo kar jim srce poželi edina reč ki jo morajo vseeno uporabljat je tista 2 leti stara maska ki se jim valja po žepih. Ni fora da navržeš podatek da so cepljeni jaz poznam dost ljudi v zdravstvu večina vsi cepljeni ampak tisto njihovo iskreno mnenje kako je z tem cepivom tisto je zanimivo slišat.Ne se kregat. Izpadete budale. Ima kdo kakšnega dobrega prijatelja ki dela v zdravstvu ali kdo od vas dela v zdravstvu.
Danes so vsi cepljeni.
Vsi tudi delijo usoido vseh ostalih, zaprti v občine,...
LeQuack ::
Švedi gredo tudi nazaj v svobodo, tako kot Danska in Finska.
https://www.thelocal.com/20210907/will-...
Swedish ministers announced at a press conference on Thursday that Sweden will go ahead with the next step of its plan to lift Covid-19 restrictions from late September, including removing rules for restaurants and public events.
https://www.thelocal.com/20210907/will-...
Swedish ministers announced at a press conference on Thursday that Sweden will go ahead with the next step of its plan to lift Covid-19 restrictions from late September, including removing rules for restaurants and public events.
Quack !
Hvala bogu da se začne počas premikat naj se jim čim prej sledi. Mislim pa sej če nisi totalen idiot ti je jasno da je virus prenapihnjena viroza. Pct pogoj pa še večja nebuloza. Pride virus pobija vse živo in mrtvo konc leta potegnemo črto rekorno število mrtvih a povprečna starost umrlih se poveča iz 78 let na 79let. Kar pomeni da so pomrli res stari ljudje s raznimi obolenji ki se jih ni zdravilo pomagal pa jim je tudi covid. Zdej pa preberem da bi naši spet zapirali državo pa kdo jim daje denar za te poteze a vse to eu financira ali so začeli printat dnar kot američani.
CoolBits ::
To sproscanje je samo varka spet. Ko se malo ohladi in pridejo prehladi bodo cepljeni zaceli zbolevat in umirat(ADE), kriv bo virus in necepljeni seveda kot do sedaj.
Resno briga me za cepljenje in necepljenje s temi nebulozami se nočem preveč sekirat.Mene jezi to da narodu jemljejo denar se lepo okoriščajo v zahvalo nas pa zajebavajo. Mislim alo če ti plačam hišo na morju bodi hvaležen in mi daj mir. To kar se dogaja pa je res predrznost na najvišjem nivoju.
Lansko leto smo imli tak čas dejansko milejše ukrepe in to brez cepljenja, pct,..vemo kako se je končalo.
Poleg tega osebno samo zato ker sem cepljen nebi šel stavit, da bom čez kaka 2 meseca še vedno lahko šel v sosednjo občino, gostilne bom že nekako preživel, žal mi je samo za vse male podjetnike , ki bodo počasi propadli. Baje smo tako vsi v istem čolnu tako tisti z dodatki, kot tisti, ki ne smejo delat, tisti z vip prepustnicami kot tisti, ki živijo v najmanši slovensli občini, tisti v vilah, kot tisti v garsonjerah,..
Poleg tega osebno samo zato ker sem cepljen nebi šel stavit, da bom čez kaka 2 meseca še vedno lahko šel v sosednjo občino, gostilne bom že nekako preživel, žal mi je samo za vse male podjetnike , ki bodo počasi propadli. Baje smo tako vsi v istem čolnu tako tisti z dodatki, kot tisti, ki ne smejo delat, tisti z vip prepustnicami kot tisti, ki živijo v najmanši slovensli občini, tisti v vilah, kot tisti v garsonjerah,..
