» »

Problem s Winfast tv tuner 2000xp

Problem s Winfast tv tuner 2000xp

cahahopie ::

Moj frend ima problem s tem tv tunerjem. Štos je v tem, da ko gleda tv, zvok deluje samo do pol minute ali do minute in pol. Sprva sva mislila, da je mogoče program demo verzije, a to ne drži, program je Winfastov orginalen program PVR. Prav tako, se ne prikaže okno radio sprejemnika ko le tega zažene, samo zvok se sliši v odzadju.
Probala sva že vse nama znane varjante (naložila novejše driverje, novejši predvajalnik, menjala PCI slot, pregledala kable)
Ne najdeva logičnega odgovora za te probleme.

BLACK EAGLE ::

Inštalirajta driverje ročno. Odinštalirajta update za creative live 5.1, če ga seveda imata. Imel sem isti problem, rešil sem ga šele, ko sem na novo naložil sistem.

Dobius ::

Če bi šel prvo na iskanje bi imel zadevo že rešeno... Mislim da je en naredil tako da je odkljukal neko zadevo v Norton antivirusu (kolk se pač spomnem). V iskanju odtipkaj tuner oz ime tvoje kartice. lp

Jakovc ::

Jest sem imel popolnoma isti problem na TV kartici pinacle. Vse zivo sem probal vklucno z raznimi upgradi softwara tv kartice, dodajanjem in kenslanjem raznih kodekov in nazadnje celo s formatiranjem diska in postopnim nalaganjem programov in drajverjev. Problem je bil v Norton antivirusu, vendar nisem znal odpravit ali izkljucit zadeve. Nato sem nalozil drugi norton (isti - 2003, le druga verzija) od takrat mi dela tv kartica vse vredu. Imel pa sem tudi probleme s tv kartico, ko sem nalozil NIMO kodeke.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13420262 (7808) dire
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17919646 (12686) Izi
»

Overnet.exe = virus (Backdoor.Blarul)...zanimivo

Oddelek: Pomoč in nasveti
171800 (1421) T(he) Boss
»

WINFAST 2000XP problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
81095 (951) Scorpia
»

DScaler