Forum » Pomoč in nasveti » Office 365 neaktiven
Office 365 neaktiven
Nesta ::
Živjo.
ravnokar sem obupal po dveh dnevih reševanja.
Uglavnem 1 teden nazaj sta mi teams in outlook začela javljati napako da se ne morem povezati. Ostali programi so delovali OK (Word, Excel...)
Licenca je tudi OK.
Teams se mi vzpostavi samo prvič ko ga namestim, po restartu ga moram ponovno namestiti da sem mi poveže (po resetu vedno javi napako Error code - 80070002=
Ko sem po 1 dnevu reševanja z dodajanjem novega profila v outlooku, z spreminjanjem podatkovne datoteke za outlook obupal in izbrisal račun ter pobrisal celoten office.
Sedaj po namestitvi office ne morem več aktivirati outlook.... Prijavim se z Office 365 accoutnom in nič je javi samo piše da office ni aktiven in je možna uporaba le za vpogled....
Medtem ko se prijavim v računalnik kot admin lahko račun dodam...????? Kaj naj naredim? Čisto sem že obupal. Aja pa spletni office 365 deluje brez težav. Poskušal sem stokrat že spletno popravilo office, ponovno nameščanje, sfc /SCANNOW računalika... nič ne pomaga. V Svojem profilu ne morem aktivirati lasntega računa...
Prosim za pomoč. Hvala
ravnokar sem obupal po dveh dnevih reševanja.
Uglavnem 1 teden nazaj sta mi teams in outlook začela javljati napako da se ne morem povezati. Ostali programi so delovali OK (Word, Excel...)
Licenca je tudi OK.
Teams se mi vzpostavi samo prvič ko ga namestim, po restartu ga moram ponovno namestiti da sem mi poveže (po resetu vedno javi napako Error code - 80070002=
Ko sem po 1 dnevu reševanja z dodajanjem novega profila v outlooku, z spreminjanjem podatkovne datoteke za outlook obupal in izbrisal račun ter pobrisal celoten office.
Sedaj po namestitvi office ne morem več aktivirati outlook.... Prijavim se z Office 365 accoutnom in nič je javi samo piše da office ni aktiven in je možna uporaba le za vpogled....
Medtem ko se prijavim v računalnik kot admin lahko račun dodam...????? Kaj naj naredim? Čisto sem že obupal. Aja pa spletni office 365 deluje brez težav. Poskušal sem stokrat že spletno popravilo office, ponovno nameščanje, sfc /SCANNOW računalika... nič ne pomaga. V Svojem profilu ne morem aktivirati lasntega računa...
Prosim za pomoč. Hvala
showsover ::
Kaj pomeni 'ne morem aktivirati office'?
Office 365 te mora vprašati za vnos u/p z enim bednim okencem, da te poveže z licenco, tudi to ne vpraša?
Morda z office ni nič narobe ampak s samim postopkom (web) avtentikacije za tvojega userja?
Spletni office pa deluje v celoti?
Kaj pomeni, da kot admin lahko dodaš račun?
Z admin userjem lahko aktiviraš office na svoje ime ali ne?
Če ne gre drugače, delaj kot admin, vsaj za te programe.
Kdaj zapade licenca sama po sebi?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: showsover ()
TheBlueOne ::
Pri meni je bilo isto po Windows Updatu. Sem poizkusal marsikaj ampak mislim, da je pomagalo, da sem se odjavil in prijavil v Office.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Office 2019 Home&Business SloOddelek: Programska oprema | 7579 (6158) | Han |
» | systemprofile user desktop folder unavailable in vse ostale tegobeOddelek: Pomoč in nasveti | 727 (628) | SmeskoSnezak |
» | MSDNAAOddelek: Programska oprema | 7403 (5310) | xmetallic |
» | Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15139 (8714) | crniangeo |
» | Office 365 Personal - Free ?Oddelek: Programska oprema | 4701 (3833) | Alexius Heristalski |