Forum » Loža » Covid 2020 vs. Covid 2021
Covid 2020 vs. Covid 2021
Temo vidijo: vsi
Pithlit ::
Main Objective is depopulation.
Is that clear?
Vse ostalo je zgolj bullshit.
Glede na vsa orodja ki jih imajo na razpolago... Jim gre obupno, ampak res obupno, slabo.
Life is as complicated as we make it...
Ganon ::
Protestniki, ki nasprotujejo cepljenju in že več mesecev pred stavbo zahtevajo programski čas za predstavitev svoje resnice o neobstoju novega koronavirusa in covida-19, so vdrli v naše studie.
Ne bomo polnili zgolj običajnih bolnišnic, polna bo tudi psihiatrija.
Massacra ::
mtosev ::
Vdrli so v prostore RTV? Haha. Idioti in zabiti ljudje.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
HappyPills ::
A ste jih vidl. Na tleh lezijo pa kricijo freedom medtem ko jih policija vn nos hahaha. Kera komedija.
https://twitter.com/MaticMatic85K/statu...
Hemi426 ::
Osebno upam, da se uvede obvezno cepljenje.
Je trenutno na RTVjU, da ITA razmišlja o tem.
Res upam, da nas vse precepijo, in da boste vsi pametni videli, da bo čez eno leto isto kot danes.
Isti ukrepi, vse bo isto.
Me zanima kam boste pa potem kopali. "Hja, 7 odmerkov ni tako učinkovitih, zakaj si tak antivaxxer, pojdi po 8.!!1"
Vrnitve v normalnost tako ni več :).
Je trenutno na RTVjU, da ITA razmišlja o tem.
Res upam, da nas vse precepijo, in da boste vsi pametni videli, da bo čez eno leto isto kot danes.
Isti ukrepi, vse bo isto.
Me zanima kam boste pa potem kopali. "Hja, 7 odmerkov ni tako učinkovitih, zakaj si tak antivaxxer, pojdi po 8.!!1"
Vrnitve v normalnost tako ni več :).
No tako pojdi najprej po originalna 2 pa bomo potem se pogovarjal.
Nevem pa na kaksen nacin je isto. Mogoce mate samo anticeplci se vedno isto psihozo.
Nevem pa na kaksen nacin je isto. Mogoce mate samo anticeplci se vedno isto psihozo.
;-) ::
Pa saj naceloma zivimo "normalno" v vsakdanjem zivljenju. Če bi ugasnil tv in nebi spremljal ST bi se bolj malo dogajalo, nosil bi masko in to je to.
Tako zivi 50% slovencev. Na te vpliva cela situacija minimalno.
Kmalu bomo na 70% precepljenosti in vse ukrepe bomo opustili in to je to.
Tako zivi 50% slovencev. Na te vpliva cela situacija minimalno.
Kmalu bomo na 70% precepljenosti in vse ukrepe bomo opustili in to je to.
lynxslo5 ::
Jaz bom anticepilce vprašal, kdaj se mi bo aktiviral tisti čip, ki sem ga prejel, ko sem se cepil? A bo to že letos, ali drugo leto? A bom postal zombi in me bo na daljinca kontroliral Bill Gates?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lynxslo5 ()
StarMafijec ::
Ista kategorija ljudi, ki kupuje loto srečke upajoč na tisto malo verjetnost, ki jim bo prinesla dobitek, verjame tudi, da ne bo fasala nezaželenih posledic covid-19 (ki pa niso le intenzivna nega in smrt). Verjetnost za nezaželene posledice pri covid-19 je pa nekaj magnitud višja kot pa zadetek na lotu.
Kayzon ::
Kaj je to kao anticepilci vdrli na RTV pa gledas slike same stare zenske. False flag baby mommaa
IL_DIAVOLO ::
Jaz bom anticepilce vprašal, kdaj se mi bo aktiviral tisti čip, ki sem ga prejel, ko sem se cepil? A bo to že letos, ali drugo leto? A bom postal zombi in me bo na daljinca kontroliral Bill Gates?
