Forum » Loža » Covid 2020 vs. Covid 2021
Covid 2020 vs. Covid 2021
Temo vidijo: vsi
;-) ::
Vrjetno je težko milijon ljudi poslati na cepljenje, ker imaš vojno...nevem samo razmišljam, zato zajemajo skupino po skupino in s tem ožajo krog. Zaenkrat neuspešno.
Ampak ne manjka nam dosti do 70% precepljenosti, samo par dni dobrega obiska cepilnih mest je potrebno.
Ampak ne manjka nam dosti do 70% precepljenosti, samo par dni dobrega obiska cepilnih mest je potrebno.
Slopek ::
Človek hoče nekaj izsiliti le tedaj, ko je prepričan, da se bo zgodilo nasprotno od tega, kar si želi.
ripmork ::
Troha je lep primer kako politika placuje idiote da so na idiotski način proti cepljenju, samo zato da se vse ostale meče v isti koš. Tako sodelujejo s SDS že od 2006.
Sure, vse je zrežirano, ja…
Organizacija in medijska kampanja za cepljenje proti Covidu je verjetno ena najslabših, deloma smo tudi zato ena od držav z najmanj precepljenimi v Evropi. Toliko o skritih agendah, zarotah in režiji.
Seveda je zrežirano. Kontra vladi vedno neki nastavljeni loleki. Saj vemo kako zadeve potekajo.
Miki N ::
Zanimivo mi je, da drzave s precej vecjo precepljenostjo kot je nasa, recimo Italija, razmisljajo o obveznem cepljenju.
Dejansko danes pri 43% precepljenosti v Sloveniji, ne vidim druge resitve. Nic od drugega ni zaleglo, se najbolj so delovale pocitnice na Hrvaskem, svojo "pozitivno komunikacijo" si lahko gladko nekam vtaknejo, ker ne zaleze nic. Kaj za vraga spet menca vlada, jasno je, da v kolikor nocemo spet utrpeti znatne gospodarske skode, obstaja samo se en ukrep, obvezno cepljenje. Ne glede kaksna je cena cepiva, je to malenkost proti ceni, ki jo bo placalo gospodarstvo, proracun in zadolzevanje, ce se ponovi lanska zgodba.
Ne razumem, zakaj za vraga se obirajo, ce o tem razmisljajo drzave, ki imajo skoraj se enkrat visjo precepljenost kot mi.
Še enkrat. Če bo obvezno, bo moralo delati u nulo. In to hitro - tega pa sami "šefi" ne verjamejo. Vlada so v resnici največji antivakserji - po tihem nihče ne zaupa v (hiter) uspeh projekta. Zahtevajo pa to od tebe.
one-half ::
Vrjetno je težko milijon ljudi poslati na cepljenje
Nimas.
Pac izdas odlocbe, sicer 300 eurov kazni, potem pa eksponencialno naprej.
Kljub obcutku, da je antivaxerjev veliko, gre dejansko za majhno skupino cudnih osebkov, ki so iz svoje labilnosti naredili umetnost. So sicer glasni, kot, da jih je cela armada, dejansko pa so samo glasni, nekje ocenjujem, da jih je maximalno 5-10%, seveda pa nastopajo po raznih forumih (tudi tule) z nekaj nicki itd.
Vecina od preostalega necepljenega prebivalstva so dejansko ljudje, ki ne vedo komu bi verjeli in zato cakajo. Takoj, ko bi dobili odlocbo na dom bi se sli cepit.
Tistih zadnjih nekaj najbolj cudnih, pa polovi policija. Ni problematicno sploh.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: one-half ()
Nimas. Pac izdas odlocbe, sicer 300 eurov kazni, potem pa eksponencialno naprej. Kljub obcutku, da je antivaxerjev veliko, gre dejansko za majhno skupino cudnih osebkov, ki so iz svoje labilnosti naredili umetnost. So sicer glasni, kot, da jih je cela armada, dejansko pa so samo glasni. Vecina od preostalega necepljenega prebivalstva so dejansko ljudje, ki ne vedo komu bi verjeli in zato cakajo. Takoj, ko bi dobili odlocbo na dom bi se sli cepit.
Tistih zadnjih nekaj najbolj cudnih, pa polovi policija. Ni problematicno sploh.
Ti to resno?
