» »

Težava s printanjem

Težava s printanjem

amadej85 ::

Pozdravljeni, tiskalnik mi naprinta samo polovico strani v smislu da manjkajo obrobe tabele glava dokumenta manjka... S tem da z drugim računalnikom sprinta normalno, tako da je težava nekje v računalniku ne tiskalniku. Odstranil sem driver, še v registru sem odstranil vse, na novo namestil in še vedno isto. Na drugi tiskalnik pa mi printa normalno. Lahko printam iz Worda ali PDF in je isto... Tiskalnik kateri me heca je HP Officejet 7610.

Kdo bi vedel, kje se skriva trik?

Hvlala

MIHAc27 ::

Če sprintaš diagnostično stran direktno na tiskalniku, je to ok? Ker če ni, potem je problem v samem tiskalniku, možno na je glava kaj zasušena.

Spusti še kak alignment glave ali vsaj čiščenje. Če bo to vse ok, poskusi z kakim drugim gonilnikom, kot si ga imel. Ali pa na isti tiskalnik printaj iz drugega računalnika, če imaš še kakega, da vidimo kako tam kaže.

pegasus ::

To se sliši kot da je nekje nastavljena velikost papirja na ameriški Letter namesto na naš A4.

Furbo ::

Drugače je pa tudi zadnji windows update izpred par dni zjebal neki. Meni tiskalnik nalepk tiska prazne, rešitev je odstranitev popravka ali pa čakanje na nov driver. Morda isti problem.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

mzakelj ::

Furbo je izjavil:

Drugače je pa tudi zadnji windows update izpred par dni zjebal neki. Meni tiskalnik nalepk tiska prazne, rešitev je odstranitev popravka ali pa čakanje na nov driver. Morda isti problem.

Zebra, pa Kyochera sta bili prizadeti. Reset ob stisku print.

sbawe64 ::

mzakelj
Tudi Epson
https://slo-tech.com/forum/t622385/p708...
Imho vsi proizvajalci (razen Canon).

https://slo-tech.com/forum/t622385/p708...
Na w10 svetujem, da si nastavite 14 dnevni prolonged interval nameščen ja updejtov.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Šmorn ::

mzakelj je izjavil:

Furbo je izjavil:

Popravek so dali včeraj ven: https://www.catalog.update.microsoft.co...

Han ::

Od včeraj je na voljo tudi pod izbirnimi posodobitvami...

Furbo ::

mzakelj je izjavil:

Furbo je izjavil:

Jaz imam dymo, včeraj ni delalo, zdajle vidim, da je že nova verzija SW zunaj.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

MIHAc27 je izjavil:

Če sprintaš diagnostično stran direktno na tiskalniku, je to ok? Ker če ni, potem je problem v samem tiskalniku, možno na je glava kaj zasušena.

Spusti še kak alignment glave ali vsaj čiščenje. Če bo to vse ok, poskusi z kakim drugim gonilnikom, kot si ga imel. Ali pa na isti tiskalnik printaj iz drugega računalnika, če imaš še kakega, da vidimo kako tam kaže.

Če sem napisal, da printanje iz drugih računalnikov deluje normalno. torej tiskalnik deluje normalno, težava je nekje v računalniku...

sbawe64 ::

"Print test page" iz tega problematičnega pcja gre 100% skozi ?
2020 is new 1984
Corona World order

sbawe64 je izjavil:

"Print test page" iz tega problematičnega pcja gre 100% skozi ?

Ne tudi test page ni dober, majnka teskt kateri je odebeljeni...

mat xxl ::

Sem imel danes identičen krah sliko jpg spusti nenatiskan pas, daš isto sliko v ne MS program ( vzrok je zadnja posodobitev) recimo v Irfan Wiev pa sprinta vse bp.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Printer nalepk

Oddelek: Kaj kupiti
325604 (2885) hitriamis
»

Printer noče printat

Oddelek: Pomoč in nasveti
131623 (1186) MrStein
»