Forum » Programska oprema » Backup izbranih map in shranjevanje backupa v onedrive
Backup izbranih map in shranjevanje backupa v onedrive
Pat_MaGroin ::
Pozdravljeni,
Rad bi si nastavil, da mi en free backup program dela live backup/ali pa vsaj na 1 uro mape Documents.
Zelel bi, da je backup shranjen v drugi mapi, hkrati pa v mapi onedrive, ki se skoz synca v oblak.
Sem poskusil najprej direkt syncat onedrive, ampak to je dejansko problem, ker synca live, torej če po pomoti pobrisem datoteko v Documents, je ta samodejno izbrisana tudi v oblaku se tisto sekundo.
Je tak koncept dovolj, da v primeru ransomware virusa lahko pridem do svojih datotek?
Hvala za nasvet!
Rad bi si nastavil, da mi en free backup program dela live backup/ali pa vsaj na 1 uro mape Documents.
Zelel bi, da je backup shranjen v drugi mapi, hkrati pa v mapi onedrive, ki se skoz synca v oblak.
Sem poskusil najprej direkt syncat onedrive, ampak to je dejansko problem, ker synca live, torej če po pomoti pobrisem datoteko v Documents, je ta samodejno izbrisana tudi v oblaku se tisto sekundo.
Je tak koncept dovolj, da v primeru ransomware virusa lahko pridem do svojih datotek?
Hvala za nasvet!
Dober dan ::
Ne kompliciraj. Če zbrišeš fajl, ga lahko obnoviš tako v košu na namizju, kot v košu v onedrivu na spletni strani. Meni dela vse kot namazano.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cloud backup - izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10482 (8463) | Lonsarg |
» | Microsoftov oblak OneDrive prinaša več prostoraOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 10637 (6668) | Mr.B |
» | Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26549 (23546) | Mr.B |
» | Microsoft preobrazil SkyDrive v OneDrive (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17594 (14594) | LJ4L |
» | Free cloud backup programOddelek: Programska oprema | 4319 (3731) | dunda |