» »

Zvočnik iz Hoferja

Zvočnik iz Hoferja

hadnik ::

Zdravo, v horerju bo na voljo naslednji zvočnik

https://dostava.hofer.si/MEDION/Prenosn...

Potrebovala bi pa v bistvu en zvočnik “za partyje”, v uporabi bi bil nekajkrat letno, posluša se tudi elektronska glasba, tako da ni glih fajn če bi hreščal, sicer nismo zahtevni uporabniki. Zaj pa ker se ne spoznam, če mi lahko kdo pove katere parametre je sploh treba gledat pri nakupu takšnega zvočnika? In ali je ta zvočnik sploh soliden? Hvala :)
  • spremenilo: hadnik ()

svecka ::

odsvetujem nakup, vsaj ta model, ker ima privzeto šum ob 1 glasnosti, cetudi nic se ne predvaja. Edino ce das na 0 glasbost šum izgine. Šum je konstantn in enak, ne glede na jakost glasnosti.
To zelo moti in poslabsa vsakršno poslusanje v tisini, ker je vsaka glaaba slisati kot slaba.

jaz ga uporabljam edino za zunaj zaradi radija in baterije, ker ne rabi bit na napajanju. Pa zaradi karaok, zraven pride 1 mikrofon. Basi so, ampak slabi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: svecka ()

Sheteentz ::

Če se kupuje zvočnik za partyje, potem človek na tem zvočniku ne bo poslušal tišine, a ne? Če se bo nabijala glasba, potem tistega šuma ne bo moč slišati.

hormilo ::

To je igraca...verjetno ne spravi vec k 105db glasnosti brez hrescanja.

TheBlueOne ::

Tilen so menda dobri za svojo ceno. Smo jih imeli za nekaj koncertov in so menda bili OK.:

https://www.ceneje.si/Izdelek/5608618/a...

Zgodovina sprememb…

floyd1 ::

Za notri je skoraj vse ok, če nimaš neke blazne zahteve po glasnosti. Zunaj pa se zvok precej izgubi. Rabiš vsaj 15" bas po mojem, če že ravno kupuješ tako kanto. Ostalo so bolj igračke. O kvaliteti zvoka pa je pri teh cenenih stolpičih itak brezveze govoriti.

Druga stvar je zanesljivost. Kolegu je pri nekem smešno poceni boxu najprej (seveda na čagi) crknil USB, na naslednjem pa še radio. Zdaj ima neko 15" Ibizo. Tu ima le bluetooth in navaden jack vhod in je še najbolj zadovoljen ker zadeva dela, je solidno glasna, ohišje dokaj trpežno, zvok je za čago čisto ok. Sevrda pa cena ni več 70 eur.

Bivši sodelavec ima velikega blaupunkta, PA25. To pa je prava zverina, zelo soliden zvok, brutalno glasen tudi zunaj (pride hitro policija :(), na njem ni kar ni (radio, kartice, usb, faljinec) in to dejansko dela, je pa to že čisto drugi cenovni rang.

mahoni ::

Za Korona party bo cist vredu. Kaj prevec ne boste nazigal, ker vas bodo sosedi prijavili in boste kuj meli problem. Racija, kazni zaradi nenosenja mask, neupostevanje varnostne razdalje ufff se v zapor bi sli zarad tega.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

styrian ::

Škoda denarja.

Kakovostne stereo zvočnike (od glasbenih stolpov) dobiš zastonj na odpadu, Bluetooth ojačevalec iz Kitajske pa stane 10EUR.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: styrian ()

FireSnake ::

Čemu so ti zvočniki tako posbni, da ne pašejo sem:
Hofer ponudba
?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

hadnik ::

mahoni je izjavil:

Za Korona party bo cist vredu. Kaj prevec ne boste nazigal, ker vas bodo sosedi prijavili in boste kuj meli problem. Racija, kazni zaradi nenosenja mask, neupostevanje varnostne razdalje ufff se v zapor bi sli zarad tega.

Hahaha dober odgovor :))

Okej, hvala vsem za odgovore, ima slučajno kdo kakšen predlog za kakšen dotičen zvočnik, ki bi bil kvaliteten in poceni? Torej idealno najbolj poceni dovolj kvaliteten zvočnik, ki bi zadovoljil mojim zahtevam 😅

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hadnik ()

TheBlueOne ::

Jaz bi ti se vedno predlagal aktivne Behringerje. :) Kupi online in vrni ce ti ne pasejo.

https://www.thomann.de/at/behringer_b11...

Zgodovina sprememb…

matmel ::

Kupil pretekli vikend jbl partybox 100 v leklerku v akciji, zelo dober, dobra baterija.
Ne vem pa kako zadeva deluje na prostem.

iso2000 ::

Jaz imam s Ibiza Sound Port izkušnje, pa je za take namene kar fajn rešitev. Kakšne so cene, pa ne vem...

Kvinta ::

Jaz mam za v delavnico ,piknike ,vrtne zabave in podobno to zadevo https://www.thomann.de/de/fun_generatio... presenetljivo dober zvok glede na ceno. Obstajajo še bolj poceni iste znamke.
A.C.A.B

floyd1 ::

Zgleda zanimivo. Bi pa jaz nabavil vsaj 15 colara, če je mišljeno bolj za zunaj. Moje izkušnje in čisto subjektivno ;).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ideje za domač studio za petje

Oddelek: Sedem umetnosti
161280 (863) c3p0
»

Nakup aktivnega zvočnika

Oddelek: Zvok in slika
153527 (2702) darkz
»