Forum » Omrežja in internet » Najcenejši FTTH internet
Najcenejši FTTH internet
SoundBlaster ::
Pozdravljeni,
rad bi samo internet (brez TV, tel. itd.) in me zanima če je trenutno najugodnejši A1, ki ponuja hitrost 100/20Mbsp DL/UL za 25€/mesec, brez vezave, vključno z modemom. Ali je še kaj ugodnejšega (samo FTTH, lahko pa je nižja hitrost)?
Hvala.
rad bi samo internet (brez TV, tel. itd.) in me zanima če je trenutno najugodnejši A1, ki ponuja hitrost 100/20Mbsp DL/UL za 25€/mesec, brez vezave, vključno z modemom. Ali je še kaj ugodnejšega (samo FTTH, lahko pa je nižja hitrost)?
Hvala.
Lonsarg ::
Nop, so ena redkih firm, ki je namesto akcijskih cen, raje redni cenik pocenila. Kar je na dolgo rok velik plus.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Vanadium ::
Sej tele akcije pa vezave so kar nekaj. T-2 je bil na začetku vrhunski glede tega... Zdej pa je tako kot mora bit... Drgač pa A1 ma res za solo paket najbolj ugodno.
Djuro ::
Ma, tut pri drugih se da, samo da tega ne oglašujejo.
Ko je A1 prišel s to zadnjo ponudbo ven, sem poklical T2 (imam tudi samo internet) in so se brez težav prilagodili. Na voljo sem imel ali znižanje cene, ali bistveno povečanje pasovne širine za isti denar kot prej.
Odločil sem se sicer za slednje in mi ni žal. Sploh v teh časih, ko celotna družina dela od doma.
Ko je A1 prišel s to zadnjo ponudbo ven, sem poklical T2 (imam tudi samo internet) in so se brez težav prilagodili. Na voljo sem imel ali znižanje cene, ali bistveno povečanje pasovne širine za isti denar kot prej.
Odločil sem se sicer za slednje in mi ni žal. Sploh v teh časih, ko celotna družina dela od doma.
googleg1 ::
Ma, tut pri drugih se da, samo da tega ne oglašujejo.Dobro so te. Ubistvu so pasovno sirino povecali vsem uporabnikom brezplacno :)
feryz ::
Nič se ti niso prilagodili, kot si ti predstavljaš. V resnici višajo hitrosti vključene v ceno.
Meni so ponudili paket, ker nisem na njihovi optiki, 300/40 Mbit/s. In prikladno pozabili povedati, da je brzina 600/40 Mbit/s, gratis.
Če pa greš slučajno na njihovo spletno stran, rabiš zgolj kljukico narediti in imaš 600 namesto 300.
Družina lahko dela od doma s hitrostjo cca. 10/1 Mbit/s. Pa še ostane za TV. Tako da je zgornji stavek navadna oslarija.
Meni so ponudili paket, ker nisem na njihovi optiki, 300/40 Mbit/s. In prikladno pozabili povedati, da je brzina 600/40 Mbit/s, gratis.
Če pa greš slučajno na njihovo spletno stran, rabiš zgolj kljukico narediti in imaš 600 namesto 300.
Družina lahko dela od doma s hitrostjo cca. 10/1 Mbit/s. Pa še ostane za TV. Tako da je zgornji stavek navadna oslarija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Invictus ::
Tako ali tako je povezava do tebe 1Gbit od centrale. S temi hitrostmi samo nabirajo število paketov in posledično stranke, ki so kao pripravljene plačati več.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
showsover ::
Kateri so sploh trenutni ponudniki v Sloveniji, da malo pogledamo za najbolj ugodnimi (kaj so to - srednji paketi)? TV+Fiber nujno, če pa imajo še mobi poleg, fajn, 'stacionarca' pa ne, je odveč, razen, če se paketu bolj izplača. Vem za a1, t-2, telekom, telemach, še kdo?
Mikrohard ::
To je to... ostalo so samo lokalni ponudniki, za katere bi moral že vedet, če bi jih imel na lokaciji.
frg4 ::
Jaz sem dobil pri Telemachu ob vezavi za 12 mesecev paket z internetom NET LIGHT s hitrostjo 150/10 Mbps za 20€/mesec. S tem, da so mi potiho vsilili vezavo dve leti v pogodbo, ki pa so jo spremenili, ko sem jih opozoril na to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 613149 (119) | bm1973 |
» | A1 GPON FTTH, modem, mere?Oddelek: Omrežja in internet | 3155 (2500) | XS!D3 |
» | Kolk plačujete interneta? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22169 (16152) | kixs |
» | je komu ratalo prepričat telekom da mu kombinira paketeOddelek: Omrežja in internet | 4221 (2972) | loveJDM |
» | Siol Trio 10Mb / AmisOddelek: Omrežja in internet | 4827 (4477) | alexz |