» »

Težave z Wifi-jem na HP laptopu

Težave z Wifi-jem na HP laptopu

blazer141 ::

Imam težave z HP prenosnikom oz. bolj natančno z povezljivostjo Wifi-ja. Ko se povežem na domač wifi deluje internetna povezava tako kot mora. Če pa se želim povezati na nek nevem sosedov wifi router mi povezavo na vsake toliko časa prekine. Ko mi prekine povezavo zaženem windows vhrajeni troubleshooter, ki mi po odpravljanju težav sporoči, da je težava odpravljenja in se nato ob ponovični povezavi na isti wifi ta deluje normalno nekaj časa nato pa ponovno vrže ven povezavo. Ugotovil sem, da jo takoj vrže tudi takrat, ko poskušam it na video klic prek zoom-a. Klic se začne, slika se pokaže a nato takoj zamrzne in mi avtomatsko prekine wifi povezavo.

Prenosnik uporablja omrežno kartico Realtek RTL8821CE 802.11ac

Poskusil sem že z izbrisom driverja za omrežno kartico in nato ponovno inštalacijo vendar zadeva počne še vedno isto.Tudi po posodabljanju gonilnika težave ne reši.

Ali bi moral spremeniti kakšne nastavitve na sami omrežni kartici?
Študiral sem tudi, da bi bil krivec mogoče posodobitev windowsa, ki bi morda zmešala vse skupaj.
Na prenosniku imam nameščen Windows 10 Pro, vrzija 20H2, OS Build je 19042.630

Če ma kdo kakšno idejo bi prosil za pomoč:)
  • poskusil klonirati: blazer141 ()

TOP ::

Nastavitve ruterja so težave in ne tvoj laptop,ker pri tebi deluje BP.

blazer141 ::

Sem tudi razmišljal v tej smeri ja zato sem probalše svoj drug laptop povezati na ta isti ruter s katerim ma HP probleme pa mi je na tem drugem laptopu delal wifi BP. Taka čudna situacija. Poskusil sem tudi s telefonom in isto vse dela brez prekinitev. A bi mogoče moral kej spremijat pod nastavitvami routerja?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi z vzpostavljanjem Wi-Fi povezave na Windows 8 laptopu

Oddelek: Omrežja in internet
215818 (4554) znj_
»

Internet povezan, spletnih strani ne odpre

Oddelek: Pomoč in nasveti
202041 (1707) solatko
»

Problem z wireless ???

261987 (1634) AlphaOne
»

Prenosnik se noče povezati na wifi

Oddelek: Omrežja in internet
174249 (4048) solatko
»

wireless 20/20 + laptop = max 3,5 mb/s ?

101230 (1042) povso

Več podobnih tem