Forum » Kaj kupiti » Katere zvocnike kupiti ?
Katere zvocnike kupiti ?
Soncek ::
Pozdravljeni,
Imam DVD komponento ki ima DTS in digitalni izhod, zanima me kaj se mi splaca kupiti. Kupiti nameravam 5.1 komplet, zanima me ce je bolje kupiti samo zvocnike ki imajo ojacevalec v subwoferju ali kar komponento (ojacevalec) + zvocniki.
Pa se v katerih trgovinah bi se dalo to nabaviti.
Hvala
Imam DVD komponento ki ima DTS in digitalni izhod, zanima me kaj se mi splaca kupiti. Kupiti nameravam 5.1 komplet, zanima me ce je bolje kupiti samo zvocnike ki imajo ojacevalec v subwoferju ali kar komponento (ojacevalec) + zvocniki.
Pa se v katerih trgovinah bi se dalo to nabaviti.
Hvala
- premaknil iz Zvok in slika: Predator ()
steev ::
100& je bol imet kšn receiver (NAD, Marantz...) + kšne zvočnike (Jamo...). Pa še neki odvisn kok dnarja si prpravlen dt (napiša kok dnarja bi dou pa ti bomo pomagal).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: steev ()
Zdej sm se malo pozanimal pa poklical okoli pa zgleda da bom kr creative megaworks 550 vzel za 269 evrov ker nimajo DTS-a ker ga ima DVD komponenta. Imajo tudi digitalni vhod kar rabim iz komponente in Audigyja tako da bodo po moje ql. Pa baje da so zelo dobri, tako da raje njih kupim kot pa TEAC komponento pa 5 bolj svoh zvocnikov.
Ce ma pa kdo drug boljsi predlog...poslusam :)
Ce ma pa kdo drug boljsi predlog...poslusam :)
DrAndy ::
Če bi rad zvočnike priklopil na DVD komponento, ti SoundWorks 550 ne priporočam,
saj imajo zvočniki preveč računalniški videz (so creativovsko puščobni in neizvirni) in ne premorejo
niti infrardečega daljinca, ampak bednega, ožičenega.
Za takšno ceno bi človek pričakoval tudi odkodirnik, a tudi o njem ni ne duha, ne sluha.
Zato raje vzemi Logitech Z-680, pri katerih je kakovost zvoka primerljiva s tisto pri SoundWorks 550,
imajo odkodirnik zvočnih zapisov, lepši videz in pravega, neožičenega daljinca.
saj imajo zvočniki preveč računalniški videz (so creativovsko puščobni in neizvirni) in ne premorejo
niti infrardečega daljinca, ampak bednega, ožičenega.
Za takšno ceno bi človek pričakoval tudi odkodirnik, a tudi o njem ni ne duha, ne sluha.
Zato raje vzemi Logitech Z-680, pri katerih je kakovost zvoka primerljiva s tisto pri SoundWorks 550,
imajo odkodirnik zvočnih zapisov, lepši videz in pravega, neožičenega daljinca.
Hvala DrAndy za informacije, a mene barva niti izgled ne motita tako ker itak imam crno od TV do skatle, monitorja in DVD (divx)predvajalnika tako da to bo ok. Pa tudi komponenta ima Volume control tako da bo tudi to ql.Pa tudi DTS ima. Ne vem tocno bom malo pregledal samo zdi se mi da so Logitechi drazji, morem pregledat se cene v Italiji. Ne vem kje je frend kupil zvocnike, po moje v Trstu nekje ker drugam ne hodi. Ko se pozanimam do konca napisem kje sem vzel pa kaj. (Cena je 100% brez IVE ker je tip z obale).
Aja, v katerm rangu so pa zvocniki CREATIVE SoundWorks INSPIRE 5.1 5500 ? So mogoce boljsi od Megaworksov 550 ? (imajo infrardec daljinec)
Aja, v katerm rangu so pa zvocniki CREATIVE SoundWorks INSPIRE 5.1 5500 ? So mogoce boljsi od Megaworksov 550 ? (imajo infrardec daljinec)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Soncek ()
glinik ::
Kolko jaz vem,so Megaworksov 550 njihov top model.V takem rangu imaš samo te zvočnike in Logitechove Z-680,in nič več!Če greš rang višje,postane zrak redkejši (zadeve se svinsko podražijo)
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12235 (8251) | Seky |
» | Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8980 (7640) | Clone |
» | .::INSPIRE 5300 šumenje::.Oddelek: Zvok in slika | 905 (811) | jest10 |
» | Z-680 in Audigy2 = DOBRO?Oddelek: Zvok in slika | 1429 (1342) | partysound |
» | Zvočniki 5.1 (SW GENIUS)Oddelek: Zvok in slika | 1491 (1360) | LordWorm |