Cepljeni so ze bili prej cipirani. Malo v milejsi obliki, ampak se vedno ovce brez mnenja.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Go-ahead ::
Če prav razumem intenzivne nege polnijo predsem necepljenci. V kolikor bi se cepili, jih na intenzivmih oddelkih ne bilo.
Stroške za zdravljenje se krije tudi iz prispevkov cepljenih ljudi. Le ti so prikrajšani za ostale zdravstvene storitve, ker denar odteka drugam.
Torej tej narcisoidni, egoistični, družbeno neodgovorni osebki, brez kančka empatije, najprej pričakujejo, da se bo dovolj družbeno odgovornih ljudi cepilo, tako da se bo dosegla dovolj visoka precepljenost, vendar brez njihove udeležbe. Na račun drugih. Morali se bodo zelo pogosto testirati. Na račun drugih. Končali bodo v bolnišnici. Na račun drugih. Nesrečneži bodo končali na intenzivni. Na ra čun drugih.
Zaradi bojazni da bodo necepljenci zboleli, cepljenci nosijo maske. Zaradi necepljencev. Držijo varnostno razdaljo. Zaradi necepljencev. Delajo od doma. Zaradi necepljencev. So na čakanju. Zaradi necepljencev. Ostanejo brez službe, podjetja propadajo. Zaradi necepljencev. Včasih umre tudi kakšen cepljen, ker mu pridružene bolezni, kljub majhnemu vplivu posledic kovida, pomagajo na drugi svet. Zaradi necepljencev.
Zato lepo prosim narcisoidne,prepotentne, egoistične osebke, pokažite malce sočutja do ljudi s katerimi naj bi sobivali. Do sedaj tega niste storili, ker vam dolgoletni način življenja na račun prikrajševanja kvalitete žvljenja sobivajočih, ne omogoča takojšnjega preklopa v dejanja od katerih bi imeli koristi tudi sobivajoči. Gre tudi za vaše otroke, partnerje, starše, prijatelje, Škoda, ker ne gre tudi za vaše hišne ljubljenčke, mogoče bi se prej odločili.
Stroške za zdravljenje se krije tudi iz prispevkov cepljenih ljudi. Le ti so prikrajšani za ostale zdravstvene storitve, ker denar odteka drugam.
Torej tej narcisoidni, egoistični, družbeno neodgovorni osebki, brez kančka empatije, najprej pričakujejo, da se bo dovolj družbeno odgovornih ljudi cepilo, tako da se bo dosegla dovolj visoka precepljenost, vendar brez njihove udeležbe. Na račun drugih. Morali se bodo zelo pogosto testirati. Na račun drugih. Končali bodo v bolnišnici. Na račun drugih. Nesrečneži bodo končali na intenzivni. Na ra čun drugih.
Zaradi bojazni da bodo necepljenci zboleli, cepljenci nosijo maske. Zaradi necepljencev. Držijo varnostno razdaljo. Zaradi necepljencev. Delajo od doma. Zaradi necepljencev. So na čakanju. Zaradi necepljencev. Ostanejo brez službe, podjetja propadajo. Zaradi necepljencev. Včasih umre tudi kakšen cepljen, ker mu pridružene bolezni, kljub majhnemu vplivu posledic kovida, pomagajo na drugi svet. Zaradi necepljencev.
Zato lepo prosim narcisoidne,prepotentne, egoistične osebke, pokažite malce sočutja do ljudi s katerimi naj bi sobivali. Do sedaj tega niste storili, ker vam dolgoletni način življenja na račun prikrajševanja kvalitete žvljenja sobivajočih, ne omogoča takojšnjega preklopa v dejanja od katerih bi imeli koristi tudi sobivajoči. Gre tudi za vaše otroke, partnerje, starše, prijatelje, Škoda, ker ne gre tudi za vaše hišne ljubljenčke, mogoče bi se prej odločili.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
HappyPills je izjavil:
Jure, ne bom se spuščal v debato s tabo, sem videl da tudi filozofiraš študentom na 9gagu.
Me je presenetilo, da nimaš maske na profilki, ampak cepljenje bo itak obvezno kmalu, boma videla čez eno leto.
Daj si v opomnik 4.9.2022, pod pogojem da smo 70-100% precepljeni.
