» »

Katero obročno kartico

Katero obročno kartico

Smartydug ::

Zdravo,

Ker trenutno še ne razpolagam z nobeno kreditno oz. obročno kartico, me malo zanima kaj uporabljate drugi za plačevanje večjih zadev na obroke. Katero kartico se izplača?

- Gledal sem NLB Visa, verjetno jo ima tudi trenutno na novo moja NKBM Visa plačilno (z možnostjo obročnega). Gledam da in Visa in Mastercard pri obročnem nimajo obresti.
- Diners Club baje super za tujino po celem svetu, obročno plačevanje je do 12mesecev brez EOM potem 5,9%, članarine so različne od vrste kartice vendorja.
- Ideal, LeanPay ali celo SummitLeasing so pa verjetno opcije kjer plačuješ obresti?

Najbolj se nagibam k Dinersu.

d0rK ::

Mene moti pri NLB kreditnih da so obroki samo za slovenijo ker mora trgovec na posu izbrati število obrokov. Komitenti drugih bank razdelijo preko smsa ki ga prejmejo in je še 100x bolj uporabno ker lahko tudi za spletna naročila ponucaš. Trikrat sem že pisal na NLB kdaj bodo kaj takega vpeljali pa nič od njih.

Sploh nisem vedal da je sedaj tudi na visi obročno, včasih je bilo samo na MC. Če vzameš viso je tudi fajn ker imaš potem opcijo prejemanja denarja na Paypalu. Če niso vmes spremenilu da sedaj tudi tam lahko na katerokoli dodano kartico prejemaš denar.

gruntfürmich ::

delavska hranilnica ima obročno odplačevanje, mislim da brez obresti. vpišeš kodo = razdeliš na število mesecev. to je z mastercardom. in po mojem je to tu vezano na samo banko in nikogar drugega.
ampak pozor! s tem razporejanjem obrokov ne moreš kupovati večjih vsot kot je tvoj mesečni **PROSTI** limit!!! vsaj pri meni na Delavski Hranilnici ne.

d0rK je izjavil:

Če vzameš viso je tudi fajn ker imaš potem opcijo prejemanja denarja na Paypalu. Če niso vmes spremenilu da sedaj tudi tam lahko na katerokoli dodano kartico prejemaš denar.
ne me držati za besedo, ampak mislim da na MC tega še vedno ni...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19053177 (2700) cortez
»

Katera predplacniska kreditna kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6821393 (10485) kuall
»

PayPal in kreditna kartica (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5315571 (11614) Map
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19452343 (29078) MrStein
»

prejemanje denarja na paypal

Oddelek: Loža
2213744 (12184) fosil

Več podobnih tem