Forum » Pomoč in nasveti » crashanje brskalnika chrome
crashanje brskalnika chrome
5tra ::
v brskalniku chrome mi pogosto tabi chrashajo (randomly). drugih brskalnikov ne uporabljam.
v smislu da se celotna struktura strani porusi...flash je porusen in blinka ko grem z misko preko, izgleda kot da je stran v edit modu. gledam razlicne videje in se vse premakne po svoje , včasih refresh pomaga , ali pač ponovno odpreti brskalnik. vse imam posodobljeno.(win10 x64,chrome).
se še komu to dogaja? na normalnih straneh se mi to ne dogaja. na straneh z xxx vsebino se pa to dogaja. ko uporabljam druge racunalnike za iste strani se mi to ne dogaja. kak nasvet?
razen ne obiskovanja teh strani, kar ni možnost.
bi morala kak flash posodobiti al kak framework al kaj podobnega? gotovo ima to težavo še kdo.
v smislu da se celotna struktura strani porusi...flash je porusen in blinka ko grem z misko preko, izgleda kot da je stran v edit modu. gledam razlicne videje in se vse premakne po svoje , včasih refresh pomaga , ali pač ponovno odpreti brskalnik. vse imam posodobljeno.(win10 x64,chrome).
se še komu to dogaja? na normalnih straneh se mi to ne dogaja. na straneh z xxx vsebino se pa to dogaja. ko uporabljam druge racunalnike za iste strani se mi to ne dogaja. kak nasvet?
razen ne obiskovanja teh strani, kar ni možnost.
bi morala kak flash posodobiti al kak framework al kaj podobnega? gotovo ima to težavo še kdo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92731 (952) | sfaljk |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 524552 (2097) | bastadu |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 26997 (20872) | primar |
» | Google izdal lasten brskalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 40374 (22434) | Tr0n |