Forum » Programska oprema » Omega 2.4.87(3.8 Cat.= problem
Omega 2.4.87(3.8 Cat.= problem
bozicek ::
Prvic sem sprobal Omega gonilnike in to najnovejso verzijo. Ampak so manjsi problemi. Zanima me ce jih ima se kdo ali je to samo pri meni.
Prva. Recimo slikce (tam kjer navijas, ali pa od Direct3D in OpenGL) mi kar zginejo. Kot, da ne bi bilo nic tam.
Druga vecja je pa tole. Pod zavihkom za urejanje Direct3D in OpenGL nastavitev pride do problema. Opcija "custom settings" ni dostopna. Ce kliknes nanjo se nic ne zgodi. Prav tako se nic ne zgodi ce premikam slider za detajle(performance---qualty). Stvar se premika ampak nastavitve ostajajo iste(vse nabito do konca)
Tretja. Tice se pa programca za preverjanje artefaktov ko navijes grafo. Ni vazno koliko bom navil stvar ne bo nikoli nasla artefaktov ceprav jih jaz vidim v 3dMarku.
Sistem
Epox 8rda3+
Saphhire R9600 pro
512 DDR
Prva. Recimo slikce (tam kjer navijas, ali pa od Direct3D in OpenGL) mi kar zginejo. Kot, da ne bi bilo nic tam.
Druga vecja je pa tole. Pod zavihkom za urejanje Direct3D in OpenGL nastavitev pride do problema. Opcija "custom settings" ni dostopna. Ce kliknes nanjo se nic ne zgodi. Prav tako se nic ne zgodi ce premikam slider za detajle(performance---qualty). Stvar se premika ampak nastavitve ostajajo iste(vse nabito do konca)
Tretja. Tice se pa programca za preverjanje artefaktov ko navijes grafo. Ni vazno koliko bom navil stvar ne bo nikoli nasla artefaktov ceprav jih jaz vidim v 3dMarku.
Sistem
Epox 8rda3+
Saphhire R9600 pro
512 DDR
Stare stvari so bile vse odstranjene.
Ko sem jih prvic vlekel. Zacel sem na THE B strani in potem prisel do mirror site katerega je napisal BOSTJAN. Tako, da sem zvlekel tiste katere priporocate. Moram sprobati se z original ATI, da vidim kaj bo
Ko sem jih prvic vlekel. Zacel sem na THE B strani in potem prisel do mirror site katerega je napisal BOSTJAN. Tako, da sem zvlekel tiste katere priporocate. Moram sprobati se z original ATI, da vidim kaj bo
boštjan ::
ena lepa lastnost teh novih omega gonilnikov 2.4.96,da sedaj ne rabiš več flešat BIOSA za 9500pro da lahko navijaš,ampak samo premakneš drsnik in moliš da bo higher score.bomo probali zvečer
Ne vem, zgleda da me neki od programov zajebava.
Ko sem instaliral samo Omega in izbral za zraven RedLine(za navijanje) mi deluje vse normalno
Ko sem instaliral samo Omega in izbral za zraven RedLine(za navijanje) mi deluje vse normalno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam za Linux potrjen, prva igra bo Left4Dead 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Igre | 51087 (44062) | Nummy |
» | nVidia proti NGOHQ.comOddelek: Novice / Grafične kartice | 5818 (3085) | dukenukem |
» | Nov članek: Čudežno popotovanje skozi grafični cevovod - 2. delOddelek: Novice / Nova vsebina | 4761 (3515) | SavoKovac |
» | Nastavitve grafe!!Oddelek: Strojna oprema | 1113 (893) | jest10 |
» | UNREAL 2 The Awakening (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8798 (5713) | vander |