☰

» »

Hofer ponudba

Hofer ponudba

Temo vidijo: vsi
««
221 / 221
»
»»

mojsterleo ::

mtosev je izjavil:

Sem bil v Leclercu 11.9 pa je niso imeli. Tak da zato sprašujem.

Napiši jim na info če imajo Cola vanilija kdaj bodo dobili ker si velik ljubitelj te pijače.

Jaz sem našemu v LJ nekaj časa težil za Vegemite. Očitno je pomagalo. Zadnje čase je redno v ponudbi. Še Marmite so dodali.

feryz ::

delavec44 je izjavil:

V Lidlu je dober cheddar. Pa še avtomatske blagajne imajo.
Prvi Lidl je ... daleč predaleč stran, da bi se peljal do njega zaradi sira.
Itak je zame dober vsak, naša jamra da je to must have.

V-i-p ::

@mtosev: v Hofer aplikaciji lahko preveriš, imaš dobesedno po trgovinah zalogo...

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

floyd1 ::

feryz je izjavil:

Jaz sem hotel včeraj po čedar. Saj veste, uletiš, zagrabiš 10 paketov sira (če ga, po čudežu, sploh imajo), pasaš mimo blagajne in si fertik.
Ko sem zavil na parking, sem že od daleč videl, da obratuje ena cela blagajna in pred njo kakih 15 ljudi.
Torej sem se tej avanturi mirno odrekel in odpujsal čez cesto, kjer imajo normalen način delovanja.
Tako da ja, ne vem če imajo vanila colo, karkoli že to je.

Zanimivo, da imate take vrste na blagajnah v Hoferju. Pri nas so takoj odpirali drugo, tretjo blagajno, kakor hitro je bilo enih 4 ali 5 ljudi v vrsti. Ampak v zadnjem času je itak vse prazno. Očitno je precej odvisno tudi od "poslovodje" posamezne trgovine.

komunist1945 ::

V-i-p je izjavil:

@mtosev: v Hofer aplikaciji lahko preveriš, imaš dobesedno po trgovinah zalogo...

Ni to premajhna pakunga za mtoseva? Mogoče bom pa sam poskusil, če kdaj naletim na tega hudiča, samo zaradi mtoseva.

floyd1 je izjavil:

Zanimivo, da imate take vrste na blagajnah v Hoferju. Pri nas so takoj odpirali drugo, tretjo blagajno, kakor hitro je bilo enih 4 ali 5 ljudi v vrsti. Ampak v zadnjem času je itak vse prazno. Očitno je precej odvisno tudi od "poslovodje" posamezne trgovine.
To sem že zdavnaj napisal. Da je bil naš hofer svetovni unikum, kar se tiče jebanja v glavo s čakanjem na blagajnah.
Prav nagravžno je bilo, kako dolgo je blagajničarka čakala preden je pozvonila za še eno blagajno. In še ko je to storila, je trajalo minuto, dve, tri, da se je nekdo privlekel in začel kucati na drugi blagajni.

mtosev ::

V-i-p je izjavil:

Hvala. Bom pogledal.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

hotig ::

Evo preveril in piše da jo v našem hoferju imajo. Grem jutri kupit eno pa da probam to čudo in spijem v čast našemu tošetu. 8-)

EU_zamašek- ::

Ne celega platoja prekmalu spit, da se DNK ne modificira ...

donvito ::

mtosev je izjavil:

On je rekel, da je bil včeraj, torej, če majo v LJ, imajo najbrž tudi v mariborskem.

delavec44 ::

donvito je izjavil:

mtosev je izjavil:

On je rekel, da je bil včeraj, torej, če majo v LJ, imajo najbrž tudi v mariborskem.

Mislim, da to ni neko pravilo.

donvito ::

delavec44 je izjavil:

donvito je izjavil:

mtosev je izjavil:

Mislim, da to ni neko pravilo.

Ni ravno pravilo, je pa logično:

mojsterleo ::

donvito je izjavil:

mtosev je izjavil:

V MB Leclercu sem občasno, sploh kadar sem tam službeno. Ponudba ni enaka kot v LJ. Smo že v temi o ribjih pločevinkah to ugotovili.
Lahko pa ugibam da je Cola dovolj univerzalna zadeva da v MB dostavljajo tudi obe FR ekskluzivi, vanilijo in češnjo zero. V LJ imajo tudi spekter Schweppsov iz Francije (jabolka, agrumi, limona, tonic - navadni in zero). Res izjemno dobre gazirane pijače.

