Forum » Pomoč in nasveti » YT BSOD
YT BSOD
filip007 ::
Nov dan, nov problem...
Imam težavo, enako kot na tem YT.
Je starejši prenosnik, minidump ga ni...
Gonilniki so WHQL.
Sem hotel posneti, pa mi ne uspe, zgodi se naključno, mislim da ni zaradi pregrevanja, ker ostale stvari delujejo, je imel kdo podoben problem?
Imam težavo, enako kot na tem YT.
Je starejši prenosnik, minidump ga ni...
Gonilniki so WHQL.
Sem hotel posneti, pa mi ne uspe, zgodi se naključno, mislim da ni zaradi pregrevanja, ker ostale stvari delujejo, je imel kdo podoben problem?
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
V "Event Viewer" piše samo, da se je nepričakovano zaustavil.
Zdaj sem izklopil ponovni zagon ob sesutju, samo kako ga pa potem resetiram?
Zdaj sem izklopil ponovni zagon ob sesutju, samo kako ga pa potem resetiram?
dela ::
Napajalnik ali pa softver. Najlažje je testirat drugo najprej (programi za obremenitev, menjava browserja, linux live USB ključek in obremenitev tam).
GrX ::
@filip007 Posedoval si premalo podatkov..
Ali tebi CPU tudi nabije na 100%? V tem primeru gre najbrž za software issue. Pojdi skozi procese v task managerju in preveri, če imaš vmes kakšne sumljive programe. Z desnim klikom v task managerju lahko vsak proces preveriš v Googlu.
Ali tebi CPU tudi nabije na 100%? V tem primeru gre najbrž za software issue. Pojdi skozi procese v task managerju in preveri, če imaš vmes kakšne sumljive programe. Z desnim klikom v task managerju lahko vsak proces preveriš v Googlu.
Firefox naredi enako, strojno pospeševanje tudi deluje samo v Firefox. Linux je v planu, pa da vidim tam. Sem gor obrnil neko avatursko igro, pa se ni nič ugašalo in resetiralo. Bom poskusil obremenitev 4k YT in WinRAR bench in posnel vse skupaj.
Ma naredi reinstall.. če imaš spodoben računalnik boš inštaliral OS v 15 min. Pa na backup ne pozabi.
Da pridem, do enakega rezultat nima smisla. Sistem je bil naložen na novo, ko sem kupil ta prenosnik.
Bom probal v Linux, kaj tam naredi in ja se segreva do okoli 70 stopinj pri uporabi YT.
Sem probal VLC, pa je vse skupaj minimalno, segrevanje in CPU uporaba gre komaj do 10%.
Bom probal v Linux, kaj tam naredi in ja se segreva do okoli 70 stopinj pri uporabi YT.
Sem probal VLC, pa je vse skupaj minimalno, segrevanje in CPU uporaba gre komaj do 10%.
Poskusi odstraniti še browser plugine.. Kako je v Edge browserju?
Temperature se mi ne zdi extemno visoka. Prenosnik se sam izklopi pri cca 95 stopinjah. V tem primeru ponovni zagon nekaj minut ni mogoč.
Temperature se mi ne zdi extemno visoka. Prenosnik se sam izklopi pri cca 95 stopinjah. V tem primeru ponovni zagon nekaj minut ni mogoč.
"Kmode Exception Not Handled", to sem dobil ven, BSOD pri predvajanju projekta v Kdelive, ampak zaključno renderiranje skupaj okoli 15 minut je pa šlo skozi.
Predvidevam zastarel GPU in gonilnik za grafično, je že zadnji in WHQL, potem lahko zaključim tole.
Predvidevam zastarel GPU in gonilnik za grafično, je že zadnji in WHQL, potem lahko zaključim tole.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filip007 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441728 (7409) | jedateruk |
» | Zelo visoka poraba CPU (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7640 (6389) | krneki0001 |
» | Izšel Firefox 5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 38404 (31070) | subby |
» | Win7 - rant time ! (nov laptop) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10781 (9434) | noraguta |
» | Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10697 (8596) | Icematxyz |