» »

H&M vs Kitajska

H&M vs Kitajska

Sparkxl ::

Verjetno poznate aktualno zgodbo okorg kitajskih muslimanov in kampanijo v njihov bran, ki jo vodijo usa. Po pobitih miljonih muslimanov v zadnjih desetletjih, je res srce parajoče videti, kako zdaj naenkrat skrbijo za njih.
Vse ok do tu, ampak zakaj se v to vmeša firma kot je H&M? Rezultat? Kitajci so jih v roku 3 dni dobesedbo izbrisali. Ne obstajajo več. Miljardni dobički šli papa.
Pa saj to ni prvi primer. Ko je samsung in korejska vlada srala po njih, je njihova elektronika čez noč izginila iz polic.
Avstralija po diktatu usa drka kitajce v glavo, rezultat je da zdaj krvavijo, ker so kitajci ustavili uvoz skoraj vsega.
Ampak to je na ravni države. Kaj si ena švedka firma obeta od take poteze? Jaz res ne razumem.

zmaugy ::

Vir?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

tikitoki ::

zmaugy ::

Pravilno stališče Nikea, H&Ma in ostalih. Zahod se bo moral odločiti ali bo Kitajcem nastavil riti ali pa bo stisnil zobe in Kitajsko malo bolj stisnil.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Sparkxl ::

Podobno pravilno stališče smo imeli, ko smo po pesku iskali sadamovo orožje. Dokazi so bili približno v isti klasi kot zdaj..."because we say so".

Saj to je največja ironija vsega, ravno usa so tako zaskrbljeni za muslimane, po tem ko so jih pobili par miljonov

WhiteAngel ::

Jaz Kitajce podpiram. Prej, ko nam bodo dali prst v r*t, prej se bo na zahodu spet začelo proizvajati, zdravo rasti in resneje delati na razvoju. V zadnjem desetletju se čisto preveč printa $, € in muti. Inovacije pa so postala obrobna tema. Važno, da moj robin hood app dela $$$ na FAANGu.

Bwaze6 ::

Če boš podpiral Kitajce, boš tu dobil kopijo kitajskega sistema. Seveda brez proizvodnje, dokler ne boš pripravljen delati za pest riža.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bwaze6 ()

mtosev ::

Na zahodu se večino stuffa ne splača izdelovati, ker so stroški dosti višji. Bolj verjetno, da bodo počasi preselili proizvodnjo v druge države. Kot so npr indija, bangladeš, vietnam in podobo, ker so tam dosti nižji stroški izdelave kot na zahodu.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hongkong-ška vstaja 2019 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
58275046 (62001) Fritz
»

Huawei se pripravlja na katastrofo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Android
15358365 (44278) Poldi112
»

Kitajska v strežnike za ZDA vgrajevala "dodatno opremo"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
8529219 (25067) MrStein

Več podobnih tem