Daj beri kaj iz zgodovine. Mogoče se najdeš v kakšnih zapisih. Res ni to več normalno, da ljudje take pribijate.
Nimas. Pac izdas odlocbe, sicer 300 eurov kazni, potem pa eksponencialno naprej. Kljub obcutku, da je antivaxerjev veliko, gre dejansko za majhno skupino cudnih osebkov, ki so iz svoje labilnosti naredili umetnost. So sicer glasni, kot, da jih je cela armada, dejansko pa so samo glasni. Vecina od preostalega necepljenega prebivalstva so dejansko ljudje, ki ne vedo komu bi verjeli in zato cakajo. Takoj, ko bi dobili odlocbo na dom bi se sli cepit.
Ti to resno?
Daj beri kaj iz zgodovine. Mogoče se najdeš v kakšnih zapisih. Res ni to več normalno, da ljudje take pribijate.
Saj je vseeno kaj si mislis, pac zadeva je bila dolgo zabavna, zdaj je pa treba ukrepati. Cisto vseeno mi je, s kom me bos primerjal, imamo 43% precepljenost in jasno je, da ga bo spet nahebalo gospodarstvo in proracun, za flikanje obeh pa jemljemo posojila, ki jih bomo (tudi ti) placevali se naslednjih 30 let (+ vsa posojila, ki jih ze imamo). Dolgorocno bomo zhebali drzavo in to zato, ker nekaj marginalcev naklada po internetu.
Motiti se je človeško.
Vecina od preostalega necepljenega prebivalstva so dejansko ljudje, ki ne vedo komu bi verjeli in zato cakajo. Takoj, ko bi dobili odlocbo na dom bi se sli cepit.
Ogromno prebivalstva v Sloveniji nima s cepljenjem kaj početi niti se s tem kaj dosti ne ukvarjajo. Kaj bo recimo enemu kmetu? PCT-ja za gostilno in nakupe "v zadrugi" verjetno ne bo rabil (a jebi ga, mestne srajce), za ekstencialna razmišljanja o življenju in smrti zaradi Rone nima ne čase ne veselja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
;-) ::
Troha je lep primer kako politika placuje idiote da so na idiotski način proti cepljenju, samo zato da se vse ostale meče v isti koš. Tako sodelujejo s SDS že od 2006.
Sure, vse je zrežirano, ja…
Organizacija in medijska kampanja za cepljenje proti Covidu je verjetno ena najslabših, deloma smo tudi zato ena od držav z najmanj precepljenimi v Evropi. Toliko o skritih agendah, zarotah in režiji.
Tako je, ker neznajo narediti dobre kampanije obracajo plosco in vse ki se ne zelijo cepit delajo idiote s takimi izpadi Trohe, dolgoletnega prikritega sodelavca.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Dimnik ()
ripmork ::
Telbanc ::
"Ne spravljaj debato na osebni nivo, ker se lah nazivi hitro okrepijo."
Torej po tvoje ljudje ki širijo laži, zanikajo znanost, zanikajo vse racionalne dokaze, ignorirajo argumente ter za povrhu vsega še gledajo samo na lastno rit... Niso norci?
Ljudje ki kljub 3300+ necepljenih v bolnicah (40+ teh na intenzivni) pa 80(+) cepljenih (2 na intenzivni) trdijo da je covid en prehladek... Niso norci?
Ljudje ki kljub 30+ otrokov na intenzivni (kamor se posledic long covida sploh šteje ne) trdijo da ta virus otrok ne prizadene... Niso norci?
Ljudje ki trdijo da starostna skupina pod 75 ni rizična (hkrati imamo pa v skupini nad 75 vsega skupaj 3% okužb)... Niso norci?
Ti to resno?
Jaz resno pravim kdor se bo cepil naj se cepi, drgač nej prpravjo kapacitete in gremo zaj skoz. Vidm eni bi kar obvezno epljenje, verjetno ne vedo da bojo kmal volitve. In pol bo vlada odletela ko knof od gat. In tud ta levi, ki so zaj "modro "tiho.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Jaz resno pravim kdor se bo cepil naj se cepi, drgač nej prpravjo kapacitete in gremo zaj skoz. Vidm eni bi kar obvezno epljenje, verjetno ne vedo da bojo kmal volitve. In pol bo vlada odletela ko knof od gat. In tud ta levi, ki so zaj "modro "tiho.