Iskreno te prosim :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
ripmork ::
Hvala OPS za Live stream komedije Slučajno pogledal kaj se danes dogaja, not disappointed. Od vdora v RTV in histeričnega dretja, do pritoževanja čez motilce hrupa (ko je kamerman ponesreči izklopil zvok), zmerjanje gledalcev live stream-a - ker ne pridejo "pomagat",...
Da se razumemo: celotna situacija je daleč od smešne. Ampak človeku drugega, kot smejat se, ne preostane.
Da se razumemo: celotna situacija je daleč od smešne. Ampak človeku drugega, kot smejat se, ne preostane.
s1m0n ::
Kdaj nov semafor za mesta v psihiatrijah? Tudi tam bo nam počasi začelo zmanjkovati jopičev.
widj3098dj32 je izjavil:
Kdaj bodo prepovedali prodajo vitamina D?
Japonci imajo večjo precepljenost kot mi. Glih tolk da veš kako ga tvoja grafika biksa.
HappyPills je izjavil:
Jure, ne bom se spuščal v debato s tabo, sem videl da tudi filozofiraš študentom na 9gagu.
Me je presenetilo, da nimaš maske na profilki, ampak cepljenje bo itak obvezno kmalu, boma videla čez eno leto.
Daj si v opomnik 4.9.2022, pod pogojem da smo 70-100% precepljeni.
Iskreno te prosim :)
Se gres cepit?
Massacra ::
widj3098dj32 je izjavil:
Japonci imajo večjo precepljenost kot mi. Glih tolk da veš kako ga tvoja grafika biksa.
Ja, fuuuuul večjo!
By the end of August, 45 percent of the population had received two shots...
Pac-Man ::
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
widj3098dj32 je izjavil:
Polno precepljenost imajo višjo za slabih 5%.
Ni to ravno nek ključni faktor.
Je pa zanimivo, da so uradne raziskave ugotovile korelacije med nizkimi nivojimi vitamina D in hospitalizacijami:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3413975...
www.timesofisrael.com/1-in-4-hospitaliz...
(Nizki nivoji Dja 14x povečajo opcijo težke hospizalizacje)
www.forbes.com/sites/victoriaforster/20...
(Researchers in Spain have discovered that 82% of hospitalized patients with Covid-19 were vitamin D deficient )
https://academic.oup.com/jcem/advance-a...
Evo, to so vse zelo uradni linki.
Ampak Pithlit, daj mi še vseeno za lahko noč prosim zabij neko svojo tipično zahojeno žalitev.
Prosim :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
Ganon ::
HappyPills je izjavil:
A ste jih vidl. Na tleh lezijo pa kricijo freedom medtem ko jih policija vn nos hahaha. Kera komedija.
Je kdo shranil? Izbrisano.
Japonska je sele dobr zacela cepit oni bodo na 80 v roku 30 - 45 dni. Tako kot vecina razvitih drzav. Kolega na norveskem je sele zdaj prsu na vrst za cepljene ker je star 40 in so vse ostale prej pocepli s 95%. Jp 95% lol.
Utk ::
Če gledamo zemljevid Evrope, okužnih in precepljenosti, je tu tudi korelacija kot pri (ne)cepljenih na intenzivni?
HappyPills je izjavil:
Japonska je sele dobr zacela cepit oni bodo na 80 v roku 30 - 45 dni. Tako kot vecina razvitih drzav. Kolega na norveskem je sele zdaj prsu na vrst za cepljene ker je star 40 in so vse ostale prej pocepli s 95%. Jp 95% lol.
Vidim, da jim to izjemno koristi :D
https://www.lifeinnorway.net/coronaviru...
UPDATED 2 SEPTEMBER: Because of a surge in infections these last weeks, Norway has postponed the final stage of its reopening process.
lynxslo5 ::
Kdor bi gledal:
https://www.facebook.com/16189023052346...
Troho bi morali cepit z mešanico antidepresivov in antipsihotikov. Meni bi bilo kar malo nerodno, če bi bil anticepilec, pa da je Troha glavni kolovodja mojega gibanja.
