Forum » Loža » FB problem
FB problem
Silici ::
Kdo ve kako se reši tole zadevo:
Nekako se mi zdi da mi je nekdo udru v FB račun, se dodal na mojo frends listo, potem pa iz mojega računa naštimal oglas za njega, ime računa ki je bil vsiljen v mojo frendlisto se vidi v oglasu. Ko gledam na listi osebnih oglasov parametre, je razvidno da je nastalo par evrov stroškov, ta del FB računa je zaklenjen, se pravi ne morem nič spreminjat v oglasih (edini oglas). Postavljen je datum dokončnega zaklepa, če mi zaklenjeno samo oglase mi je vseeno.
Nekako se mi zdi da mi je nekdo udru v FB račun, se dodal na mojo frends listo, potem pa iz mojega računa naštimal oglas za njega, ime računa ki je bil vsiljen v mojo frendlisto se vidi v oglasu. Ko gledam na listi osebnih oglasov parametre, je razvidno da je nastalo par evrov stroškov, ta del FB računa je zaklenjen, se pravi ne morem nič spreminjat v oglasih (edini oglas). Postavljen je datum dokončnega zaklepa, če mi zaklenjeno samo oglase mi je vseeno.
noob96 ::
Nimaš kej, tin foil hat na glavo, pa zapri okne ko zdle pro ti večeri pridejo chem trailsi...
Mare2 ::
Kdo ve kako se reši tole zadevo:
A to ti je hči nardila?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Resen ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 956 (632) | shadeX |
⊘ | SLOTECHOddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1716) | OmegaBlue |
» | Piškotki - kako je to mogočeOddelek: Programiranje | 2531 (2094) | DeeJay |
⊘ | prodaja preko ebay (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 22700 (11823) | Alamar |
» | Google danes čaka zaslišanje zaradi kopičenja osebnih podatkovOddelek: Novice / Zasebnost | 7471 (6820) | Ziga Dolhar |