Ja, samo vlada bo odletela v vsakem primeru, ne glede na obvezno cepljenje. Tako, da SDS ne stane poteza obveznega cepljenja nic (stevilo cudnih ljudi, ki ga volijo, se ne glede na njegove poteze, v 30 letih prakticno ni spremenilo), bi pa morda kvecjemu pridobil kaksen glas, ker bi uspesno zajezil "stalo", ki nas caka cez zimo. Za katero sem preprican, da bo bolj negativno vplivala na njihov volilni rezultat, kot bi obvezno cepljenje.
In seveda, se leta bi se lahko JJ tolkel po prsih, kako je resil Slovenijo, ko se nihce drug ni upal, pa se kaksen bestseller bi lahko napisal.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Jaz pa sem za obvezno cepljenje. Ker je edino fer glede na to kar je "Stroka" povedala. Ostalo je mafijsko "neobvezno" palamudenje.
Samo če bo obvezno bo moralo delati in to ekspresno (v nekaj mesecih). Tega pa Stroka sama pri sebi ne verjame - oziroma si še to malo ne dajo upati dati jajc na tnalo.
In seveda: če bo cepljenje obvezno bo raja, tudi cepljena, pričakovala ukinitev tudi kao "osnovnih ukrepov" kot nagrado - nabijanje o "morebitnih novih valovih" ne bo šlo več tako dobro dol, kot je šlo dosedaj.
Oziroma če odgovorim v feministično razumljivem tonu: za ta fuk bo morala vlada plačati!
Vidite zakaj ni navdušenja med našimi vladajočimi "junaki"?
Zgodovina sprememb…
Pithlit ::
"Ne spravljaj debato na osebni nivo, ker se lah nazivi hitro okrepijo."
Torej po tvoje ljudje ki širijo laži, zanikajo znanost, zanikajo vse racionalne dokaze, ignorirajo argumente ter za povrhu vsega še gledajo samo na lastno rit... Niso norci?
Ljudje ki kljub 3300+ necepljenih v bolnicah (40+ teh na intenzivni) pa 80(+) cepljenih (2 na intenzivni) trdijo da je covid en prehladek... Niso norci?
Ljudje ki kljub 30+ otrokov na intenzivni (kamor se posledic long covida sploh šteje ne) trdijo da ta virus otrok ne prizadene... Niso norci?
Ljudje ki trdijo da starostna skupina pod 75 ni rizična (hkrati imamo pa v skupini nad 75 vsega skupaj 3% okužb)... Niso norci?
Ti to resno?
Glih tolk, če se mi slučajno kaj podtika (ne bi bilo prvič)... Sem že večkrat zapisala da sem odločno proti obveznemu cepljenju.
Ne pomeni pa to da bom tiho ko vidim ljudi hujšati druge proti cepljenju in ko vidim ljudi objavljati raznorazne gluposti in laži.
Si skeptik? Prav, ne se cepit. Ampak takoj ko začneš lapat o tem kolk so cepiva bav bav, postaneš antivaxxer.
Life is as complicated as we make it...
Samo če bo obvezno bo moralo delati in to ekspresno (v nekaj mesecih).
V Jugi so v 3 mesecih pocepili leta ~1970, 10 miljonov ljudi. Ne rabis "nekaj mesecev". Do konca septembra imamo za salo 90% precepljenost, ostalih 10% "cudnih" bi pa verjetno trajalo nekaj casa, da jih potegnemo iz jam, vikendov, gozdov,...
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Vem, vem, poznam vse. Samo še enkrat: VLADA + Stroka, ne jaz, ne verjame, da je to možno. Oziroma še pomembneje, ne verjamejo da tudi če precepijo vse in še njihove pse, da je to garancija za učinek.
In še: takrat ni bilo problema "ukrepov", ker jih ni bilo - nihče ni zapiral šol in težil z maskami. Tukaj pa bo folk pričakoval ukinitev ukrepov za "nagrado" za obvezno cepljenje - v bistvu pošteno.
In še: takrat ni bilo problema "ukrepov", ker jih ni bilo - nihče ni zapiral šol in težil z maskami. Tukaj pa bo folk pričakoval ukinitev ukrepov za "nagrado" za obvezno cepljenje - v bistvu pošteno.
