» »

Popravilo gramofona

Popravilo gramofona

makucv ::

Zanima me kam bi v Ljubljani/okolici lahko odnesel na popravilo gramofon. Potrebna je menjava jermena, mogoče še kaj.
Oz. če kdo ve kje bi lahko kupil jermen za Technics SL-BD22?

Han ::

makucv ::

Hvala. Gramofon je bil 20+ let pospravljen. Mogoče je tudi kak kondenzator za zamenjat.
Odkril sem ga med pospravljanjem svoje stare šare in bi ga rad usposobil, da svojim najstnikom pokažem, kako smo muziko včasih poslušali. Ravno tako sem našel tudi Technics kasetofon, verjetno so tudi vse gumice fuč...

Barbarpapa2 ::

Pozdrav

Je tudi odvisno, kje si imel zadeve pospravljene (temperatura okolice ipd...) in ni nujno, da so jermenčki zanič. Moj kasetofon JVC, letnik 1986, še zdaj čisto v redu deluje... Ga mogoče enkrat na dve leti malo sprehodim, je pa res, da je skozi na svojem mestu v elementu, v bivalnem prostoru...

Lp

Jože

ssitcm ::

V srednjih Gameljnah je (bil): Popravilo zvočnikov in Servis hi-fi & PRO audio naprav ŽAGAR AUDIO. tel. 041 660 894

A. Smith ::

makucv je izjavil:

Ravno tako sem našel tudi Technics kasetofon, verjetno so tudi vse gumice fuč...

Če jih boš sam menjal, jih dobiš v Lotosu.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Han ::

Če ima kasetar vratca na motorček, bo lahko tudi to težava. Poleg zlepljenih trakov v kasetah...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gramofon in vinylke

Oddelek: Zvok in slika
264687 (2063) Machete
»

Snemanje audio kaset v 2019

Oddelek: Pomoč in nasveti
242942 (2095) Han
»

Problem s predvajanjem posnetih CDjev

151688 (1412) Han
»

Kako je folk naiven - ne vedo kaj kupujejo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27429532 (14856) CoolBits
»

Kako iz gramofona v MP3???

254002 (2740) Gapi

Več podobnih tem