Forum » Loža » Najboljši sladoled v trgovini
Najboljši sladoled v trgovini
black ice ::
Kje dobis tako prvega kot drugega? Nisem ravno fan sladoleda, bi pa probal.
Za Spar in Mercator vem, da imata v ponudbi. Vsaj večje trgovine. 5,99€ je lonček v Mercatorju, v Sparu je malo dražji. Lahko uporabiš kupon za 25% popust.
Hvala. Velja tudi zate jabe. :)
PrimoZ_ ::
Za vse Planica fene - Nica iz Hoferja je vrhunska! :)
https://www.hofer.si/sl/sortiment/dokaz...
Za 1,40 eur na liter totalno pelje scat original Planico s ~4 eur na liter.
Dejansko spodoben sladoled. Mislim da ga itak dela Leone iz Ajdovščine.
Pravzaprav je za dano ceno super.
hr_natakar ::
ViperR ::
Meni je najboljsi Tom, sam je kr drag, ene 5-6€ pa jih lah pojes v enem dnevu.
Od banjic pa mi je top carte d'or cokoladni. Pogresam pa stracatela sladoled piran od ljubljanskih mlekarn.
Od banjic pa mi je top carte d'or cokoladni. Pogresam pa stracatela sladoled piran od ljubljanskih mlekarn.
Ben Dover ::
hr_natakar je izjavil:
šccc, šccc, težak, ššcccc... Kaj te briga kaj mi jemo? Zase se brigaj!
Tist, ki je odprl tole temo, sprasuje za mnenja drugih, kaj si mislijo, pa ce je vredno itd. Samo povem svoje mnenje. Pac lepo debatiramo o sladoledih. Lepo je kaj dodatno zvedeti.
OP želi vedet kateri sladoled nam je dober, ti pa uletavaš spet s tvojim moraliziranjem in zblojenim scenam. Seveda si omenil vse drugo samo kateri sladoled ti je všeč ne..
hr_natakar ::
In kaj tebe moti, ce nalimam vladno opozorilo za dolocene sladolede? Men je mar za druge ljudi.
Ben Dover ::
hr_natakar je izjavil:
In kaj tebe moti, ce nalimam vladno opozorilo za dolocene sladolede? Men je mar za druge ljudi.
Super, pol pa postani prostovoljec in nehaj nabijat v tri krasne. Ali pa si odpri temo o strupenih snoveh, vibracijah, puščanju krvi, karmi in se spokaj tja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ben Dover ()
buttcrack ::
Nekaj z lešnikom ali slano karamelo.Priporocam Sparov Natur*Pur lesnik:
Lokalni lešnik je vrhunski (nešipteraj)
Tnx
Ganon ::
jijetelu ::
Leone je difinitivno najbolj inovativno glede sladoledov v Sloveniji, še par let pa znajo bit po kvaliteti v vrhu na tržišču
Samael ::
Malce offtopic - offtopic zato, ker ne bom fensal z nekimi znamkami ... ampak a je kdo poskusil Banana split (Grandessa) sladoled iz Hofer 900ml banjice.
Sploh nisem fan kakšnih sadnih priokusov in arom, ter imam najraje mlečne klasike (čokolada, vanilija, punč...) ampak tale reč je zasvojljiva.
Sploh nisem fan kakšnih sadnih priokusov in arom, ter imam najraje mlečne klasike (čokolada, vanilija, punč...) ampak tale reč je zasvojljiva.
Samael != Samuel
jabe ::
sadnih jaz ne maram, gredo pa pri nas v promet tisti pipkoti/sendviči iz hoferja.
leone sem popolnoma obšla, sem šla na net pogledat, 2 lončka bosta za probat. Lučke (kar običajno kupujemo) mi pa ne sedejo glede okusov...
leone sem popolnoma obšla, sem šla na net pogledat, 2 lončka bosta za probat. Lučke (kar običajno kupujemo) mi pa ne sedejo glede okusov...
feryz ::
Malce offtopic - offtopic zato, ker ne bom fensal z nekimi znamkami ... ampak a je kdo poskusil Banana split (Grandessa) sladoled iz Hofer 900ml banjice.Meni je všeč. Prejšnja verzija mi je bila še bolj.
Čokoladnih sladoledom ne maram. Tudi nutelinega ne. Čeprav ga doma non stop pacajo.
Malce offtopic - offtopic zato, ker ne bom fensal z nekimi znamkami ... ampak a je kdo poskusil Banana split (Grandessa) sladoled iz Hofer 900ml banjice.Meni je všeč. Prejšnja verzija mi je bila še bolj.
Čokoladnih sladoledom ne maram. Tudi nutelinega ne. Čeprav ga doma non stop pacajo.