HappyPills je izjavil:
UPDATED 2 SEPTEMBER: Because of a surge in infections these last weeks, Norway has postponed the final stage of its reopening process.
Kul clank kr prebeti si ga v celoti.
IL_DIAVOLO ::
Kdor bi gledal:
Troho bi morali cepit z mešanico antidepresivov in antipsihotikov. Meni bi bilo kar malo nerodno, če bi bil anticepilec, pa da je Troha glavni kolovodja mojega gibanja.
To so ljudje, ki olajša muke cepilcem v pomanjkanju argumentov.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
HappyPills je izjavil:
HappyPills je izjavil:
Kul clank kr prebeti si ga v celoti.
Sem ga! Potrebuješ malo pomoči ob razlagi?
Že dlje časa opažam, da si bolj počasne sorte...
Utk ::
Če pogledamo te faze, morda sem jaz zabit in česa ne vidim, ampak 80% ukrepov tam se nanaša na šole. So bile šole v prejšnih valih vir tolikih okužb? Je to ugotovila "stroka"?
19% se pa nanaša na omejitve privat druženj. Za katere si res ne predstavljam kako jih bi lahko nadzirali.
19% se pa nanaša na omejitve privat druženj. Za katere si res ne predstavljam kako jih bi lahko nadzirali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
WizzardOfOZ ::
Če pogledamo te faze, morda sem jaz zabit in česa ne vidim, ampak 80% ukrepov tam se nanaša na šole. So bile šole v prejšnih valih vir tolikih okužb? Je to ugotovila "stroka"?
V razredu hčerke je učiteljica prinesla v šolo korono in je 15 otrok zbolelo, ter prineslo domov korono, kjer so še vsi starši in bratje ter sestre zboleli. Pri nas je dobila korono še mama od žene (že v pokoju).
Tako da jaz verjamem, da so bile šole kar visoki "davki" korone.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Telbanc ::
Kdor bi gledal:
https://reporter.si/clanek/slovenija/kr...
" Ne nasprotujejo sicer temu, da se ljudje cepijo, vendar so za svobodo odločanja. Po njegovem so cepiva eksperimentalna, nepreizkušena in nevarna, ljudje pa da so poskusni zajčki. "Koronavirusi obstajajo že tisočletja, kovid-19 pa je izmišljotina ter podlaga za korupcijo in manipulacijo," pravi."
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
gozdar1 ::
ripmork ::
Lani jeseni je bil kmalu po odprtju šol konkreten porast (če se ne motim višji kot kadarkoli prej), po cifrah sodeč zaenkrat letos še slabše kaže. Tako da me ne čudi, da je tak poudarek na šolah. O tem, koliko bolje so se v tujini pripravili na to (rekuperatorji, ipd) raje ne bi. Te dni od znancev/znank že poslušam primere, ko so nekateri starši bolane otroke peljali v šole kljub simptomom (seveda tamali potem pozitivni na testu). Na vprašanje, zakaj jih niso doma pustili pa: "Če si je pa tako spet želela v šolo, no!"
Kar se tiče vdora v RTV je cela zadeva zrežirana, po moje, čisto kreiranje javnega mnenja v stilu, ti grdi antiwaksi, pa še tale Troha, jih menda vodi.
Oh, kako prozorno, da ne morejo preprečit "vdora" nekaj civilistov, ki že par mesecev delajo gužvo pred RTV jem in bi to lah pričakoval vsak policaj.
Oh, kako prozorno, da ne morejo preprečit "vdora" nekaj civilistov, ki že par mesecev delajo gužvo pred RTV jem in bi to lah pričakoval vsak policaj.
Glavna težava so še vedno lockdownerji. Ti nas zapirajo ne pa par čudakov, ki se jim pripisuje prevelik pomen.
Lani jeseni je bil kmalu po odprtju šol konkreten porast (če se ne motim višji kot kadarkoli prej), po cifrah sodeč zaenkrat letos še slabše kaže. Tako da me ne čudi, da je tak poudarek na šolah. O tem, koliko bolje so se v tujini pripravili na to (rekuperatorji, ipd) raje ne bi. Te dni od znancev/znank že poslušam primere, ko so nekateri starši bolane otroke peljali v šole kljub simptomom (seveda tamali potem pozitivni na testu). Na vprašanje, zakaj jih niso doma pustili pa: "Če si je pa tako spet želela v šolo, no!"
