Forum » Loža » Covid 2020 vs. Covid 2021
Covid 2020 vs. Covid 2021
Temo vidijo: vsi

HappyPills ::
Ja ce mu uspe izdelat. Kar nekaj jih je trenutno na kisiku ki so isto mislil. Vsaj 2 klona feryza pa en molnar. Pejt jih vprasat kaj menijo o svojem imunskem zdaj.

GenZNPC ::
Tut po stopnicah lahko pades vsak dan in si razbijes glavo, ce jih imas pred vhodom. Zakaj ne nosis vsak dan celade, ko gres po stopnicah?
Tvoja odlocitev. Jaz bi na tvojem mestu nosil celado in se preselil nekam, kjer ni stopnic. Zihr je zihr.
More than 5 million people die each year as a result of injuries.
Damn, lockdown forever.
Tvoja odlocitev. Jaz bi na tvojem mestu nosil celado in se preselil nekam, kjer ni stopnic. Zihr je zihr.
More than 5 million people die each year as a result of injuries.
Damn, lockdown forever.
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

Jap. Tocno to. In ker je vseeno a so stopnice spolzke ali ne. Ocitno si se res 1x fajn kresnil. Druge ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HappyPills ()

Pithlit ::
widj3098dj32 je izjavil:
Vaxerji, imate doma ze slike velikih vodij od Big Pharme? Ker cenzura je nekje na nivoju Stalina in Maota.
Erfinder der mRNA-Impfung: Das Spike-Protein ist gefährlich | Robert Malone, Steve Kirsch, Weinstein
Dr. Robert Malone, der Erfinder der mRNA-Impfung, sagt, dass das Spike-Protein sehr gefährlich ist.
Wikipedia löscht den Erfinder der mRNA-Technologie
Dr. Robert Malone wird von Wikipedia nicht mehr als Erfinder der mRNA-Technologie beschrieben. Er wurde einfach aus dem Artikel gelöscht. Anstatt ihm ist nun eine Person Erfinder, welche keine Kritik äußert.
https://www.informationspunkt.ch/post/e...
Tolkokrat kot se je to neumnost dematiralo se ni dematiralo še ničesar na svetu. A morate res vsake par strani ponavljat ene in iste budalaštine?
Life is as complicated as we make it...

ripmork ::
"Sadež" pred RTV-jem sooči OPS antivaxxerje. Vredno ogleda 
https://www.bitchute.com/video/i11RgfSC...
S pojočim Majorjem Troho sta šla za jurja stavit, če Covid dejansko obstaja. Kako se bo tole razpletlo, bo zabavno spremljat.

S pojočim Majorjem Troho sta šla za jurja stavit, če Covid dejansko obstaja. Kako se bo tole razpletlo, bo zabavno spremljat.

CoolBits ::
Tukaj ponujajo že milijon in pol, pa kar nihče noče izolirat tega virusa.
https://www.samueleckert.net/isolate-tr...

Smrekar1 ::
Evo:
Gotovina ali bančno nakazilo? Imam N26.
"Sadež" pred RTV-jem sooči OPS antivaxxerje. Vredno ogleda
Epic. Kakšni so pogoji stave? Ne da se mi pol ure gledat debila Trohe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()

ripmork ::
Igor lep del videa sprašuje Majorja, kakšen dokaz bi ga zaboga končno le prepričal v obstoj virusa, sam mu slednji niti ne zna povedat - le ponavlja nek zapis enega slovenskega zdravnika (ki pa se je potem na Facebook-u oglasil, da nikoli ni zanikal virusa in naj nehajo manipulirat z njegovim imenom)

je pa Sadež rekel, da hoče do notarja, rokovanje stave ob pričah je bilo povrhu vsega še posneto

widj3098dj32 ::
Igor lep del videa sprašuje Majorja, kakšen dokaz bi ga zaboga končno le prepričal v obstoj virusa, sam mu slednji niti ne zna povedat - le ponavlja nek zapis enega slovenskega zdravnika (ki pa se je potem na Facebook-u oglasil, da nikoli ni zanikal virusa in naj nehajo manipulirat z njegovim imenom)
je pa Sadež rekel, da hoče do notarja, rokovanje stave ob pričah je bilo povrhu vsega še posneto![]()
Smoke and mirrors show, medtem pa se agenda 2030 in "teorije zarote" vse lepo uresnicujejo.

widj3098dj32 je izjavil:
je pa Sadež rekel, da hoče do notarja, rokovanje stave ob pričah je bilo povrhu vsega še posneto![]()
Smoke and mirrors show, medtem pa se agenda 2030 in "teorije zarote" vse lepo uresnicujejo.
Katera teorija zarote pa se je do zdaj že uresničila?

