Forum » Pomoč in nasveti » Printer noče printat
Printer noče printat
ananchel ::
Pozdravljeni.
Kar na lepem printer noče printat. Naj povem, da so vsi kabli pravilno priklopljeni, kartuša je polna, papir je ... Skenira pa normalno. Sem zdaj ponovno inštalirala driverje za ta model, ampak mi je napisalo, da je namestitev NEuspešna.
Kaj bi lahko bilo narobe oz. kako naj to popravim?
Kar na lepem printer noče printat. Naj povem, da so vsi kabli pravilno priklopljeni, kartuša je polna, papir je ... Skenira pa normalno. Sem zdaj ponovno inštalirala driverje za ta model, ampak mi je napisalo, da je namestitev NEuspešna.
Kaj bi lahko bilo narobe oz. kako naj to popravim?
- predlagalo izbris: zee ()
Fsegula62 ::
Kateri Win imaš, kateri tiskalnik in ali imaš original kartuše?
FiLiPiNKO (Fsegula62) | IT storitve www.linkomp.si | LinKomp |
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
Kontakt Discord - FiLiPiNKO#7826 | Na voljo za pomoč vsem. |
" Zapomnite si geslo za Google račun in privarčujte 5€! :) "
ananchel ::
jype ::
Zelo verjetno gre za napako v nastavitvah na računalniku. Če imaš možnost, preizkusi še na kakšnem drugem računalniku, ki ga priključiš na printerjev USB kabel.
Naslednja možnost je odstranitev vseh s tiskalnikom povezanih gonilnikov z računalnika, ponovni zagon, ter šele potem ponovna namestitev. Windows so čudni.
Naslednja možnost je odstranitev vseh s tiskalnikom povezanih gonilnikov z računalnika, ponovni zagon, ter šele potem ponovna namestitev. Windows so čudni.
mat xxl ::
Poglej najbolj enostavno odklopi usb printerja pojdi med printerje odstrani printer , ga ni več , restartaj računalnik priklopi printer in voila sam ga bo še enkrat inštaliral.............
MrStein ::
https://theoatmeal.com/comics/printers
Lol, sem danes "enim instaliral printer" in je vse 100% res.
(pozitivna stran: končno Windowsi znajo ugotoviti, da tiskalnik ni povezan - offline)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
dope1337 ::
Zelo verjetno gre za napako v nastavitvah na računalniku. Če imaš možnost, preizkusi še na kakšnem drugem računalniku, ki ga priključiš na printerjev USB kabel.
This! Jz sm skoraj diplomiral z dvema Brother masinama. Dokler nisem na njihovi strani nasel original Brother SW za odstranjanje gonilnikov njihovih naprav.
Bogsigavedi, ka sm mel prej po registrih vse nasmeteno, ampak sedaj pa stvar spila.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163875 (209) | scipascapa |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23092 (15366) | Spock83 |
» | Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24672 (19145) | svecka |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7179 (6040) | blackbfm |
» | HP: "Vaši kartuši je potekel rok trajanja."Oddelek: Novice / Ostale najave | 9883 (7309) | francek1 |