Unchancy ::
Napredek je vzpodbuden, antivax vsake dva dni palčka v nos, vax svoboden.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Napaka teoretiko zarot oblikujejo nepreverjene informacije lažne ali resnične nevemo zato je teorija zarote. Jaz govorim o dejstvih. Zakaj bi bili nesrečni če bo konec pct pomoje bi morali že zdavnaj zaključit s tem. Mogoče pride malo zatišja a to jebanje naroda in okoriščevanje z našim denarjem to je tisto res grdo če imaš od nekoga res veliko korist namesto negovat to zakaj ga potem še zajebavat to moraš bit nek psihopat to ni nobena teorija zarote. Ubistvu mastno plačujemo ljudi da nas zajebavajo a ni to dejstvo?
če je pri nas 2 milijona ljudi in milijon cepljenih, odšteješ še vse otroke do 12 let in prideš do podatka, da nismo nič manj precepljeni kot skandinavci.
če je otrok, ki ne rabijo bit cepljeni 300.000, smo na 1:0.7 za cepljene, kar je skoraj 59 procentov.
če je otrok, ki ne rabijo bit cepljeni 300.000, smo na 1:0.7 za cepljene, kar je skoraj 59 procentov.
Miki N ::
Pa itak, teh 70% je neka arbitrarna številka, ki v resnici ni neodvisna. 70% precepljenost je čisto nekaj drugega v Namibiji kot je v ne vem Belgiji.
Zdaj se gremo neko noro lovljenje teh okroglih procentov ker pač treba je izpolniti ne vem kere kriterije. Vse skupaj spominja na premizo romana Catch-22 , kjer se je večino stvari delalo za pike, da se je ugajalo nadrejenim, da se je jebalo podrejene in ker "pač tako to je". Je bilo pa vse točno "strokovno" utemeljeno zakaj tako je.
Zdaj se gremo neko noro lovljenje teh okroglih procentov ker pač treba je izpolniti ne vem kere kriterije. Vse skupaj spominja na premizo romana Catch-22 , kjer se je večino stvari delalo za pike, da se je ugajalo nadrejenim, da se je jebalo podrejene in ker "pač tako to je". Je bilo pa vse točno "strokovno" utemeljeno zakaj tako je.
Smrekar1 ::
Opa!!!
7.9.2021
Unvaccinated
Partially vaccinated
Fully vaccinated
----------------------
146
16
32
Na vsakega necepljenega v Ontariu prideta 2 cepljena. Dve tretjini cepljene populacije ti data eno četrtino hospitalizacij, ena tretjina necepljenih preostale tri četrtine.
Cepivo torej deluje.
sbawe64 ::
Janša bi oktobra spet zapiral državo
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Danes si če si proti nesmiselnim omejitvam, avtomatsko že kar antivaxer. Komu se oglasim, da mi tisti dve dozi ven spumpajo? Ko bo cepljenih 70% se bodo taisti drli, da se antivaxerji nočejo cepit s tretjo dozo in da bomo zaradi njih spet zaprti. Na koncu so vsi ukrepi predvsem stvar politike, precej lažje je politikom sprejemat neke ukrepe (če delujejo niti ni pomembno pa tudi dokazat je nihovo učinkovitost skoraj nemogoče), kot pa jih odpravljat, ker to pride skupaj s prevzemanjem odgovornosti. Če bi bile stvari tako enostavne, kot jih nekateri želijo prikazat, bi se na cepljenje vezala odprava vseh ukrepov, pa se po večini samo za neko sprostitev z možnostjo ponovne zaostritve (spet prihajata prihaja jesen in zima).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gozdar1 ()
Miki N ::
Problem je da to kar imamo sedaj je slabše kot obvezno cepljenje, ker je nepošteno in v osnovi... prevara. To "prostovoljno" cepljenje je čisto navaden mafijski reket - mafijec te tudi v resnici nič ne sili. Kao.
Obvezno cepljenje je dvostranska odgovornost izpolnitve obveznosti . Ti se greš pod zakonsko obvezo šutnit, druga stran se obveže da ko bo dosežena magična x% precepljenost ukine ukrepe. Brezpogojno. Tudi, če "ne dela". Čisti računi, dobri prijatelji.