Evo:
Gotovina ali bančno nakazilo? Imam N26.
Right

Slikca pa dokuzuje kaj? Eksozome?
Po tem ko nekaj slikaš z mikroskopom, moraš tudi dokazat, da točno to povzroča neke okužbe. Kje imaš to?

Smrekar1 ::
Right
Po tem ko nekaj slikaš z mikroskopom, moraš tudi dokazat, da točno to povzroča neke okužbe. Kje imaš to?
Tukaj:
https://www.nature.com/articles/s41586-...
Za neuke kaj so tule študirali: miškam so genetsko dodali ACE2 receptor, na katerega se tisti delčki zgoraj vežejo, ko okužijo (pardon, "naj bi okužili") celico. Miške, ki so jih naknadno izpostavili tem delčkom so zbolele za boleznijo, ki je v ljudeh Covid. V njih so našli tudi bistveno več teh delčkov, ki so zgoraj na sliki. Kontrolne miške, ki so ravno tako imele ACE2, a so dobile placebo, so klikale kot čisto vsake druge miške in v njih teh delčkov niso našli.
Članek ima že 345 citatov. Vsak članek z več kot 1 citatom je soliden.
Mimogrede, dobim gotovino ali nakazilo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()

Right
Tukaj:
Za neuke kaj so tule študirali: miškam so genetsko dodali ACE2 receptor, na katerega se tisti delčki zgoraj vežejo, ko okužijo (pardon, "naj bi okužili") celico. Miške, ki so jih naknadno izpostavili tem delčkom so zbolele za boleznijo, ki je v ljudeh Covid. V njih so našli tudi bistveno več teh delčkov, ki so zgoraj na sliki. Kontrolne miške, ki so ravno tako imele ACE2, a so dobile placebo, so klikale kot čisto vsake druge miške in v njih teh delčkov niso našli.
To je samo "load of bs" in ne dokazuje ničesar, samo nakladanje kako so nekaj naredili.
Ne dokazuje niti virusa, ker za kaj takega, bi ga bilo potrebno najprej izolirat, "vero cells" niso izolacija.
Pošlji Eckertu, da si našel dokaz, ki ga nihče na svetu do sedaj še ni.

Aston_11 ::

V Sloveniji se je v covid obdobju število prebivalcev zmanjšalo za 4 jurje v primerjavi s preteklimi leti (poglejte si sami, saj vam uspe najti vseh sort bedarij, boste pa tudi to). Povprečna starost se je zmanjšala za 1,4 leta. Vir: statistični urad (najte si sami).
Nisem bral. Grem pa po kokice.Srečno.Lahko se gremo statistiko in izločanje, če ti slikce niso ok. Zdravo pamet, torej, na katero se sklicujejo ljubitelji lipovega čaja.
Ni treba meni dokazovat, podal sem link, če jim dokažeš dobiš 1,5M€ Do sedaj ni še nikomur uspelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()

Dodati je treba, da so isti ukrepi proti covidu praktično opucali gripco, ki je praktično ni bilo. Toliko o hudosti gripce vs covida in bedarijah tistih, ki pravijo, da je le lažja gripca (fach idioten). je pa res, da taki niso posebno inteligentni niti se od njih tega ne pričakuje.

JanK ::
Priporocam branje https://old.reddit.com/r/HermanCainAwar...
Joe Rogan je trenutno nominiran.
Joe Rogan je trenutno nominiran.
"Think about how stupid the average person is,
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin
then realize that 50% are stupider than that"
-George Carlin

Zakaj so vlade drzav v tej "teoriji zarote"?
The IMF has announced "unprecedented special drawing rights" for countries who get at least 40% of their population vaccinated, and 60% by 2022. Special drawing rights just means loans, so if you go along with this you get money, if you don't you get nothing. The European Commission also has Horizon 2020, which has billions to give out if you go along with the plan. Then there is the smaller bribes. Local radio stations also get money to promote awareness of covid, my local small station got 60,000 euros.
Also doctors. General practitioners here got 2,500 euros at Christmas "to help fight covid" and have recently got another 6,500 euros.
Read what Kristalina Georgiva, the managing director of the IMF said in June:
> vaccine policy is economic policy.
It's not about health, it's about rearranging the world economic system for their benefit
https://www.imf.org/en/News/Articles/20...

