Forum » Loža » Otroška očala
Otroška očala
Blumper ::
Zdravo
Torej, otrok (4 leta ) je dobil napotnico za očala. Zavarovanje krije 53 eur, 25 so stekla.. Okvir je torej naš strošek.
Imam kolega, ki je kar dobro naštudiral to z očali ampak se ne javi.
Zato sprašujem vas, je kje kakšna "caka" za čim manj stroškov. Verjetno bom moral kupiti še kakšen okvir več...
Torej, otrok (4 leta ) je dobil napotnico za očala. Zavarovanje krije 53 eur, 25 so stekla.. Okvir je torej naš strošek.
Imam kolega, ki je kar dobro naštudiral to z očali ampak se ne javi.
Zato sprašujem vas, je kje kakšna "caka" za čim manj stroškov. Verjetno bom moral kupiti še kakšen okvir več...
MoRp ::
Moja 5 letnica nosi očala od 3 rojstnega dne. Dioptrija +6 2cilindra. Cena stekel z dodatnim tanjšanjem cca 130€, refundacija 80€, okvirje dobi vsako leto nove, takšne kot želi, vse z željo, da bi jih nosila z veseljem. Dodatno ji kupimo sončna očala z dioptrijo.
Dej nehajte šparat na otrocih! 99% sem, da na letni osnovi z lahkoto privarčuješ 150€ za OTROŠKA očala!
PS Če živite v okoliščinah, da ti 100€ pomeni preživetje mi pošlji ZS, bom jaz kupil očala - dajem javno prisego!
Dej nehajte šparat na otrocih! 99% sem, da na letni osnovi z lahkoto privarčuješ 150€ za OTROŠKA očala!
PS Če živite v okoliščinah, da ti 100€ pomeni preživetje mi pošlji ZS, bom jaz kupil očala - dajem javno prisego!
Ne gre se za šparanje. Moja nima dioptrije, samo leno oko in mora nosit očala. Zbrala si jih je sama, logično, da samo zato, da bi jih srečno nosila.
Verjamem pa, da bo ta okvir kar kmalu zlomljen ali čudežno izginil zato se sprašujem kako je z temi okvirji...
Verjamem pa, da bo ta okvir kar kmalu zlomljen ali čudežno izginil zato se sprašujem kako je z temi okvirji...
bambam20 ::
Obstajajo okviriji, ki so izjemno trpežni in skoraj nezlomljivi. Smao ne vem, kako se jim reče.
Torej kupujete N število očal na leto? Z vsakim ki govorim pravi, da je tako. Morem dobit kje kakšne okvirje za rezervo, seveda za majhen denar..
Kvinta ::
Pa razlika med plastičnim steklom in navadnim je ogromna več kot polovica sicer optiki pravijo ,da se je vse kar je povezano z navadnim steklom ustavilo 15 let nazaj in je ostalo tam brez napredka to seveda ni res.
Blumper ne rabiš kupit ker ti jih bo MoRp kupo.
Blumper ne rabiš kupit ker ti jih bo MoRp kupo.
A.C.A.B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Korekcijska očala (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10512 (4390) | Tessi |
» | sončna očala črez navadna očalaOddelek: Loža | 4665 (3709) | MajorM |
» | Korekcijska zaščitna očalaOddelek: Loža | 13760 (13093) | ulemek |
» | Ray-Ban očala - Fake (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22974 (16539) | Jst |
» | očala... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10080 (8522) | nevone |