Zgodovina sprememb…
gozdar1 ::
Samo če bo obvezno bo moralo delati in to ekspresno (v nekaj mesecih).
V Jugi so v 3 mesecih pocepili leta ~1970, 10 miljonov ljudi. Ne rabis "nekaj mesecev". Do konca septembra imamo za salo 90% precepljenost, ostalih 10% "cudnih" bi pa verjetno trajalo nekaj casa, da jih potegnemo iz jam, vikendov, gozdov,...
In potem bo prišel nov sev in spet bodo razlogi za omejitve.
Si skeptik? Prav, ne se cepit. Ampak takoj ko začneš lapat o tem kolk so cepiva bav bav, postaneš antivaxxer.
Tud men se trdiitve o nanodelcih in 5g zdijo smešne. In depopulaciji. Pogrešam pa konkurenco med cepivi in transparente podatke o stranskih učinkih.
Zdi se mi tud nesmisleno cepit mlajše od 24 let, saj nismo imeli smrtnega primera v do teh let. Poleg tega tud če bi otroke in mladostnike cepili še zmeraj vozijo virus okoli.
Pogrešam tud podatke o prebolevnikih v bolnicah itd.
Določene podatke se pač prikriva, načrtno, se ve zakaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Majkomilo ::
Zdi se mi tud nesmisleno cepit mlajše od 24 let, saj nismo imeli smrtnega primera v do teh let. Poleg tega tud če bi otroke in mladostnike cepili še zmeraj vozijo virus okoli.
Razlog je v tvojem nerazumevanju virusov in cepiv (na splosno). Vec, kot imajo moznosti, da se mnozijo, vecja je verjetnost, da pride do mutacij. Vec, kot je necepljenih, bolj se bo siril okrog tudi na cepljene (ki so dojemljivi za okuzbe, ceprav antivaxerji sirijo okrog nerealna pricakovanja od cepiv). Razen tega je skupina od 15/16 do 35 najbolj aktivna (in neodgovorna) in je sposobna narediti, za vecjo razsirjenost virusa, vec kot vsi preostali skupaj (samo spomni se na slovenske maturante v Spaniji in Grciji).
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Prosim za vir trditve, da je bilo več kot 30 otrok na intenzivni zaradi covida.
https://siol.net/novice/slovenija/delta...
Saj ne mislis, zdaj celega primera, da se ni treba cepit, osnovati na malo off trditvi Pithlit, mar ne? Ker je popolnoma nerelevantno... Je imela pa vse ostalo prav.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Pac-Man ::
Oh, kako prozorno, da ne morejo preprečit "vdora" nekaj civilistov, ki že par mesecev delajo gužvo pred RTV jem in bi to lah pričakoval vsak policaj.
In kaj pričakuješ od varnostnika na minimalcu brez pooblastil? Da riskira prekoračen silobran?
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
Motiti se je človeško.
Ta članek sem našel tudi sam, a govori o 150 hospitaliziranih otrocih, biti na intenzivni negi je nekaj drugega.
V članku tudi piše: "Zaradi težje oblike, se pravi, da so otroci potrebovali kisik, mislim, da se jih je zdravilo skupaj manj kot pet".
Torej je trditev o 30-tih otrocih na intenzivni verjetno napačna.
Ta članek sem našel tudi sam, a govori o 150 hospitaliziranih otrocih, biti na intenzivni negi je nekaj drugega.
V članku tudi piše: "Zaradi težje oblike, se pravi, da so otroci potrebovali kisik, mislim, da se jih je zdravilo skupaj manj kot pet".
Jaz sem v 24kur zasledil interview z zdravnikom na pediatricni, ki je govoril o 24 otrokih. Ampak a je pomembno?
Motiti se je človeško.
Go-ahead ::
Problem Covida je enostavno rešljiv. Imamo celo dve enostavni radikalni rešitvi.
1. Cepimo vse. Na intenzivnih bo končalo bistveno manj ljudi. Živeli bomo normalno življenje.
2. Cenejša varianta. Pustimo naravi svojo pot.
Živeli bomo ....življenje. (vstavi po potrebi).
1. Cepimo vse. Na intenzivnih bo končalo bistveno manj ljudi. Živeli bomo normalno življenje.
2. Cenejša varianta. Pustimo naravi svojo pot.
Živeli bomo ....življenje. (vstavi po potrebi).
