» »

Lenovo Yoga 3 Pro - Recovery Media

Lenovo Yoga 3 Pro - Recovery Media

MorphlingSLO ::

Zdravo,

zanima me, ali ima kdo model prenosnika Lenovo Yoga 3 Pro in originalni recovery?
Meni se je sesul cel disk in sem izgubil recovery particijo, ko pa sem na novo naložil "normalne" Windows 10 imam sedaj cel kup težav z originalnimi gonilniki, ki ne delujejo.
Lenovo je namreč zaključil s podporo temu modelu nekje pri verziji Windows 1709 in vse kar je novejšega zelo nagajajo gonilniki.
Za ta prenosnik pride v poštev samo Lenovo verzija Windows prav za ta model.
Tudi na Lenovo straneh ne pridem do tega, da bi si Recovery media za ta model lahko prenesel s spleta.

Hvala za pomoč.

Lep pozdrav, Marko

Karen ::

Naložiš program Lenovo System update (najdeš na spletni strani Lenovo), pa ti potegne dol zadnje drajverje za vse. Ene Yoge imajo pa sicer v MS Store-u utility za to, ampak tale prvoomenjeni programček bi znal biti pravi.

Ravno v tem je problem, najnovejši gonilniki oz. katerikoli gonilniki ne delajo na novejših verzijah Windowsov.
Precej slabo za Lenovo, da so lepo opustili podporo in da se tudi s spleta ne da več dobiti recovery media za ta model.
Poleg tega to ni prvi Lenovo računalnik s katerim imam težave z gonilniki, mislim da bodo naslednji računalniki/prenosniki raje kakšne druge firme.
Da se ti sesuje disk na 2000€ vrednem prenosniku in ga potem lahko vržeš v smeti ker ga ne moreš spraviti v red, precej slabo od Lenovo.

misticnimrk ::

Yoga 3 PRO je izšla konec 2014. Torej je računalnik star nekje 5 let.
Ali je računalnik 2k ali 200€ ne igra vloge - disk ti lahko gre v obeh primerih.
Bolj je čudno to, da gonilniki (kateri pa? ker kar vsi po vrsti niso in ne morejo biti krš) ne delujejo na original Windowsih.

Ali mogoče veš, ali pa se ti sanja, kako različen je "operacijski za prav ta model"?

Mislil sem zato, ker je višji rang prenosnika in bi pričakoval boljšo podporo. Ni to nič letelo na disk.
Ne delujeta mi touchpad in bluetooth. Vem pa, da so težave z gonilniki, ker sem poskusil naložiti tudi Windows 8.1 in je v štartu vse delovalo, dokler se Windows niso posodobili.
Ne, ne bi vedel, kako se operacijski sistem razlikuje.
Kot sem pregledal internet, sem našel podatek, da je bila zadnja verzija Windows, kjer naj bi vse delovalo build 1709 iz oktobra 2017.
Verjetno njihova verzija deluje tako, da se od tam naprej ne posodablja več in obstane na zadnjem delujočem buildu Windows 10.
Poskusil sem že raznorazne zadeve, naslednja pa bo, da si z neta presnamem 1709 verzijo in zaklenem posodobitve.

Han ::

Piši na podporo...

WizzardOfOZ ::

Bi rekel, da je še kaj drugega narobe v tej yogi. Namreč zadnja verzija windows 10 čisto normalno deluje na tem modelu. Pa tudi na starejših prenosnikih s podobnih hardwerom deluje BP.

Zakaj nalagaš driverje za windows 8.1, če jih imaš pa za windows 10 na Lenovo strani.
https://pcsupport.lenovo.com/us/en/prod...
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4139 140 141 142 )

Oddelek: Operacijski sistemi
70701417609 (29436) tetriandoch
»

Ob instal.Win verjetno izbrisani podatki (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
625285 (4288) solatko
»

Lenovo thinkpad t440s touchpad ne deluje v WIN10

191705 (1422) nsa_ag3nt
»

Macbook Air in nekaj uprašanj o IOS (strani: 1 2 )

5815834 (8409) Red_Mamba
»

Lenovo vgrajuje nezaželeno programsko opremo kar v BIOS

Oddelek: Novice / Varnost
3515088 (11776) AnotherMe

Več podobnih tem