Forum » Programska oprema » Program za označevanje oseb na slikah
Program za označevanje oseb na slikah
borzon ::
Pozdravljeni,
Mogoče kdo od tukaj prisotnih pozna rešitev za moj problem.
Imam cca 1000+ skupinskih slik na katerih je veliko število oseb. Na nekaterih po 3, 4 , 10, 20, 30, ljudi... Zanima me, ali obstaja kak program s pomočjo katerega bi takorekoč arhiviral slike in jim istočasno določil imena ljudi na slikah. Torej, da bi vsaki osebi na sliki določil ime in priimek ter kje in kdaj je bilo slikano. Nekaj podobnega kot ima Facebook, ki avtomatsko ponuja označevanje ljudi na slikah.
Pogoj je seveda, da je mogoče potem te slike pregledovati in ob prehodu na osebo gledati imena oseb z večimi programi.
hvala za pomoč
Mogoče kdo od tukaj prisotnih pozna rešitev za moj problem.
Imam cca 1000+ skupinskih slik na katerih je veliko število oseb. Na nekaterih po 3, 4 , 10, 20, 30, ljudi... Zanima me, ali obstaja kak program s pomočjo katerega bi takorekoč arhiviral slike in jim istočasno določil imena ljudi na slikah. Torej, da bi vsaki osebi na sliki določil ime in priimek ter kje in kdaj je bilo slikano. Nekaj podobnega kot ima Facebook, ki avtomatsko ponuja označevanje ljudi na slikah.
Pogoj je seveda, da je mogoče potem te slike pregledovati in ob prehodu na osebo gledati imena oseb z večimi programi.
hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakonodaja videonadzora (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 36032 (16210) | St235 |
» | gmail-naziv imena pošiljatelja se ne izpišeOddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (1170) | Jasnaaaa |
» | Korejska igra hoče mojo sliko in kopijo osebne (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 11906 (10505) | Reycis |
» | Photoshop/ImageReady: izvoz slice-a kot transparentnega gifaOddelek: Programska oprema | 1338 (1280) | Oven-2k |
» | Uvoz textaOddelek: Izdelava spletišč | 909 (817) | daylight |