Jaz sem v 24kur zasledil interview z zdravnikom na pediatricni, ki je govoril o 24 otrokih. Ampak a je pomembno?
Zame je pomembno, da so podatki, ki jih delim verodostojni, za vas pa ne vem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Majkomilo ()
Ne, zate je pomembno, da cel njen zapis ovrzes zaradi brezvezne tehnikalije, ali pa sem narobe razumel in se z ostalim strinjas?
Motiti se je človeško.
Ne, zate je pomembno, da cel njen zapis ovrzes zaradi brezvezne tehnikalije, ali pa sem narobe razumel in se z ostalim strinjas?
Čisto vseeno je ali se z drugim zapisom strinjam ali ne. Podatek o število otrok v intenzivni negi se mi je zdel napačen. Zaradi tega sem prosil za vir te trditve.
Mimogrede, antivaxerji, dejstvo je, da imamo problem, ki ga bo zelo verjetno treba resiti z obveznim cepljenjem. Ce se res ne bi radi ognili cepljenju, vam svetujem, da zacnete navijati ZA cepljenje, ker boste s tem spravili druge, da se cepijo in obvezno cepljenje ne bo potrebno. Vsak cepljen vec prinese manjso moznost, da boste cepljeni tudi sami. Samo omenim, ker vam ocitno ta del ni jasen.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
https://www.slovenskizdravniki.si/ustav...
Najbolj verodostojen vir si našel...
Vse sanje najdete... Najdi še to. Ne da se mi več delat namesto vas. Sem linkala že nebrojkrat.
Mimogrede, antivaxerji, dejstvo je, da imamo problem, ki ga bo zelo verjetno treba resiti z obveznim cepljenjem. Ce se res ne bi radi ognili cepljenju, vam svetujem, da zacnete navijati ZA cepljenje, ker boste s tem spravili druge, da se cepijo in obvezno cepljenje ne bo potrebno. Vsak cepljen vec prinese manjso moznost, da boste cepljeni tudi sami. Samo omenim, ker vam ocitno ta del ni jasen.
To sem jaz predlagala že kak mesec nazaj. Precepljenost spravit na 90 (al whatever) in za tistih zadnjih 10 ne bo prav nihče več težil... Tko da Trohec in kompanija bi šli gladko skozi brez se cepit. Ampak ne...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Če je človek tako imenovani antivaxer sam verjetno verjame, da je cepivo škodljivo. Potem bi bilo iz njegovega stališča zelo nemoralno promovirati to isto cepivo drugim.
To sem jaz predlagala že kak mesec nazaj. Precepljenost spravit na 90 (al whatever) in za tistih zadnjih 10 ne bo prav nihče več težil... Tko da Trohec in kompanija bi šli gladko skozi brez se cepit. Ampak ne...
Kar nas pripelje do naslednjega vprasanja. Ali je antivaxerjem tule sploh v interesu, da se ne cepijo ali pa je zadaj nekaj drugega? Samo primer, recimo povzrocanje krize za dvigovanje vrednosti kriptovalut.
Če je človek tako imenovani antivaxer sam verjetno verjame, da je cepivo škodljivo. Potem bi bilo iz njegovega stališča zelo nemoralno promovirati to isto cepivo drugim.
No o morali t.i. antivaxerjev bi se dalo govoriti, saj skozi temo izkazujejo, da se jih hebe za druge ampak "njim ne bo nihce govoril" , ampak, glede na to, da bo cepljenje pac potrebno, da se vedno bolj govori po svetu o obveznemu cepljenju, da smo Slovenci radi bolj bozji od boga, je morda cas za plan b, sicer bojo imeli neprimerno veliko vec dela, da se bojo cepljenju izognili. Skratka, ne si "srat" v lastno skledo.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
Lonsarg ::
Prav nicesar ne rabimo. Mrtvi in hospitalizirani necepljeni so EDINO kar bo nekatere spreobrnilo (ne vse). Zato bo drzava pac ta val spustila bolj ali manj brez zapiranja gospdarstva, pac malo bo gostinstvo in turizem imelo manj prometa edino.
In to je to, dobili bomo prekuzene, covida bo konec. Pa nekaj necepljenih bo spreobrnjenih, ker bodo sami ali pa poznali koga, ki je nastradal.