pirat ::
SDR (special drawing rights) pozna IMF (mednarodni denarni sklad) že od leta 1969. To niso ravno klasična posojila.
SDR niso pogojeni z odstotki precepeljenosti ampak namenjeni temu, da bi države dosegle vsaj takšno precepljenost.
V bistvu ne morem verjeti.... Praktično nobena stvar v tvojem angleškem kvazi povzetku ne drži oz. je namerno zavajanje. Original teksta na svojem linku seveda nisi prebral, ker bi že s šestimi razredi osnovne šole moral vedeti, da lepiš neumnosti.
SDR niso pogojeni z odstotki precepeljenosti ampak namenjeni temu, da bi države dosegle vsaj takšno precepljenost.
V bistvu ne morem verjeti.... Praktično nobena stvar v tvojem angleškem kvazi povzetku ne drži oz. je namerno zavajanje. Original teksta na svojem linku seveda nisi prebral, ker bi že s šestimi razredi osnovne šole moral vedeti, da lepiš neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirat ()

SDR (special drawing rights) pozna IMF (mednarodni denarni sklad) že od leta 1969. To niso posojila.
Ne seveda niso ... V bistvu je free-money, a ne? Kaj si vceraj prilezel na svet? Ce ja, imam par zavarovanj da ti prodam.
Poleg tega se printajo EUR in dolarji od 2020 naprej kot za salo, kar seveda tudi nic ne pomeni za celotno svetovno ekonomijo, kajne? FREE MONEY! 2030 in kolaps svetovne ekomonije z big resetom je samo hec!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: widj3098dj32 ()

No, ko se vse tako hitro printa, zakaj ne greš potem na banko in vzameš čim višje posojilo s fiksno obrestno mero?
Saj bo free money, ne?
Saj bo free money, ne?

Kaj ko bi enkrat, vsaj enkrat, vsi ki vpijete "jejhata, denar printajo!" razmislili še:
- preko katerega mehanizma se "denar printa"?
- kdo je imetnik vseh teh obveznic (državnih, podjetniških...), preko odkupa katerih se izvaja monetarna politika?
- kdo torej dobiva obresti (v kolikor niso ravno negativne OM) in kje te obresti na koncu končajo?
- kaj se zgodi ob zapadlosti?
Se ti ne zdi, da je nekaj s čimer "lahko financiraš kar želiš" vendarle več kot le "kup dreka iz naprintatnih listov papirja"?
Kupi dreka iz naprintanih listov papirja so bili mozambiški dolarji, jugoslovanski dinarji, itd... in z njimi niti pod razno nisi mogel financirati kar bi želel. Vraga, še za nakup stoenke si rabil marke. Kaj je sedaj torej drugače, da sedaj pa kar naenkrat "kup dreka" omogoča nakup "česarkoli si želiš"? Zakaj torej nekdo še vedno akceptira ta "kup dreka" in v zameno gradi ceste, bolnice, investira v tovarne, plačuje zdravstvene prispevke Mato989-u in šolanje tebi, čeprav zadnje žal ni dalo rezultatov?
In za extra točke še razmisli, koliko "manj printanja" bi bilo potrebno, če bi prebivalstvo resno pristopilo k cepljenju.
- preko katerega mehanizma se "denar printa"?
- kdo je imetnik vseh teh obveznic (državnih, podjetniških...), preko odkupa katerih se izvaja monetarna politika?
- kdo torej dobiva obresti (v kolikor niso ravno negativne OM) in kje te obresti na koncu končajo?
- kaj se zgodi ob zapadlosti?
Se ti ne zdi, da je nekaj s čimer "lahko financiraš kar želiš" vendarle več kot le "kup dreka iz naprintatnih listov papirja"?
Kupi dreka iz naprintanih listov papirja so bili mozambiški dolarji, jugoslovanski dinarji, itd... in z njimi niti pod razno nisi mogel financirati kar bi želel. Vraga, še za nakup stoenke si rabil marke. Kaj je sedaj torej drugače, da sedaj pa kar naenkrat "kup dreka" omogoča nakup "česarkoli si želiš"? Zakaj torej nekdo še vedno akceptira ta "kup dreka" in v zameno gradi ceste, bolnice, investira v tovarne, plačuje zdravstvene prispevke Mato989-u in šolanje tebi, čeprav zadnje žal ni dalo rezultatov?
In za extra točke še razmisli, koliko "manj printanja" bi bilo potrebno, če bi prebivalstvo resno pristopilo k cepljenju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirat ()

r3dkv1c4 ::
Virusi so do sedaj cez zgodovino mutirali le v blažje različice, zakaj je sedaj drugače?
In zakaj 200 milijonska Nigerija nima problemov s covid19?
Ker nimajo toliko obešenih na internet.
Vsaka stvar ima svojo mejo.
You can ban me, but you can't shut me down!