Kako kaže bomo vidli kmalu. Šole so odprrte šele dva dni, tko še en teden bo treba počakat.
WizzardOfOZ ::
Rekorderji so že prvi dan šole morali v karanteno, ker je en otrok očitno po testiranju šel v šolo in so jih med poukom obvestili da je pozitiven in da so bili vsi v stiku z okuženim, ter jih napotili v karanteno.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Adder ::
Kdor bi gledal:
Troha je za na zaprti oddelek
Ova halozanka z naglasom ga pa tudi ze dolgo casa ni kasirala, tipicna nepofukanka
r3dkv1c4 ::
Main Objective is depopulation.
Is that clear?
Vse ostalo je zgolj bullshit.
Glede na vsa orodja ki jih imajo na razpolago... Jim gre obupno, ampak res obupno, slabo.
Ne ravno.
Počasi kljuvajo, če pa ti pričakuješ, da se bo to zgodilo čez noč, pa žal živiš v pravljici.
Koliko jih je že korona odnesla?
Koliko penzij je to?
Peščica ljudi ima enormno korist od tega, pa četudi se se tebi ne zdi, da jim gre dobro.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!
You can ban me, but you can't shut me down!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
pirat ::
Dobro jutro razumnim in dobro jutro tudi tistim, ki nam boste danes iz prve roke lahko poročali o tem, kako ste včeraj razgrajali po RTV
Upam, da glavobol ne bo prehud, moram priznati, da ste res izbrana družba, creme de la creme takorekoč
Upam, da glavobol ne bo prehud, moram priznati, da ste res izbrana družba, creme de la creme takorekoč
Dobro jutro razumnim in dobro jutro tudi tistim, ki nam boste danes iz prve roke lahko poročali o tem, kako ste včeraj razgrajali po RTV
Pod razgrajanje si predstavljam , da misliš napovedi apokalipse in strašenje z "semaforji". "Uncle joe" vas ima rad, interni potni listi so baje super ideja.
enemon ::
Kar se tiče vdora v RTV je cela zadeva zrežirana, po moje, čisto kreiranje javnega mnenja v stilu, ti grdi antiwaksi, pa še tale Troha, jih menda vodi.
To, da je to zrežirano, je tudi moje mnenje. S tem hočejo ustvariti mnenje pri necepljenih, da so anticepilci norci, oni pa nočejo biti taki in se bodo šli cepit. Kako prozorno.
Miki N ::
Glede primera Norveške... v bistvu je čisto vseeno katero državo daš.
Praktično vse vodijo bolj ali manj odprto "Zero Covid" politiko. Nekatere države, kot so Avstralija ipd. to odprto priznajo, kaka Slovenija slabo in po mojem dokaj groteskno prikriva, razni Nordijci (ja tudi Švedi) pa to v bistvu precej bolj spretno uporabljajo in zadevo "držijo na ledu" ko se da. Za hude čase. Ampak #prstvrit infrastruktura je vzpostavljena.
Praktično vse vodijo bolj ali manj odprto "Zero Covid" politiko. Nekatere države, kot so Avstralija ipd. to odprto priznajo, kaka Slovenija slabo in po mojem dokaj groteskno prikriva, razni Nordijci (ja tudi Švedi) pa to v bistvu precej bolj spretno uporabljajo in zadevo "držijo na ledu" ko se da. Za hude čase. Ampak #prstvrit infrastruktura je vzpostavljena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
To, da je to zrežirano, je tudi moje mnenje. S tem hočejo ustvariti mnenje pri necepljenih, da so anticepilci norci, oni pa nočejo biti taki in se bodo šli cepit. Kako prozorno.
Anticepilci so, po vseh definicijah, norci. Tile Trohovci so pa še par stopničk dlje.
Anticepilci so, po vseh definicijah, norci. Tile Trohovci so pa še par stopničk dlje.