In to je to, dobili bomo prekuzene, covida bo konec. Pa nekaj necepljenih bo spreobrnjenih, ker bodo sami ali pa poznali koga, ki je nastradal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Prav nicesar ne rabimo. Mrtvi in hospitalizirani necepljeni so EDINO kar bo nekatere spreobrnilo (ne vse). Zato bo drzava pac ta val spustila bolj ali manj brez zapiranja gospdarstva, pac malo bo gostinstvo in turizem imelo manj prometa edino.
Ma ne, pac vecini ljudi je edino okno v svet FB in tam pac kraljujejo antivaxerji. Ko bojo nehali s svojo propagando se bo vecina cepila, sami pa se bojo lahko potuhnili v tistih preostalih 10%
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
c3p0 ::
Saj ne mislis, zdaj celega primera, da se ni treba cepit, osnovati na malo off trditvi Pithlit, mar ne? Ker je popolnoma nerelevantno... Je imela pa vse ostalo prav.
"Zaradi težje oblike, se pravi, da so otroci potrebovali kisik, mislim, da se jih je zdravilo skupaj manj kot pet," je povedala pediatrinja Tina Plankar Srovin.
Zaustavimo državo! Kot je brat, jih je celo pet rabilo jeklenko, kaj šele predihavanje (0).
...ko postaneš del propagandne mašine, pa še vedno misliš, da si the-shit.
A, 70% ni več dovolj, smo na 90. In kasneje 95, in 99. Ja potem pa še samo stotica ostane? Pa 3. šus, pa novi sevi... Kaj pa potem?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Pa 3. šus, pa novi sevi... Kaj pa potem?
Potem pa 4. "sus". Necesa nikakor ne zmorem razumeti, kje je problem, ce dobis tretjo dozo, cetrto itd. Saj za gripo smo se tudi vsako zimo testirali. Mar ni point vsega skupaj, da si zasciten, kaj ima pri vsem skupaj veze, kolikokrat se gres cepit?
A, 70% ni več dovolj
Italiani imajo 70% precepljenost in razmisljajo o obveznem cepljenju. Skratka, prej se bo cimvec ljudi cepilo, bolj ste varni pred tem, da se boste morali iti tudi sami.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
FireSnack ::
Če je veliko zaupanje v varnost in učinkovitost cepiv, zakaj se ne uvade obvezno cepljenje za vse nad 18 let in odgovornost za morebitne zaplete po cepivu nosi država? Tega ne razumem. Oni bi obvezno cepljenje kjer podpišeš da si se cepil na lastno željo in se zavedaš tveganja ter sam odgovarjaš za morebitne neželene učinke testnega cepiva!?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnack ()
Potem pa 4. "sus". Necesa nikakor ne zmorem razumeti, kje je problem, ce dobis tretjo dozo, cetrto itd. Saj za gripo smo se tudi vsako zimo testirali. Mar ni point vsega skupaj, da si zasciten, kaj ima pri vsem skupaj veze, kolikokrat se gres cepit?
A, 70% ni več dovolj
Italiani imajo 70% precepljenost in razmisljajo o obveznem cepljenju. Skratka, prej se bo cimvec ljudi cepilo, bolj ste varni pred tem, da se boste morali iti tudi sami.
Ne vem no, če se zavedate, kaj bo prineslo prisilno cepljenje? In zakaj vse države nekako oklevajo, da se poslužijo tega ukrepa. Ni vam jasno.
Če je veliko zaupanje v varnost in učinkovitost cepiv, zakaj se ne uvade obvezno cepljenje za vse nad 18 let in odgovornost za morebitne zaplete po cepivu nosi država? Tega ne razumem. Oni bi obvezno cepljenje kjer podpišeš da si se cepil na lastno željo in se zavedaš tveganja ter sam odgovarjaš za morebitne neželene učinke testnega cepiva!?
Zato ker imamo demokracijo in se poizkuša računat na zdravo pamet ljudi.
lynxslo5 ::
Kar se tiče vdora v RTV je cela zadeva zrežirana, po moje, čisto kreiranje javnega mnenja v stilu, ti grdi antiwaksi, pa še tale Troha, jih menda vodi.
Oh, kako prozorno, da ne morejo preprečit "vdora" nekaj civilistov, ki že par mesecev delajo gužvo pred RTV jem in bi to lah pričakoval vsak policaj.
