Forum » Pomoč in nasveti » Samsung A50 backup kontaktov
Samsung A50 backup kontaktov
twom ::
Samsung Galaxy-A50 je začel štekat, touch je treba pritisnit večkrat da prime.
Preden naredim factory reset bi bacupiral kontakte. V Explorerju sem že skopiral slike. Ali je V Explorerju še kaj uporabnega za shranit?
Kako? Huawei ima nek app za backup, za Samsung pa na guglu in samsung strani nič ne najdem.
Preden naredim factory reset bi bacupiral kontakte. V Explorerju sem že skopiral slike. Ali je V Explorerju še kaj uporabnega za shranit?
Kako? Huawei ima nek app za backup, za Samsung pa na guglu in samsung strani nič ne najdem.
Backup je uspel. Contakti so v datoteki s spbm končnico. Ali obstaja kakšen konverter ali backup program da lahko kontakte vnesem v katero drugo znamko telefona?
Google contacts sync ni vredu?
Recimo da bi prenesel kontakte v applov telefon.
Pa če se da brez vpletanja gugla, dostop do telefona sem vzpostavil, kontakte imam, lahko jih backupira (s samsungovim smart switcem).
Sedaj je treba razrešiti kako uporabiti samsungov backup na kakšnem drugem sistemu, npr samo prebat kontakt na windowsih in uporabit cifro za klic s stacionarca...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba podatkov SGS4 - nujnoOddelek: Mobilne tehnologije | 2284 (1222) | Bye |
» | Razbit telefon, kako do kontaktov na google serverjuOddelek: Mobilne tehnologije | 2355 (1702) | Zmajc |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 474327 (216613) | Rupa |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39160 (30664) | deja |
» | Samsung Galaxy S3 in stikiOddelek: Mobilne tehnologije | 4242 (3943) | Gatsu |