Forum » Programiranje » max_user_connections DB
max_user_connections DB
ideep ::
Zdravo,
Mi pove kdo kako kličem v bazi “max_user_connections” opcijo na višjo vrednost, oz.. kako flush-am max_user-connections
Zanima me,če je to to?
Mi pove kdo kako kličem v bazi “max_user_connections” opcijo na višjo vrednost, oz.. kako flush-am max_user-connections
Zanima me,če je to to?
FLUSH [NO_WRITE_TO_BINLOG | LOCAL] { flush_option [, flush_option] ... | tables_option } flush_option: { BINARY LOGS | ENGINE LOGS | ERROR LOGS | GENERAL LOGS | HOSTS | LOGS | PRIVILEGES | OPTIMIZER_COSTS | RELAY LOGS [FOR CHANNEL channel] | SLOW LOGS | STATUS | USER_RESOURCES } tables_option: { TABLES | TABLES tbl_name [, tbl_name] ... | TABLES WITH READ LOCK | TABLES tbl_name [, tbl_name] ... WITH READ LOCK | TABLES tbl_name [, tbl_name] ... FOR EXPORT }
Error
SQL query:
FLUSH USER_RESOURCES
MySQL said: Documentation
#1227 - Access denied; you need (at least one of) the RELOAD privilege(s) for this operation
Tole mi napiše..
Error
SQL query:
GRANT RELOAD ON *.* TO 'xx'@'localhost'
#1045 - Access denied for user 'cpses_otjbqr7we0'@'localhost' (using password: YES)
spodaj napiše kr enga userja ki sploh ni moj se drugače imenuje
SQL query:
FLUSH USER_RESOURCES
#1227 - Access denied; you need (at least one of) the RELOAD privilege(s) for this operation
Tole mi napiše..
Error
SQL query:
GRANT RELOAD ON *.* TO 'xx'@'localhost'
#1045 - Access denied for user 'cpses_otjbqr7we0'@'localhost' (using password: YES)
spodaj napiše kr enga userja ki sploh ni moj se drugače imenuje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ideep ()
Error
SQL query:
SHOW GRANTS FOR 'xx''@''%'
#1044 - Access denied for user 'cpses_otjbqr7we0'@'localhost' to database 'mysql'
SQL query:
SHOW GRANTS FOR 'xx''@''%'
#1044 - Access denied for user 'cpses_otjbqr7we0'@'localhost' to database 'mysql'
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri sprembi root gesla v MySQL v UbuntuOddelek: Pomoč in nasveti | 1290 (870) | killa bee |
» | mysql, insert, values, selectOddelek: Programiranje | 1863 (1690) | slosi |
» | PHP in mySQLOddelek: Programiranje | 1947 (1655) | rasta |
» | TXT -> bazaOddelek: Programiranje | 1040 (927) | Quickbeam |
» | Rezanje tekstaOddelek: Programiranje | 1005 (914) | darh |