A je imela prejšna verzija mogoče gor lešnike? Ker skorajda prepričan sem, da sem pred časom moral nekaj zgrizti, medtem, ko ima ta zdaj nastrgane čokoladne krogce - kar mi je ljubše.
Samael != Samuel
PacificBlue ::
Sladoleda se pa izogibam v širokem loku:).
Mi ne paše, sem ga pa včasih velike količine..recimo dvolitrsko banjico bourbonske vanilije naenkrat.
Pa doma smo delali izvrsten borovničev sladoled..
Zdaj pa..meh. Raje spijem pivo.
Mi ne paše, sem ga pa včasih velike količine..recimo dvolitrsko banjico bourbonske vanilije naenkrat.
Pa doma smo delali izvrsten borovničev sladoled..
I’m out.
:3
:3
Ne, srednja verzija je imela lešnike. Zdaj je neki strjen cukr.
Prva verzija, mislim, da je imela čoko kroglice. Sem že malo sklerozen.
Lani so menjali okus, skupaj z embalažo. Letos pa še lešnike za to kar je sedaj.
Lani so menjali okus, skupaj z embalažo. Letos pa še lešnike za to kar je sedaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Pri nas doma sta se v zadnjih letih "izkristalizirala" dva in sicer Möwenpick Schwarzwälder Kirsch ter Hoferjeva Grandessa z gozdnimi sadeži in pistacijo.
Lp
Jože
Pri nas doma sta se v zadnjih letih "izkristalizirala" dva in sicer Möwenpick Schwarzwälder Kirsch ter Hoferjeva Grandessa z gozdnimi sadeži in pistacijo.
Lp
Jože
Ne, srednja verzija je imela lešnike. Zdaj je neki strjen cukr.
Lani so menjali okus. Letos pa še lešnike za to kar je sedaj.
Danes sem dobil v Hoferju na Njegoševi, LJ s čoko kroglicami (en hiter škljoc, da ne bo dvoma :), slab mesec nazaj pa z lešniki. Na sladkorno glazuro še nisem naletel - bom pa odslej pozoren, da bo tako tudi ostalo.
Mogoče pa to ni odvisno od verzije v časovnem smislu, ampak imajo mogoče, kot je sicer za Hofer precej značilno, enostavno v kartonu 3 ali več različic, ene se prodajo prej, druge pozneje?
PacificBlue je izjavil:
Če si prej zmazal dvolitersko banjico sladoleda naenkrat, zdaj pa to nadomestil s pivom, ne vem, če si te upam vprašati koliko pira spiješ naenkrat, ko se ti zalušta
Samael != Samuel
jabe ::
hunter01 ::
Po komentarjih zgleda da Leone ne nosi neke teže na našem trgu.
Vprašanje koliko teh generikov po diskont trgovinah dela ravno Leone. Se pa lahko proizvajalci menjajo, izgled in ime je pa enako.
Osebno so mi všeč Lidlove lučke (mandelj+vanilija ali pistacija s čokolado).
Maxim - vanilija s sadjem.
Enkrat ali 2x na leto si pa od Ledo - Kontiki vzamem (bolj zmrznjen sok (voda s cukrom) kot sladoled) - to je pa bolj za nostalgijo kot da bi ga dejansko si želel ne vem kako :D
dexterboy ::
Ne vem, v kateri temi sem prebral en post, ko je nekdo razlagal, kok fuknjeni smo ratali, ko v nedeljo razpravljamo, kaj bo naslednji teden za kosilo, kot ta bomo iz hrane naredili znanost epskih razsežnostih, istočasno pa doživljamo kolaps civilizacije... ampak vam vseeno privoščim di bejst ajskrm in tavn ;)
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
kuall ::
en rum burbon iz leclerca (nek francoski) je kr fajn.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: napsy ()
kuall ::
Kvinta ::
Verjetno en bolj procesiranih in dragih sladoledov. Pa še lastnika sta hudo "woke", tako da že zato ne bi dal tega v usta.
Polj moreš bit res na socialki če ti je 5€ predrago.
A.C.A.B
Yohan del Sud ::
Špekuliram, da obstaja direktna povezava med prisotno mlečno maščobo in okusom. In vampom. "Premium" znamke, kolikor gledam sestavine, v glavnem stavijo na to karto. Se pravi, če hočeš poceni dober sladoled (mimo znamke), glej nutrition facts. Bolj masten, boljši. Razen seveda, če padaš na sorbete.
www.strancar.com
paraboŁa ::
Lidl ima dobre sladolede, kul je tudi price/performance. Sploh tisti v okroglem lončku macadamia nuts in caramel. Ker pojem kar precej sladoleda, bi ob kupovanju ben&jerry's bankrotiral . So pa dobri, nimaš kaj. Dobra je tudi burbonska vanilija iz lidla, vendar sam nisem fan vanilije.