Obvezno cepljenje je dvostranska odgovornost izpolnitve obveznosti . Ti se greš pod zakonsko obvezo šutnit, druga stran se obveže da ko bo dosežena magična x% precepljenost ukine ukrepe. Brezpogojno. Tudi, če "ne dela". Čisti računi, dobri prijatelji.
mtosev ::
21,1% pozitivnih imamo. Jesen bo zanimiva.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
FoxKnox ::
Situacija se odvija, kot so pametne glave napovedale, neumne pa niso poslušale. Strma rast okužb, predvsem med mladimi, kar je zelo opazno v moji okolici, ki bodo v večji meri napolnili še tiste postelje, ki jih bodo morali vzeti drugim bolnišnice potrebnim.Upajmo , da s svojimi prepričanji ne bodo preveč boleče pristali na trdih tleh ali, bohnedej še kakšna 2 metra.. nižje.Glede na situacijo se bodo verjetno do začetka 22 že večina prekužil, tako da bomo v novo leto vstopili že skoraj corona free.
Vprašanje je samo v kakšnem številu.
Situacija se odvija, kot so pametne glave napovedale, neumne pa niso poslušale. Strma rast okužb, predvsem med mladimi, kar je zelo opazno v moji okolici, ki bodo v večji meri napolnili še tiste postelje, ki jih bodo morali vzeti drugim bolnišnice potrebnim.Upajmo , da s svojimi prepričanji ne bodo preveč boleče pristali na trdih tleh ali, bohnedej še kakšna 2 metra.. nižje.Glede na situacijo se bodo verjetno do začetka 22 že večina prekužil, tako da bomo v novo leto vstopili že skoraj corona free.
Si pričakoval manj okuženih, če se gre na tisoče sošolcev usest v šolske klopi?
Če bi hotel zmanjšat število, bi moral imeti sedaj 2 meseca šolo na daljavo po cele dneve (da nadoknadijo vse za lansko leto, pa da se ne družijo toliko in s tem ne širijo virusa naokoli).
Torej.......kaj sedaj fantje?
Se grem cepit ali še mal počakam. :)
Čisto tvoja odločitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
Strma rast okužb, predvsem med mladimi, kar je zelo opazno v moji okolici, ki bodo v večji meri napolnili še tiste postelje, ki jih bodo morali vzeti drugim bolnišnice potrebnim. Kot bi poslušal mojega starga fotra. Ja naj se prekužjo hvala bogu bolnic pa sigurno ne bodo napolnili. Zdej pa eno resno še napišem preden grem. Vsa fora je bila na čistem začetku če bi vlada uporabila človeški pristop namesto diktatornega bi bila situacija sedajle popolnoma drugačna. Lep pozdrav
To je balkan. Tukaj se vlade ne poslužujejo človeških pristopov.
one-half ::
WizzardOfOZ je izjavil:
To je balkan. Tukaj se vlade ne poslužujejo človeških pristopov.
Ja, tukaj je balkan, ljudje so do kraja primitivni (antivax je samo en od simptomov) in prav imas, ne da se posluzevati normalnih pristopov, ker ne delujejo. Ce bomo hoteli normalno precepljenost, je edina opcija obvezno cepljenje, pa se to bo treba razne primitivce po gozdovih iskat.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
Telbanc ::
21,1% pozitivnih imamo. Jesen bo zanimiva.
Cepljene se ne testira, tko da zaj bo res zanimivo. V bistvu stroka to ve, ampak je zgleda treba v 10 dneh do 6 faze semaforske. Pol pa se spet odprejo nove čudovite opcije ukrepov.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
feryz ::
Evo, cepiva delajo. Rezultat 50 procentne precepljenosti so rekordne številke okuženih. Popoln uspeh. Če bi bili na 90 procentni, bi imeli 2000 novih okuženih danes. Ampak bi bili pa cepljeni.
