» »

SLOTECH

SLOTECH

rACrAC ::

pozdrav.
zanima me, ali na slotechu na mejlu:
team@slo-tech.com

SPLOH kdo prebira?
Uporabni na slotechu: AndrejO ( https://slo-tech.com/profili/95300 ) vedno briše oglase, do sedja še nikoli ni odogovril na poslani ZS
zanima me, od vseh znanih uporabnikov,ki bišejo oglase NE dobim informacij!
zanima me, na koga DIREKTNO se lahko obrnem, da se dogovorim za take ali drugačne zadeve, ker očitno na zgornji mejl ,nihče ne odgovarja.

Vsem ne bi rad, vsaj javno razlgal takih ali drugačnih zadev, ki se tiče Slotecha, zanima me, kdo je tu sploh glaavni?
Na katerega se moram obrniti, če imam strika vprašanja o pravnih osebah, itd, od oglešvanje itd.?

pravila oglaševanja:
Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani. - KDO JE TU GLAVNI, IN ZAKAJ SE NE ODGOVARJA?
Hvala za odgovore.
www.racoprema.si

scipascapa ::

niti 1x nisem dobil odgovora, kadarkoli......

Kaj ::

Morda pa je glavni administrator en kitajc, ki nima blage veze o Sloveniji in tehniki in je stran le dobro mesto za kasiranje od oglasov :P

lonz ::

Po moje je problem povezan s tvojim statusom. Personi non grata ni potrebno odgovarjat na pritožbe in pozive.
...arrrrrr, shiver me timbers...

hojnikb ::

in kaj ma to veze z odgovarjanjem na mejl ?
#brezpodpisa

elson2k ::

Mogoče maili od članov shitlist letijo direktno v smeti.

lonz ::

Ja; jbg. Slotech ni demokracija. Administratorji vladajo z brutal display of power in to je to. Delujejo tako, ker sami odlačajo o pravilih igre in vsem divientom hitro in učinkovito stisnejo fakof v obliki naziva. Včasih neupravičeno, ampak kot rečeno; Slotexh ni demokracija.
...arrrrrr, shiver me timbers...

Magic1 ::

Če bi ti delal zastonj, bi verjetno tudi velikokrat potegnil easy way. Bodite veseli, da imamo stran s skoraj nič navlake, zastonj in relativno dobro moderirano. Tisti ki jim gredo stvari pretirano v nos, lahko oddidejo na druge strani.
Magic

PrihajaNodi ::

Obrni se na Ziga Dolharja. On je tu glavni.

rACrAC ::

Očitno slotech ni primeren za pravne osebe oziroma nima namena kaj zaslužiti, katere bi rade plačale za "dovoljenje" objavo oglasov.
očitno imajo uporabniki kot je andrej0 in ostali vso pravico brisati oglase... ko pa skoraj da , prosim, da , ti da kakršnekoli informacije an koga se lahko obrneš , pa ni ne duha ne sluha, niti ne odpisejo razloga izbrisa oglasov...
očitno slotech ni to za kar se predstavlja... da pa ne dobiva emailov svojih članov, pa kaže da ni nikogar ki bi urejal administrativne zadeve,,,

PrihajaNodi: tudi on je izbrisal oglase, pa mi napissal " komercialno oglaševanje" ko sem ga povprašal, na koga se moram obrniti, pa ni bilo nikoli odgovora..

zato sprašujem, KDO je tukaj odgovoren za take zadeve.vidi se da Slotech ni več to kar je bil pred mnogimi leti...takrat si dobil vsaj odgovor....
Ne razumem, Če oseba ŽELI PLAČATI za objavo svojih oglasov... zakaj se torej od "glavnih" noben ne odziva?
Zal očitno je Slotech zgrešen portal....

lonz je izjavil:

Po moje je problem povezan s tvojim statusom. Personi non grata ni potrebno odgovarjat na pritožbe in pozive.


to ne igra vloge. očitno ali je tak status ali "čist status" ne odgovarjajo nikomu, mam še en račun ustanovljen še pred leti, in tisti račun je brez kakršnihkoli oznak.. in tudi preko tistega ne odgovarjajo...
www.racoprema.si

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: rACrAC ()

lonz ::

Edina opcija ki jo vidim je, da narediš nov profil (brez PNG) in Ziga Dolharja na zasebno obvestilo povprašaš o pogojih poslovanja na slotechu.
...arrrrrr, shiver me timbers...

rACrAC ::

ni efekta..
www.racoprema.si

lonz ::

A si imel kakšne probleme v navezi z spletno stranjo ki jo propagiraš? Si fasal naziv zarad nje?
...arrrrrr, shiver me timbers...

OmegaBlue ::

Pritožbe glede izbrisov padejo seveda kdo bi si mislil v temo pritožbe. Naziv ti je bil dodeljen ravno zaradi preprodaje in komercialnega oglaševanja na forumu.

Oglaševati se nikakor ne pusti v temah ali oglasih, edina možnost je pasica zgoraj ali ob strani pa še tega ni več.

Odgovor na mail se načeloma prejme vedno, ko je email vsaj koherenten in na primernem nivoju, "ZAKWA BRIŠETE !!!11" pač to ni. V primeru pa da odgovora ni, pač ni interesa po sodelovanju. Oglašuj drugje.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.