Forum » Programska oprema » Program, ki kopira samo neobiskane spletne povezave
Program, ki kopira samo neobiskane spletne povezave
mihajlo19885 ::
Pozdrav, rabim pomoč glede kopiranja povezav.
V Firefox brskalniku imam dodatek Link Gopher, ki pokaže vse spletne povezave na eni spletni strani.
Vendar pokaže tako že obiskane strani kot neobiskane. Jaz bi rad odprl v novih zavihkih neobiskane strani s tega seznama (modro pobarvane), vijolično pobarvanih pa ne.
Ali obstaja kak program ali dodatek za Firefox ki to omogoča ? Ali je kako drugače to možno izpeljati ?
Gre se za to da je hitreje s programom, kot pa da ročno klikam modre povezave.
Hvala za vso pomoč.
V Firefox brskalniku imam dodatek Link Gopher, ki pokaže vse spletne povezave na eni spletni strani.
Vendar pokaže tako že obiskane strani kot neobiskane. Jaz bi rad odprl v novih zavihkih neobiskane strani s tega seznama (modro pobarvane), vijolično pobarvanih pa ne.
Ali obstaja kak program ali dodatek za Firefox ki to omogoča ? Ali je kako drugače to možno izpeljati ?
Gre se za to da je hitreje s programom, kot pa da ročno klikam modre povezave.
Hvala za vso pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grozi mi kazen 6000GBP+ :( (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 31091 (18138) | pijavka |
» | online booking sistem za hoteleOddelek: Izdelava spletišč | 2004 (1487) | Zeberdee |
» | Apple izdal boljši brskalnik od Opere (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13956 (8182) | techfreak :) |
» | flash vprasanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1080 (1011) | pivmik |
» | Tecna gospa na bolha.com (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5965 (4348) | ahac |