Kar se tiče bolnic, verjetno vsaj polovica tam ležečih leži zgolj zato, ker so ziher, da bodo jutri umrli. Taka je pač agenda. Ko se jim zazdi to početje dovolj neumno, se odpravijo domov.
Kar se tiče bolnic, verjetno vsaj polovica tam ležečih leži zgolj zato, ker so ziher, da bodo jutri umrli. Taka je pač agenda. Ko se jim zazdi to početje dovolj neumno, se odpravijo domov.
Evo, cepiva delajo. Rezultat 50 procentne precepljenosti so rekordne številke okuženih. Popoln uspeh. Če bi bili na 90 procentni, bi imeli 2000 novih okuženih danes. Ampak bi bili pa cepljeni.
Evo, varnostni pasovi ne delujejo, pred dvesto leti kljub temu, da varnostnih pasov ni bilo, ni bilo kaj prida mrtvih v cestnem prometu, zdaj umirajo tudi nekateri, ki so privezani z varnostnimi pasovi.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
widj3098dj32 ::
Napako delate ker krivite eden drugega za dano situacijo. S tem pridno izpolnjujete pogoj dv deli in vladaj. Da bi nekaj potegnili iz tega brezveznega nabijanja bi se moral vsak mal nazaj potegnit in probat sprejet drugo mnenje na koncu se mogoče najde nek pameten skupen kompromis kako zadevo rešit. Recimo to je človeški pristop k reševanju problema. Ampak na žalost nismo v položaju da bi kakorkoli vplivali na realni svet tko da solite pamet naprej.
Ljudje vsak dan jejo hrano v gostilnah, kjer morajo zaupat bogve kakšnim kuharjem, higienskim postopkom, ki jih izvajajo ljudje brez visoke izobrazbe, dodajmo še proizvajalce hrane, ki fintirajo s sestavinami in ljudje vse to vtikajo v usta.
Kot skrajnost omenimo še tiste, ki goltajo tabletke ectasya in raznih mešanic, ki jih delajo modeli na kuhinjskih mizah z nepreverjenimi dodatki. Dodajmo kadilce, ki kadijo nekaj, kar je itak nemogoče do konca definirati in kar dokazano povzroča hudo odvisnost, raka, možganske kapi, infarkte...
Ampak to je vse ok.
Cepivo, kjer je vse od pike do pike popisano, regulirano, testirano na deset tisočih (zdaj uporabljeno že na milijardah), vse to s strani najbolj izobraženih in usposobljenih ljudi, nakar še nadzorovano na nešteto načinov...
Nope, NIHČE ME NE BO POSILJEVAL Z EKSPERIMENTALNIMI IN NEPREVERJENIMI ZVARKI.
Sure, razen za vsak obrok in vsak čik.
Kot skrajnost omenimo še tiste, ki goltajo tabletke ectasya in raznih mešanic, ki jih delajo modeli na kuhinjskih mizah z nepreverjenimi dodatki. Dodajmo kadilce, ki kadijo nekaj, kar je itak nemogoče do konca definirati in kar dokazano povzroča hudo odvisnost, raka, možganske kapi, infarkte...
Ampak to je vse ok.
Cepivo, kjer je vse od pike do pike popisano, regulirano, testirano na deset tisočih (zdaj uporabljeno že na milijardah), vse to s strani najbolj izobraženih in usposobljenih ljudi, nakar še nadzorovano na nešteto načinov...
Sure, razen za vsak obrok in vsak čik.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
one-half ::
Too late, glede na stevilo cepljenih, bos tole tezko utemeljil. Zadeva je bila aktualna na zacetku cepljenja, zdaj je prepozno za ta izgovor.
Motiti se je človeško.
NIHČE ME NE BO POSILJEVAL Z EKSPERIMENTALNIMI IN NEPREVERJENIMI ZVARKI.Res je lepo si napisal prav nihče. vsak zase ve ali bo kadil preveč jedel nezdravo živel bla bla. To je point. In kaj tukaj ni jasno zakaj kreg. Sem rekel da se brez veze kregate od začetka je že vse jasno problem je samo v posiljevanju nič drugega. Cepi se ali pa boš moral to in ono!!!
