Forum » Programska oprema » FileOpen DRM
FileOpen DRM
letmein ::
Živjo,
rabil bi pomoč pri odstranitvi FileOpen sistema za zaščito .pdf datotek (ADEPT DRM) za katerega so se izgubili podatki za vpis oz. je bil originalno odprt na računalniku kateri ni več v uporabi. PDF je pa zaklenjen na ta računalnik, tako, da ni mogoče sploh pognati oz. dodat v ADE.
Probal sem slediti temu postopku , ampak mi ne uspe zagnat teh Python skript. Se je mogoče že kdo ukvarjal s čim podobnim?
rabil bi pomoč pri odstranitvi FileOpen sistema za zaščito .pdf datotek (ADEPT DRM) za katerega so se izgubili podatki za vpis oz. je bil originalno odprt na računalniku kateri ni več v uporabi. PDF je pa zaklenjen na ta računalnik, tako, da ni mogoče sploh pognati oz. dodat v ADE.
Probal sem slediti temu postopku , ampak mi ne uspe zagnat teh Python skript. Se je mogoče že kdo ukvarjal s čim podobnim?
- spremenil: letmein ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PDF urejevalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 4283 (2761) | Mavrik |
» | Internet Explorer 10 prispel na Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 18676 (15528) | nsignific |
» | Branje elektronskih knjigOddelek: Pomoč in nasveti | 3714 (3313) | jveligov |
» | E-Book reader tehničnih knjig v PDF formatu? Obstaja?Oddelek: Kaj kupiti | 4503 (3994) | Miran |
» | Adobe in Microsoft ter PDF (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Tožbe | 13856 (10729) | Jst |