Ne spravljaj debato na osebni nivo, ker se lah nazivi hitro okrepijo.
Dejstvo je, da gremo zaj zgleda u končni val korone. Po vseh defnicijah so waxerji ki so se cepili da so šli na Hrvaško širit korono vse prej ko solidarni. V bistvu so egoisti, ki bi radi, da se še mi "cepimo za njihove počitnice".
;-) ::
Troha je lep primer kako politika placuje idiote da so na idiotski način proti cepljenju, samo zato da se vse ostale meče v isti koš. Tako sodelujejo s SDS že od 2006.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
one-half ::
Zanimivo mi je, da drzave s precej vecjo precepljenostjo kot je nasa, recimo Italija, razmisljajo o obveznem cepljenju.
Dejansko danes pri 43% precepljenosti v Sloveniji, ne vidim druge resitve. Nic od drugega ni zaleglo, se najbolj so delovale pocitnice na Hrvaskem, svojo "pozitivno komunikacijo" si lahko gladko nekam vtaknejo, ker ne zaleze nic. Kaj za vraga spet menca vlada, jasno je, da v kolikor nocemo spet utrpeti znatne gospodarske skode, obstaja samo se en ukrep, obvezno cepljenje. Ne glede kaksna je cena cepiva, je to malenkost proti ceni, ki jo bo placalo gospodarstvo, proracun in zadolzevanje, ce se ponovi lanska zgodba.
Ne razumem, zakaj za vraga se obirajo, ce o tem razmisljajo drzave, ki imajo skoraj se enkrat visjo precepljenost kot mi.
Dejansko danes pri 43% precepljenosti v Sloveniji, ne vidim druge resitve. Nic od drugega ni zaleglo, se najbolj so delovale pocitnice na Hrvaskem, svojo "pozitivno komunikacijo" si lahko gladko nekam vtaknejo, ker ne zaleze nic. Kaj za vraga spet menca vlada, jasno je, da v kolikor nocemo spet utrpeti znatne gospodarske skode, obstaja samo se en ukrep, obvezno cepljenje. Ne glede kaksna je cena cepiva, je to malenkost proti ceni, ki jo bo placalo gospodarstvo, proracun in zadolzevanje, ce se ponovi lanska zgodba.
Ne razumem, zakaj za vraga se obirajo, ce o tem razmisljajo drzave, ki imajo skoraj se enkrat visjo precepljenost kot mi.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
"Ne spravljaj debato na osebni nivo, ker se lah nazivi hitro okrepijo."
Torej po tvoje ljudje ki širijo laži, zanikajo znanost, zanikajo vse racionalne dokaze, ignorirajo argumente ter za povrhu vsega še gledajo samo na lastno rit... Niso norci?
Ljudje ki kljub 3300+ necepljenih v bolnicah (40+ teh na intenzivni) pa 80(+) cepljenih (2 na intenzivni) trdijo da je covid en prehladek... Niso norci?
Ljudje ki kljub 30+ otrokov na intenzivni (kamor se posledic long covida sploh šteje ne) trdijo da ta virus otrok ne prizadene... Niso norci?
Ljudje ki trdijo da starostna skupina pod 75 ni rizična (hkrati imamo pa v skupini nad 75 vsega skupaj 3% okužb)... Niso norci?
Ti to resno?
Torej po tvoje ljudje ki širijo laži, zanikajo znanost, zanikajo vse racionalne dokaze, ignorirajo argumente ter za povrhu vsega še gledajo samo na lastno rit... Niso norci?
Ljudje ki kljub 3300+ necepljenih v bolnicah (40+ teh na intenzivni) pa 80(+) cepljenih (2 na intenzivni) trdijo da je covid en prehladek... Niso norci?
Ljudje ki kljub 30+ otrokov na intenzivni (kamor se posledic long covida sploh šteje ne) trdijo da ta virus otrok ne prizadene... Niso norci?
Ljudje ki trdijo da starostna skupina pod 75 ni rizična (hkrati imamo pa v skupini nad 75 vsega skupaj 3% okužb)... Niso norci?
Ti to resno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 84584 (72277) | zmist |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 253264 (232349) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23289 (19482) | Mr.B |