Planice ne morem videt že od nekdaj. Nikoli nisem razumel kaj je ljudi privlačilo pri tem kombotu.
Izredno pogrešam choco mint in mentolove sladolede. Včasih se jih je še lahko dobilo, danes jih ni nikjer. Edini, ki sem ga videl je carte d'or čoko mint v kafanah.
Planice ne morem videt že od nekdaj. Nikoli nisem razumel kaj je ljudi privlačilo pri tem kombotu.
Izredno pogrešam choco mint in mentolove sladolede. Včasih se jih je še lahko dobilo, danes jih ni nikjer. Edini, ki sem ga videl je carte d'or čoko mint v kafanah.
Danes sem dobil v Hoferju na Njegoševi, LJ s čoko kroglicami (en hiter škljoc, da ne bo dvoma :), slab mesec nazaj pa z lešniki. Na sladkorno glazuro še nisem naletel - bom pa odslej pozoren, da bo tako tudi ostalo.Prej bi rekel, da se dela v več fabrkah in vsak malo po svoje naredi.
Mogoče pa to ni odvisno od verzije v časovnem smislu, ampak imajo mogoče, kot je sicer za Hofer precej značilno, enostavno v kartonu 3 ali več različic, ene se prodajo prej, druge pozneje?
Blueberries1 ::
Veliko je dobrih - verjetno sem ze vse probal. :)
Ben and Jerry's, Magnum, Carte D'or, Leone, Movenpick, Alive, Ledo, Haagen-dazs, King, Hofer znamke, Lidl znamke.
Mercator in Spar imata tudi nekaj svojih dobrih. E-leclerc ima polno sladoledov, ki jih druge trgovske verige nimajo - se splaca tam pogledati.
Povsod se najde dobre in kvalitetne produkte. Za tiste, ki pa so nori na price-performance ratio in njim je Ben and Jerry's good pa predlagam "fake" iz Lidl in Hofer. Imata oba Cookie Dough, Half Baked, Strawberry Cheesecake in druge okuse, kot replike v svoji liniji Gelatelli oz. Grandessa (so v lončku kot B&Js).
Ben and Jerry's, Magnum, Carte D'or, Leone, Movenpick, Alive, Ledo, Haagen-dazs, King, Hofer znamke, Lidl znamke.
Mercator in Spar imata tudi nekaj svojih dobrih. E-leclerc ima polno sladoledov, ki jih druge trgovske verige nimajo - se splaca tam pogledati.
Povsod se najde dobre in kvalitetne produkte. Za tiste, ki pa so nori na price-performance ratio in njim je Ben and Jerry's good pa predlagam "fake" iz Lidl in Hofer. Imata oba Cookie Dough, Half Baked, Strawberry Cheesecake in druge okuse, kot replike v svoji liniji Gelatelli oz. Grandessa (so v lončku kot B&Js).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Blueberries1 ()
Brias ::
Ve kdo kje se da dobiti ( razen 1/4 leda ) zuppa inglese sladoled? Ali pa alternativa sedaj propadlemu rustikinemu sladolednemu delu ( kugla, liter, dva ) za zuppa inglese? Da se v koroni ne vozim v trst. :)
P.S. Spar mix pack 2 okusev lucke mango in malina.
Mercator leone lucke kokos in lucke ananas mango.
Movenpick mango, cokolada.
Coolhouse stegne kila zamrznjenega mangovega pireja v kosckih 5.80 eur, lahko jes kot sladoled, dodas grski jogurt.
P.S. Spar mix pack 2 okusev lucke mango in malina.
Mercator leone lucke kokos in lucke ananas mango.
Movenpick mango, cokolada.
Coolhouse stegne kila zamrznjenega mangovega pireja v kosckih 5.80 eur, lahko jes kot sladoled, dodas grski jogurt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brias ()
koyotee ::
Dejmo še spletno stran slotech za vegane postavt
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Blueberries1 ::
Robert ::
Da malo obudim to temo, letos so mi ukinili iz prodaje meni najboljši kornet Ljubljanskih Mlekarn Cremmoso vanilija, ki je imel za mene nek poseben specifičen okus (kot bi bilo malo alkohola, se verjetno motim), zdaj pa iščem približen nadomestek (tudi kornet), sem probal Ledo pa mi je malo presladek. Predlogi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ime sladoleda?Oddelek: Loža | 9176 (2046) | VelkBla |
» | Hrana iz Lidla, Spara, Hoferja, Tuša, Mercatorja itd. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 110506 (46964) | zmaugy |
» | Kje kupiti sladoled brez okusaOddelek: Loža | 5293 (3532) | techuser |
» | Low calorie ice cream.Oddelek: Loža | 2991 (2817) | FiReFTW |