Evo, če bi imeli 70 procentno precepljenost, ne bi zapirali, poslušam po radiju.
Medtem Avstrijci zapirajo pri 64 procentih, čeprav je kurc točno 14 dni nazaj zatrjeval, da ne bo.
Izraelci in Islandci, Gibraltar itd itd, zapirajo pri 90 procentih.
Ampak ja, milan in janez pravita, da bo pri nas dovolj 70. Žal je to zgolj teoretično in tega ne bomo izvedeli. Če bi bilo 70 res dovolj.
Medtem Avstrijci zapirajo pri 64 procentih, čeprav je kurc točno 14 dni nazaj zatrjeval, da ne bo.
Izraelci in Islandci, Gibraltar itd itd, zapirajo pri 90 procentih.
Ampak ja, milan in janez pravita, da bo pri nas dovolj 70. Žal je to zgolj teoretično in tega ne bomo izvedeli. Če bi bilo 70 res dovolj.
Okapi ::
Testiranje enkrat na mesec je čisto brezveze, ker se lahko okužiš že pet minut po testu in si potem cel mesec kužen.
Testiranje bi imelo nek smisel, če bi se testiral vsak drugi dan.
Ampak če je cepljenih dovolj ljudi, se prenos virusa dovolj zmanjša, in njegova nevarnost dovolj nevtralizira, da ni več nobene potrebe po stalnem testiranju vseh ljudi.
Res je pomilovanja vredno, kakšne vse neumne izgovore si izmišljujete tisti, ki vas je strah cepljenja.
Ampak če je cepljenih dovolj ljudi, se prenos virusa dovolj zmanjša, in njegova nevarnost dovolj nevtralizira, da ni več nobene potrebe po stalnem testiranju vseh ljudi.
Res je pomilovanja vredno, kakšne vse neumne izgovore si izmišljujete tisti, ki vas je strah cepljenja.
Testiranje enkrat na mesec je čisto brezveze, ker se lahko okužiš že pet minut po testu in si potem cel mesec kužen.Cepljenje 1x na 3 mesece je popolnoma brezveze, ker se lahko okužiš 5 minut po tistem, ko si cepljen.
Uuuu, sprememba PCT za obisk zdravstvenih ustanov.
Ok, saj je zdržal skoraj 24 ur. Uspeh.
Poklukar je mislil, da je nekaj mislil. Čeprav v resnici ni nič mislil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Testiranje enkrat na mesec je čisto brezveze, ker se lahko okužiš že pet minut po testu in si potem cel mesec kužen.
Meni se zdi še boljši način, da se vsem vzame kri (že tukaj bi videli, koliko jih je v resnici prebolelo in koliko je sploh še tistih, ki še niso). Vsem se preveri število protiteles in potem določi ali sploh rabiš cepljenje ali ne. Ker če imaš dovolj protiteles, zakaj bi se potem cepil?
Ko bo cepljenih dovolj, se bo virus vseeno širil. Še vedno bodo ljudje po bolnišnicah in še vedno bodo umirali za njim. Ja 3x manj, pravite cepljeni. ampak v izraelu 3x manj pomeni še vedno izredno ogromno številko. Kako bo s tem pri nas, bomo pa še videli, ker bo glavni razmah vsega šele v oktobru in novembru.
A si lahko mislite, kako so ti politiki in ta "stroka" zabiti kot kante? Dobesedno.
Sestankujejo cele dneve, planirajo neke ukrepe in ko jih končno obelodanijo, jih prej kot v enem dnevu spreminjajo.
Res, kako tumpast moraš biti, da niti dveh stavkov, ki bi bili logični, vzdržali presojo ali kaj podobnega, ne moreš spraviti skupaj?
