Forum » Programska oprema » povezava v MS Teams
povezava v MS Teams
polozweii ::
Ko sem se nekoč preko ms teams udeležil izobraževanja sem za povezavo dobil email in geslo. Na Linuxu sem namestil aplikacijo teams in se povezal z uporabo dobljenega emaila in gesla.
Tokrat sem za povezavo dobil LINK in navodilo da za srečanje v aplikaciji Teams uporabim brskalnik Microsoft Edge. V oknu bi naj potem vpisal ime in priimek.
V Linuxu brskalnika Edge nimam. Ko odprem Link se pojavijo stvari vidne spodaj.
Pošiljatelj LINKa se ne spozna na Linux zato mi ne zna pomagati. Mi ne preostane drugega kot da inštaliram Windows?
Tokrat sem za povezavo dobil LINK in navodilo da za srečanje v aplikaciji Teams uporabim brskalnik Microsoft Edge. V oknu bi naj potem vpisal ime in priimek.
V Linuxu brskalnika Edge nimam. Ko odprem Link se pojavijo stvari vidne spodaj.
Pošiljatelj LINKa se ne spozna na Linux zato mi ne zna pomagati. Mi ne preostane drugega kot da inštaliram Windows?
polozweii ::
Tody ::
Vabitelj te je povabil v organizacijo in se ti bo naredil nov profil v teams aplikaciji. Zadeva je sicer neuporabna ce se ne gres delitev podatkov in vse te šare v oblaku. Vpiši email in bos v organizaciji zgoraj desno mores potem menjavat te profile
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 335396 (186) | Zvezdica27 |
» | Izpisovanje iz računovOddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (994) | forplan |
» | Microsoft teams vprašanjaOddelek: Programska oprema | 2452 (1489) | mahoni |
» | Zoom: od stranskega igralca do trendsetterjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9691 (6335) | SeMiNeSanja |