Forum » Programiranje » Je kdo tukaj Blockchain developer?
Je kdo tukaj Blockchain developer?
Kasual ::
Pozdravljeni,
Zanima me, če je kdo tukaj gor blockchain developer? Zanima me predvsem iz vidika potencialne zaposlitve, na katerih trgih je največ povpraševanja, kakšna je možnost remote dela v tej branži itd.
Lp
Zanima me, če je kdo tukaj gor blockchain developer? Zanima me predvsem iz vidika potencialne zaposlitve, na katerih trgih je največ povpraševanja, kakšna je možnost remote dela v tej branži itd.
Lp
kow ::
Nisem (blockchain) developer, ampak kar veliko spremljam (predvsem defi na ethereumu) podrocje. Dela kolikor hoces. Eden vecjih problemov defi je, da so audit firme zabookirane vec mesecev naprej. Tudi veliki projekti ne morejo kar tako narediti audit novih produktov (pametnih pogodb). Kaksnega Slovenca, ki bi kodiral pametne pogodbe se nisem zasledil, sem pa zasledil ze vec Slovencev, ki sodelujejo pri raznih projektih. Zanimivo bi bilo, ce bi se kaksen solidity developer oglasil (ne dvomim, da obstajajo).
Ahim ::
Pozdravljeni,
Lp
Pozen odgovor in morda ne bo vec relevanten zate, a vseeno - pred par dnevi sem dobil na LinkedInu spam od nekoga (rekruter), ki menda zaposluje "blockchain developerja" v Ljubljani, se pravi da ocitno neko povprasevanje je.
Tudi vec oglasov za "blockchain developerje" sem ze zasledil, a ker nimam pojma kaj naj bi "blockchain developer" sploh bil, nisem gledal dalje. Jaz si pod tem predstavljam nekoga, ki ga ne placajo v evri in nimajo produkta, v katerega bi lahko zaposleni dolgorocno zaupal - kar sta zame kljucni zadevi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zgodba o kriptomenjalnici QuadrigaCX se zapleta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25026 (11783) | amigovespuci |
» | ZDA dodatno privijajo HuaweiOddelek: Novice / Ostale najave | 9969 (6189) | Poldi112 |
» | tehnična stran bitcoinaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 4793 (3722) | kakob |
» | Blockchain izobraževanjeOddelek: Kriptovalute in blockchain | 2493 (2044) | next3steps |
» | Vsa podjetja rabijo "seniorčke" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14444 (11270) | krneki0001 |