» »

skinny fat - postava

skinny fat - postava

Sharp999 ::

Sem skinny fat, kjer sem bolj takšne oblike z manj trebuha oziroma bolj low fat...Rad bi se malo ojačal in recimo ostal na približno istih kilogramih..V največji dilemi sem, ker ne vem ali naj začnem z CUT ali BULK? vse sorte sem prebral. Vem kakšno hrano je potrebno jesti in imeti priporočljivo hipertrofijski trening plus mogoče en dan na teden lažji cardio (tek 45min.)...Zanima me, ali naj začnem z CUT shujšam nekaj kg in potem z BULK pridobim spet na teži? Ali obratno? Rad bi se malo ˝nabil˝ in izgubil % maščobe - to je to nič EXTRA oziroma kakšen bodybuilding itd...Hvala za pomoč.

TheBlueOne ::

Navodila:

Daljsa navodila:

https://www.youtube.com/user/scooby1961

kingsix ::

Ma kaki cut in bulk. Pozabi na to. To je oslarija.

Začni vaddbo z utežmi ali lastno težo in jej normalno.. Morda malo bolj beljakovinsko. Za začetek je to preko dovolj.

c3p0 ::

Tako ja, ne filozofiraj preveč o prehrani in vadbi, ker padeš v nepotrebno past in samo še to vidiš.

sass628 ::

1. ne komliciraj
2. začni dvigovati uteži
3. watch your body do the rest

c3p0 ::

Pa ne pozabit na počitek, sploh v prvi fazi bo telo v šoku. Začni zlahka.

Raptor F16 ::

Sharp999 je izjavil:

Sem skinny fat, kjer sem bolj takšne oblike z manj trebuha oziroma bolj low fat...

Postavo maš v kurcu vendar nisi sod we get it.

Sharp999 je izjavil:

Rad bi se malo ojačal in recimo ostal na približno istih kilogramih..

Easy as fuq. Če tvoj namen ni pridobit 20 kil mišic boš do spodobnih rezultatov prišel že po prvih treh mesecih.

Sharp999 je izjavil:

V največji dilemi sem, ker ne vem ali naj začnem z CUT ali BULK? vse sorte sem prebral.

Ne beri preveč ker ti škodi. Za prehrano in šport ti lahko svetuje samo strokovni delavec v športu torej nekdo, ki je hodil na DIF. Pusti ti te bluz nutricioniste in trenerje s tečaji in brez akreditacij OKS.

Sharp999 je izjavil:

Vem kakšno hrano je potrebno jesti in imeti priporočljivo hipertrofijski trening plus mogoče en dan na teden lažji cardio (tek 45min.)...Zanima me, ali naj začnem z CUT shujšam nekaj kg in potem z BULK pridobim spet na teži? Ali obratno?

V bistvu nimaš pojma. Fitness forumi so ti sprali možgane.

Sharp999 je izjavil:

Rad bi se malo ˝nabil˝ in izgubil % maščobe - to je to nič EXTRA oziroma kakšen bodybuilding itd...Hvala za pomoč.

Jej normalno in se začni več gibat. It is that simple. Niti v fitnes ne rabiš hodit. Če boš z obteženim ruzakom delal dolge pohode boš imel odličen trening za noge. Dvigovanje lastne teže pa ti bo okrepilo stabilizacijo in moč.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dodatne vadbe za fit življenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
639042 (7438) IL_DIAVOLO
»

Program za "zaščito obraza" v videu

Oddelek: Pomoč in nasveti
92120 (1105) vratar
»

Fitnes, kako začeti ?

Oddelek: Šport
294465 (4086) gtotheg
»

Index telesne mase (strani: 1 2 3 )