RTV je skupaj s POP TV sam ustraril te anticepilne blazneže. Zdaj pa naj kar kasirajo tisto kar so sejali. Slovenski RTV je edini javni TV servis v Evropi, kjer se folk konstantno straši, da bodo umrli, če se bodo cepili. Več govorijo o stranskih učinkih kot pa o pozitivnih straneh celjenja. Veliko spremljam avstrijski ORF in tam televizija promovira cepljenje. Poročajo umirjeno in profesionalno. Pri nas pa javni RTV ni daleč od Trohe. Zdaj, ko jim je pa Troha naredil štalo, pa jokajo.
A, 70% ni več dovolj
Ne vem no, če se zavedate, kaj bo prineslo prisilno cepljenje? In zakaj vse države nekako oklevajo, da se poslužijo tega ukrepa. Ni vam jasno.
Prisilnega cepljenja ne bo. Lahko si brez skrbi. Bill Gates te ne bo čipiral. Tudi večina zagovornikov cepljenja je proti prisili. Veliko bolj pametna rešitev je ta, da anticepilci sami plačajo stroške zdravljanja, če pristanejo na intezivni negi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lynxslo5 ()
Zato ker imamo demokracijo in se poizkuša računat na zdravo pamet ljudi.
Ne vem kje ti vidiš zdravo pamet, da se uvede prisilno cepljenje in pri tem še zahteva da se podpišeš da sam odgovarjaš za morebitne stranske učinka. Torej recimo pristaneš zaradi cepljenja v DOS u in zaj naj familja plačuje 30 let Dos?
Tle je bolj malo zdrave pameti, zna biti pa dost dela za odvetnike v prihodnosti.
josipdare ::
imamo 43% precepljenost in jasno je, da ga bo spet nahebalo gospodarstvo in proracun, za flikanje obeh pa jemljemo posojila, ki jih bomo (tudi ti) placevali se naslednjih 30 let (+ vsa posojila, ki jih ze imamo). Dolgorocno bomo zhebali drzavo in to zato, ker nekaj marginalcev naklada po internetu.
Saj Izrael je skoraj cel precepljen pa je spet vse zaprto.
Ne vem kaj se eni se zmeraj pretvarjate da bomo z vecnimi 5 mesicnimi boosterji plus vsak dan 2 tableti kaj spremenili.
Kmalu boste iz his vlekli ljudi z avtoimunskimi boleznimi in jih lincali po drevesih. V imenu zdravja in znanosti seveda.
IL_DIAVOLO ::
Dobro jutro razumnim in dobro jutro tudi tistim, ki nam boste danes iz prve roke lahko poročali o tem, kako ste včeraj razgrajali po RTV
Upam, da glavobol ne bo prehud, moram priznati, da ste res izbrana družba, creme de la creme takorekoč
Takšna retorika se vlece ze dobro leto. Morda je cas za spremembo. Ker ozaveščenih ljudi, ki se ne cepijo zaradi principa je vsak dan več. In nic ne kaze, da bi se ta trend ustavil.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zagor_tenay ::
Jaz bi Trohi, Stevanoviću, Anici Bider in podobnim dal tri ure na razpolago, da povedo kar hočejo v živo na televiziji. Ko bi folk slišal vse norosti v katere verjamejo ti ljudje, bi se držal za glavo. Mnogi, ki se nočejo cepit, bi se potem šli takoj cepit. To bi bila največja promocija za cepljenje.
IL_DIAVOLO ::
Ve se kdo je anticepilec zaradi samega cepiva in retorike, ki jo zganja cepilski lobi okoli prisiljenega cepljenja in kdo so tisti, ki spadajo na psihiatrijo.
Nic ne bi spremenilo, ce bi se javno osramotili. No ja, ostali upokojenci in socialci bi celo verjeli.
Kritična skupina.
Nic ne bi spremenilo, ce bi se javno osramotili. No ja, ostali upokojenci in socialci bi celo verjeli.
Kritična skupina.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
FireSnack ::
Dokler me oni indirektno silijo v cepivo da jaz podpišem da sem se prostovoljno odločil, lahko samo zamanhnem z roko. Ko to siljenje ne bo več indirektno, bo pa pokalo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 84572 (72265) | zmist |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 253220 (232305) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23269 (19462) | Mr.B |