Sestankujejo cele dneve, planirajo neke ukrepe in ko jih končno obelodanijo, jih prej kot v enem dnevu spreminjajo.
Res, kako tumpast moraš biti, da niti dveh stavkov, ki bi bili logični, vzdržali presojo ali kaj podobnega, ne moreš spraviti skupaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Hemi426 ::
https://www.24ur.com/novice/korona/pokl...
Poklukar obvešča, da PCT pri zdravniku ni potreben.
Ahahahahah, ne gre fašizem tako gladko skozi, ahahahah :D
Poklukar obvešča, da PCT pri zdravniku ni potreben.
Ahahahahah, ne gre fašizem tako gladko skozi, ahahahah :D
V normalnem svetu bi se cepil če hočeš enkrat na leto kot pri gripi in vsaj par mesecev prej bi se prijavil za naslednje leto zaradi proizvodnje in logistike. To kar se zdej dogaja ni normalen svet res ne. Treba je situacijo ocent realno treba bo s tem virusom živet kot živimo z gripo in raznimi virozami in sprejet posledice pizda a je to tko teško a nima jj jajc.Dolgoročno s terrorjem nad ljudmi nebomo daleč prišli. Vidim pa en velik problem nihče noče prevzet odgovornosti čeprav nevem zakaj se potem ljudem v vladi izplačuje ornk denar z denarjem in močjo ki ti je dana pride odgovornost oni bi imeli pa odgovornost delvca z lopato. Kot sem rekel če jih tko skrbi za svojo rit naj dajo predlog na glasovanje pa nej se narod sam odloči kako bo z virusom živel. A smo za to?
Utk ::
Ne, z gripo se vsak vsako zimo okuži. Večina jih ne zboli, okuži pa se. Če bi korona povsod, bo tudi tu enako. In tu "3x manj" bolnih pri cepljenih ne bo naredilo velike razlike. Razliko bo naredila prekuženost, če že. Isto kot pri gripi.
Kot sem rekel če jih tko skrbi za svojo rit naj dajo predlog na glasovanje pa nej se narod sam odloči kako bo z virusom živel. A smo za to?
Okapi ::
Nikakor se z gripo ne okuži vsak vsako zimo. Vsakokrat, ko zboliš, pridobiš nekaj imunosti na enak in podobne seve gripe, in naslednje leto ne zboliš. Če pa se vseeno okužiš, tvoj imunski sistem že v kali dovolj zatre virus, da ne zboliš, ali pa samo v blagi obliki.
Utk ::
Nikakor se z gripo ne okuži vsak vsako zimo. Vsakokrat, ko zboliš, pridobiš nekaj imunosti na enak in podobne seve gripe, in naslednje leto ne zboliš. Če pa se vseeno okužiš, tvoj imunski sistem že v kali dovolj zatre virus, da ne zboliš, ali pa samo v blagi obliki.
Okužiš se, virus pride vate, večina jih pa ne zboli. Oz. niti ne ve, da so dobili virus.
Predlog za neobvezno cepljenje kot pri gripi ukinitev ukrepov ter življenje s posledicami kakršne pač bodo prišle. Ali obvezno cepljenje 1x na leto. Pa dejmo na glasovanje. Predvidevam da se to zgodi se vam gate ofarbajo zaradi strahu za svojo rit. Ampak ja realno bi bila to najbolša opcija državljani republike slovenije so se v večini tko odločil pa živimo s tem al pa ven iz slovenije. Jaz bi tko naredu ker ta norost sedaj je slabša kot karkoli
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vaščan ()
pirat ::
Tukaj človek izve, da je obisk gostilne človekova pravica. Zakaj je potem varuh človekovih pravic glede tega tiho, še več: zakaj je potrebno izpolnjevati PCT celo za obisk varuha človekovih pravic?
https://www.varuh-rs.si/
Hja ....
https://www.varuh-rs.si/
Hja ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 83898 (71591) | zmist |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 251690 (230775) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23067 (19260) | Mr.B |