Forum » Loža » Kateri sesalec brez vrečke?
Kateri sesalec brez vrečke?
VaeVictis ::
Oj,
ker se mi po pravici niti malo ne sanja, kateri sesalec brez vrečke je vredu, se obračam na vas za pomoč.
Sem že gledal v Merkurju in v Big Bangu v živo različne sesalce, vendar jih je toliko, da človek ne ve kaj bi izbral.
Torej kateri sesalec brez vreček priporočate?
Ima kdo kake izkušnje z njimi?
Hvala že vnaprej za pomoč!
ker se mi po pravici niti malo ne sanja, kateri sesalec brez vrečke je vredu, se obračam na vas za pomoč.
Sem že gledal v Merkurju in v Big Bangu v živo različne sesalce, vendar jih je toliko, da človek ne ve kaj bi izbral.
Torej kateri sesalec brez vreček priporočate?
Ima kdo kake izkušnje z njimi?
Hvala že vnaprej za pomoč!
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!
- premaknil iz Kaj kupiti: bluefish ()
sbawe64 ::
Nekaj takega vzameš:
https://www.mimovrste.com/sesalniki-bre...
Pokrov se odpre in odstraniš glavno posodo (vse brez orodja).
Pokrov se odpre in odstraniš glavno posodo (vse brez orodja).
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
VeganCyclist ::
Drugač poglej Bissell "sesalce" na recimo amazon.de. Ne delam reklame, sam men brez tega živeti ni. Karkol drucga je stran metanje dnarja,....
DePalmo ::
Pokončni, drugo sploh ne glej. Sem jih že imel enepar in za hitra dnevna sesanja uporabljam pokončenga in je priročno da nima vrečke, tapravi sesalci jo pa morajo imeti. Ekologija gor ali dol, ko ga prazniš in če nima vrečke, vrneš večino prahu nazaj v hišo ali prostor, nikoli ne gre vse v koš za smeti.
Kvinta ::
Vredu so vsi do čiščenja katero je nočna mora smo meli doma Dyson dragega kot žafran smo ga po 10 dnevih vrnili nikoli več.
Vrečka je zakon.
A.C.A.B
tomaz- ::
moja je nabavila tega:
super zadovovoljna, edina slaba lastnost je priklop cevi, ki je postavljen "prenizko" in ob vlečenju ga vse prevečkrat kar privzdigneš, namesto da bi se peljal za tabo..
Drugače kul zadeva
super zadovovoljna, edina slaba lastnost je priklop cevi, ki je postavljen "prenizko" in ob vlečenju ga vse prevečkrat kar privzdigneš, namesto da bi se peljal za tabo..
Drugače kul zadeva
floyd1 ::
Vredu so vsi do čiščenja katero je nočna mora...
Vrečka je zakon.
Se podpišem.
Precej sitno opravilo. Vsekakor mi je 100x lažje it kupit vrečke, ko gredo proti koncu, kot pa vsakokrat tisto svinjarijo ven pobirat in prašit.
BedBrejn ::
Če imaš trda tla (parket ipd), potem je za vsakodnevno čiščenje prahu, živalskih dlak in tega daleč najbolj praktičen pokončni baterijski sesalec -ciklonski, brez vrečke.
Zadeva je lahka, ne opletaš s kabli, ful hitro se posesa in kljub temu, da je nazivno trajanje baterije cca pol ure, je to vrh glave za dnevno sesanje.
Ponudba teh se je v zadnjem času res povečala, vendar je zame še vedno najboljši original - dyson. Ne kupovat poceni no-name, ni to to. Tašča je imela lidlovega, ko je hitro spoznala, da so to ena jajca, ima sedaj našega starega dysona in je super srečna. Verjetno so sedaj ok tudi baterijski ciklonski drugih uveljavljenih znamk, niso pa poceni, cene na ravni dysonov. Če se slučajno odločiš za dysona, priporočam osnovne modele, prej je bil to V6, sedaj je V7, cena cca 250 eur. V8 je sicer na izgled podoben, vendar težji, V10,11 so velike, težke krave. Moja žena je ob testu pojamrala, da so težki.
Nekdo je omenil bissell. Zadeva je ful zanimiva, če hočeš imeti 2v1, torej še pomivanje. Kolega ga ima in pravi, da je super.
Za generalno sesanje, večja umazanija, klet, avto, garaža, pajki,... pa imaš potem mokro suhi sesalec (če imaš prostor za shranjevanje). sesa tudi vodo, samo vrečko ven vzameš. vsi so verjetno ok, karcher, bosch, makita, lidl... jaz imam izkušnje s karcherjem, bolj osnovnim, dela super, samo plastika bolj tako tako, so se odlomila držala za nastavke.
Zadeva je lahka, ne opletaš s kabli, ful hitro se posesa in kljub temu, da je nazivno trajanje baterije cca pol ure, je to vrh glave za dnevno sesanje.
Ponudba teh se je v zadnjem času res povečala, vendar je zame še vedno najboljši original - dyson. Ne kupovat poceni no-name, ni to to. Tašča je imela lidlovega, ko je hitro spoznala, da so to ena jajca, ima sedaj našega starega dysona in je super srečna. Verjetno so sedaj ok tudi baterijski ciklonski drugih uveljavljenih znamk, niso pa poceni, cene na ravni dysonov. Če se slučajno odločiš za dysona, priporočam osnovne modele, prej je bil to V6, sedaj je V7, cena cca 250 eur. V8 je sicer na izgled podoben, vendar težji, V10,11 so velike, težke krave. Moja žena je ob testu pojamrala, da so težki.
Nekdo je omenil bissell. Zadeva je ful zanimiva, če hočeš imeti 2v1, torej še pomivanje. Kolega ga ima in pravi, da je super.
Za generalno sesanje, večja umazanija, klet, avto, garaža, pajki,... pa imaš potem mokro suhi sesalec (če imaš prostor za shranjevanje). sesa tudi vodo, samo vrečko ven vzameš. vsi so verjetno ok, karcher, bosch, makita, lidl... jaz imam izkušnje s karcherjem, bolj osnovnim, dela super, samo plastika bolj tako tako, so se odlomila držala za nastavke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup sesalca (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 99100 (14328) | Zstiller |
» | Moč sesalca (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16620 (11865) | Blumper |
⊘ | Kateri sesalnik kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 149147 (68829) | perci |
» | vodni sesalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21115 (11236) | AnjaNja |
» | Sesalniki z najvišjo stopnjo filtracije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 68572 (33438) | LordPero |