Kretencr ::

Izjemno dober cuker. :|

Gregor P ::

V-i-p je izjavil:

Enkrat sem poskusil to kot dijak v Londonu in nikoli več8-O
Sem jih v šoli potem menjal z drugimi za druge pijače :-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

kuglvinkl ::

feryz je izjavil:

floyd1 je izjavil:

To sem že zdavnaj napisal. Da je bil naš hofer svetovni unikum, kar se tiče jebanja v glavo s čakanjem na blagajnah.
Prav nagravžno je bilo, kako dolgo je blagajničarka čakala preden je pozvonila za še eno blagajno. In še ko je to storila, je trajalo minuto, dve, tri, da se je nekdo privlekel in začel kucati na drugi blagajni.

u LJ, ko sem še hodil tja, takih stvari ni bilo, si samo prijazno rekel, če lahko odprejo še eno blagajno in čez 30s se je nekdo pojavil. Zdej ni treba, ker je bolj malo prometa.
Your focus determines your reallity

Ja, če bi Toše vedno dobil vanilo kolo, sploh ne bi imeli kaj pisati v tej temi.

Poleti sem bil en dan v Izoli in sem zavil v hofer, kupil kar tisti pakiran sendvič, bil korekten, celo neko dobro 60p kakav ekvadorsko čokolado sem vzel.

Sendvič sem hotel poplakniti z mrzlim pivom, tega niso imeli. Bo pa tudi kola v redu, sem si rekel, magari Tošetova vanila, da jo enkrat probam in ubijem dve muhi na en mah (da vidim kaj je to za čuda. mtošev pa tudi zaradi ene vanile kole ne bom postal - ena je nobena pravijo).

Ampak so imeli v hladilniku samo energijske piksne in neko oranžado za 40c.

Hja nič, sem si rekel, bom pa mali tekoči pol litrski jogurt vzel, če ga ni pa se bom nažlempal velikega. Bili so samo sadni ...

...

Sem šel v M in vzel ohlajen Union navaden rdeči.

Zgodovina sprememb…

Miki N ::

Vzel je sendvič. Bil je dober. PODPIRAM.

Zgodovina sprememb…

Bil kar dober, polnozrnat, ali sem bil samo lačen. Hudič je samo to, da so pakirani sendviči mrzli.

Sem pa v petek vzel listnato testo v Hoferju in naredil zavitek z višnjami in skuto. Dodal sem en vanilijev sladkor. Zavitek pred peko zalil z raztopljenim putrčkom.

Zgodovina sprememb…

EU_zamašek- je izjavil:

Bil kar dober, polnozrnat, ali sem bil samo lačen. Hudič je samo to, da so pakirani sendviči mrzli.

Jeba tole, sendvič mrzel, pivo toplo.

Ne vem če so sploh imeli pivo kjerkoli, tudi platoje toplega nisem videl ...

Bilo rahlo bizarno, ne vem če nas je bilo 10 v štacuni ...

aytim ::

kuglvinkl je izjavil:

feryz je izjavil:

floyd1 je izjavil:

u LJ, ko sem še hodil tja, takih stvari ni bilo, si samo prijazno rekel, če lahko odprejo še eno blagajno in čez 30s se je nekdo pojavil. Zdej ni treba, ker je bolj malo prometa.

Ko kolona presega meter kase, se odpre druga blagajna. Tako sem že večkrat prehitel celo kolono, ko sem šel na zaprto blagajno

Kakor kje. Če je ima na blagajni dovolj lakomna, pa itak ne pozvoni. Rajši meče kot zmešana.

Btw, vidna zaloga še ne pomeni, da boste to dobili tudi na policah. Skladišče je veliko, zlagalci na police pa se ne bodo pregreli. Enkrat jih opazujte pri tem početju. Popolnoma drug tempo kot na blagajni.

SambaShare ::

aytim je izjavil:

Ko kolona presega meter kase, se odpre druga blagajna. Tako sem že večkrat prehitel celo kolono, ko sem šel na zaprto blagajno

To že ne drži več, redno čakamo krepko med policami.

Miki N ::

SambaShare je izjavil:

aytim je izjavil:

To že ne drži več, redno čakamo krepko med policami.

To je v redu. Sendvič pod pazduho, da se ti medtem pogreje.

Ni v redu.
Kom sem kupil sendvič, je štacuna samevala, ni bilo gneče.
Bil koj na vrsti ...

Čudno pa bi bilo s sendvičem iz hoferja iti v M po mrzli Union ...

EU_zamašek- je izjavil:

Ne vem če so sploh imeli pivo kjerkoli, tudi platoje toplega nisem videl ...

Bilo rahlo bizarno, ne vem če nas je bilo 10 v štacuni ...

To pa težko verjamem. Še v vsakem so bile v kotu palete piva. Mogoče ne vsega ampak vsaj hišne znamke imajo vedno. Verjetno si falil, ker so navadno na drugi strani trgovine od hladilnikov.

Jaz zadnje čase kupujem njihovega brezalkoholnega. Okus ok, cena 32 centov.

Sam sem se razvadil.
Kupujem samo nefiltrirani union, ko je akcija za cca 1,18 e ...

Ja, saj je dober. Ampak prehitro prbije. Al sem pa že star :))

Tako da poleti na vročini, ko delam, pač raje brezalkoholnega. Prvi itak izhlapi čez kožo takoj, ko ga spiješ.
««
221 / 221
»
»»