Dodati je treba, da so isti ukrepi proti covidu praktično opucali gripco, ki je praktično ni bilo. Toliko o hudosti gripce vs covida in bedarijah tistih, ki pravijo, da je le lažja gripca (fach idioten). je pa res, da taki niso posebno inteligentni niti se od njih tega ne pričakuje.
Lol, opucali so gripo......letos, kje ste bili(beri: fach idioten) leta in leta, ko je vsakoletna gripa pobila tisoče in tisoče ljudi in nikoli nisem zasledil, da bi v kakšnem mediju prebiral statistiko okuženih z gripo. Zakaj niste niti poizkušali zajeziti gripe s tako smešnimi/rigoroznimi ukrepi? .......pa se je vedelo kdaj je obdobje razsajanja grip vsako leto.
Poznam ničkoliko ljudi, ki so se cepili proti gripi in so zboleli še 3x bolj(z menoj vred) vsako leto, več let zapovrstjo.
Leta 2000 nam je celo firma plačala in nas poslala na cepljenje(prostovoljna izbira) v izogib izostajanju od dela, pa smo takrat imeli 14 dni zaprto......zaradi gripe seveda.
Res ste smešni, ne , pravzaprav ste že žalostno smešni z iskanjem opravičil in primerjav.

Right
Tukaj:
Zakaj bi potrebovali miške, če imamo ovce na dveh nogah......tell me.
Torej jim ga moramo urediti. Da bodo tudi oni imeli probleme. Zakaj bi bili brez?
Škoda, potem boste morali te ljudi še cepiti.....pa sem upal, da bodo imeli mir pred vaxerji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()

https://www.techtimes.com/articles/2649...
Vaxerji bodo za to ploskali.
Tehnoloski panopticon : Panopticon @ Wikipedia
Citizens would also share their location with the government or even provide "live face check-ins" in order for them to confirm that they are at the "registered quarantine address" according to the description by the app. Marshall told ABC that nobody tells them how often or when and that it is on a random basis. The ones being quarantined would have to reply within 15 minutes.
Vaxerji bodo za to ploskali.
Tehnoloski panopticon : Panopticon @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: widj3098dj32 ()

Badwolff ::
Spet sem se mal priključil v tele vax teme.
Samo toliko, da povem svoja opažanja, da se antivaxerji širijo, en kup ljudi vidim tule, ki jih prej ni bilo. Res pa nekaj starih antivaxerjev ne sodeluje več.
Samo toliko, da povem svoja opažanja, da se antivaxerji širijo, en kup ljudi vidim tule, ki jih prej ni bilo. Res pa nekaj starih antivaxerjev ne sodeluje več.

Kayzon ::
Kekee... Realnost je drugacna prijatelj moj,ko stopis ven in vidis da zivljenje poteka normalno ter da mediji napihujejo in vstrahujejo ljudi s virusom ki je tako hud kot prehlad. Je pa gripa tudi nevarna za kronicne bolnike tako kot covid,ter ljudi ki so res ze v hudih letih. Saj je velika vecina umrlih bila krepko nad 75. Toliko o hudosti virusa.

Kekee... Realnost je drugacna prijatelj moj,ko stopis ven in vidis da zivljenje poteka normalno ter da mediji napihujejo in vstrahujejo ljudi s virusom ki je tako hud kot prehlad. Je pa gripa tudi nevarna za kronicne bolnike tako kot covid,ter ljudi ki so res ze v hudih letih. Saj je velika vecina umrlih bila krepko nad 75. Toliko o hudosti virusa.
Mhm, medtem te pa realnost tepe. 3% okuženih je 75+. Medtem ko je skoraj 60% 15-54. Šmentana muha...

josipdare ::
Printanja bo bilo isto ce bi se cisto vsi v sloveniji cepili, ce bi se vsi v evropi cepili... sedaj bi pocasi ze ja morali to spoznati na primeru izraela. Sploh ko uradno je cepivo le za lajsanje simptomov.

