Forum » Omrežja in internet » Modem pada iz sinhronizacje
Modem pada iz sinhronizacje
rs1975 ::
Od novega leta imam internet preko GPON 200/40. Modem občasno pada iz sinhronizacije za nekaj minut, potem se samodejno postavi nazaj in deluje. Občasno se to zgodi v eni uri nekajkrat, potem pa cel teden nič, vse OK.
Začel sem sumiti na Qbittorrent. Je možno, da bi on povzročal izpadanje sinhronizacije? Čudno mi je to, da do izpadanje pride tudi takrat, ko download ne dela na polno, torej torrenti ne zabijejo linijo do konca. TAkrat tudi ostalo brskanje po internetu deluej zelo počasi.
Imate kakšno idejo kako to preveriti, oz. kako spremeniti nastavitve v torrent klientu?
Začel sem sumiti na Qbittorrent. Je možno, da bi on povzročal izpadanje sinhronizacije? Čudno mi je to, da do izpadanje pride tudi takrat, ko download ne dela na polno, torej torrenti ne zabijejo linijo do konca. TAkrat tudi ostalo brskanje po internetu deluej zelo počasi.
Imate kakšno idejo kako to preveriti, oz. kako spremeniti nastavitve v torrent klientu?
Vuli ::
to bi bilo bolj pametno kontaktirat tvoj isp, da oni vidjo kaj se takrat dogaja...
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
sbawe64 ::
Omeji št. povezav v qt na recimo 300.
Kateri modem ?
Kateri modem ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sbawe64 ()
rs1975 ::
ToniT ::
Sam sem imel ta modem točno dva dni. Dogajalo se mi je isto brez torrentov. Potem so mi zamenjali modem z InnboxG78 in zdaj dela v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 88634 (1708) | Andraz201 |
» | IP TV + net na istem kablu - kockanje televizije?Oddelek: Omrežja in internet | 11129 (10196) | car100 |
» | Amis internet - problemiOddelek: Omrežja in internet | 2796 (2288) | shadeX |
» | Amis random disconectOddelek: Omrežja in internet | 2509 (2088) | misek |
» | PPPoE vprašanje - storitve in motnje na linijiOddelek: Omrežja in internet | 2185 (1864) | Ovchka |