Forum » Loža » Barve držav
Barve držav
FiReFTW ::
Zanima me kje lahko najdem seznam držav po barvah ki jih imajo naši pametnjakoviči glede na covid stanje.
Torej katere so zelene, oranžne, rdeče, temno rdeče...
Če so si že zamislili to nesmiselnost potem kje jo lahko sploh najdemo jasno pokazano? Jaz ne vidim nikjer edino da se najt mogoče kak članek 2 mesca starejši kjer so napisane države za takrat.
Torej katere so zelene, oranžne, rdeče, temno rdeče...
Če so si že zamislili to nesmiselnost potem kje jo lahko sploh najdemo jasno pokazano? Jaz ne vidim nikjer edino da se najt mogoče kak članek 2 mesca starejši kjer so napisane države za takrat.
FiReFTW ::
To je evropska mapa, jaz govorim o seznamu ki ga ima Slovenija za države sveta torej vse države plus tretje države.
GizmoX ::
Potovanje iz Slovenije ti ne smejo pogojevati/prepovedovati zaradi covida.
Vstop nazaj v Slovenijo pogojujejo iz vseh držav enako (iz "tretjih" ipd. držav so kvečjemu problemi pri dokazovanju ustreznosti PCT potrdila).
Prehajanje meja
Še en link od policije.
Vstop nazaj v Slovenijo pogojujejo iz vseh držav enako (iz "tretjih" ipd. držav so kvečjemu problemi pri dokazovanju ustreznosti PCT potrdila).
Prehajanje meja
Še en link od policije.
udirač => uni. dipl. inž. rač.
Kumbaja ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Vstop v avstrijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 69732 (40678) | PrihajaNodi |
» | karantena in sluzba (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 13871 (10292) | Miki N |
» | Kako na Hrvaško (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11072 (7085) | destroyer2k |
» | Odloki Vlade RSOddelek: Problemi človeštva | 1164 (755) | rejven |
» | Vstop v Slovenijo iz tretje države - nejasnostOddelek: Loža | 2418 (1591) | UganiKdo |