Forum » Pomoč in nasveti » Žar v mikrovalovni pečici
Žar v mikrovalovni pečici
mrTwelveTrees ::
Kupujem novo mikrovalovno pečico, stara ni imela žara, pa me zanima če kdo od vas uporablja žar funkcijo, izkušnje, ali se splača vzet žar ali ne.
starfotr ::
Pri mikrovalovki sem vedno uporabil samo 2 funkciji. Maksimalna moč ali pa odtajevanje. Ničesar drugega.
TheBlueOne ::
Se ne. Prakticno neuporaben, nemogoce ocistiti itn. Vsaj tako je pri nasi mikrovalovni. Ce bi kupoval bi kupil cim bolj enostavno.
mrTwelveTrees ::
Sej, sam iščem čim bolj enostavno, če je le možno še na "analogne" nastavitve.... teh je zelo malo, prostornine 23l, ene par.
fikus_ ::
Če misliš v mikrovalovki peči stvari kot jih v klasični pečici, bi naj bil žar za to, da se na vrhu površina zapeče. Smo testirali doma to, ampak je še vedno bolje (po mojem okusu) klasika.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero pečico kupiti?Oddelek: Loža | 12500 (5033) | Mare2 |
» | Mikrovalovka ne greje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 18269 (15158) | Jst |
» | Ve kdo kaj o mikrovalovnih pečicah?Oddelek: Loža | 6131 (4145) | mojsterleo |
» | Mikrovalovke škodljive ali ne? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48556 (43484) | Gandalfar |
» | Škodljivost mikrovalovne pečice.Oddelek: Problemi človeštva | 12252 (11283) | Pyr0Beast |