IL_DIAVOLO ::
Pescica razumnih je postala mnozica ljudi, ko se sprasuje a res rabim pikeca, ce sem po preboleli okužbi tako odporen, da se niti okuziti ne morem.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

Badwolff ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Pescica razumnih je postala mnozica ljudi, ko se sprasuje a res rabim pikeca, ce sem po preboleli okužbi tako odporen, da se niti okuziti ne morem.
No, ampak prekuženi in cepljeni imajo približno isti status.

IL_DIAVOLO ::
Dobivam vibe na film stallona in sandre bullock, ko sta imela spolne odnose preko slušalk

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

jotunn ::
Mhm, medtem te pa realnost tepe. 3% okuženih je 75+. Medtem ko je skoraj 60% 15-54. Šmentana muha...
Predvsem je smentana muha tvoja funkcionalna pismenost. Kaj ima veze stevilo okuzenih v XY starosti s tem kaksna je bila povprecna starost umrlih?

Če nisi okužen boš težko od tega umrl. Se ti ne zdi?

Res je. Pulse je odlicen source.
Researchers Claim Pictures Show "Excavation" & "Unusual Structures" On Far Side Of The Moon
Reptili?
https://thepulse.one/2021/08/10/researc...
Researchers Claim Pictures Show "Excavation" & "Unusual Structures" On Far Side Of The Moon
Reptili?
https://thepulse.one/2021/08/10/researc...

Slopek ::
HappyPills je izjavil:
Res je. Pulse je odlicen source.
Reptili?
Jure, lahko bi prebral, namesto, da iščeš raziskave z Lune, kjer je objavljeno, prav tako podkrepljeno z dodatnim virom, ki bi verjetno zadostil tvojim kriterijem.
Tako, pa si 2x padel v enem zapisu.
Si še vedno v lanskem aprilu.
Kmalu boš lahko pil čajčka in bral knjige. Lahko začneš z Učbenikom življenja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()

Telbanc ::
https://www.index.hr/vijesti/clanak/mar...
""Dolazi do jake upale i oštećenja stanica i prostate i testisa, a uz to i oštećenja spermija na određeno vrijeme pa je smanjena količina koja može utjecati na funkcije reproduktivnog zdravlja i plodnost", rekla je.
"Jedan dio bolesnika, pa i onih s blažim oblicima, ima i jedno vrijeme jake bolove u testisima i skrotumu koji se nastavljaju i u postcovid fazi", dodala je Markotić."
Viš hrvati majo znanstvenike, ki mislijo z svojo glavo. Zaj je sam treba še predlagat, da cepijo vsak spermij posebej.

""Dolazi do jake upale i oštećenja stanica i prostate i testisa, a uz to i oštećenja spermija na određeno vrijeme pa je smanjena količina koja može utjecati na funkcije reproduktivnog zdravlja i plodnost", rekla je.
"Jedan dio bolesnika, pa i onih s blažim oblicima, ima i jedno vrijeme jake bolove u testisima i skrotumu koji se nastavljaju i u postcovid fazi", dodala je Markotić."
Viš hrvati majo znanstvenike, ki mislijo z svojo glavo. Zaj je sam treba še predlagat, da cepijo vsak spermij posebej.

Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Massacra ::
Kaj je razumljeno kot 3 odmerek?
Isto cepivo kot do sedaj (tisto iz leta 2020, zoper sev alfa) ali novo narejeno, zoper sev delta?
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Isto cepivo kot do sedaj (tisto iz leta 2020, zoper sev alfa) ali novo narejeno, zoper sev delta?

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Pac-Man ::
Tule zbirajo antivakserje, ki jih je pokopala koronca. Kdo bo prvi Slovenec?
www.sorryantivaxxer.com
www.sorryantivaxxer.com
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Main Objective is depopulation.
Is that clear?
Vse ostalo je zgolj bullshit.
Is that clear?
Vse ostalo je zgolj bullshit.

hyuga ::
Tule zbirajo antivakserje, ki jih je pokopala koronca. Kdo bo prvi Slovenec?
www.sorryantivaxxer.com
kaka debilna stran. daj pusti ljudem naj umrejo v miru.

Massacra ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Odgovornost za stranske učinke cepljenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 94445 (82138) | zmist |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 285428 (264513) | Conini |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25413 (21606) | Mr.B |