» »

Star Wars Acolyte - TV serija

Star Wars Acolyte - TV serija

D3m ::

oo7 je izjavil:

Fora je v tem, da so najeli pisca kateri sploh ni nikoli prej gledal star wars :))

One of the writers on new Star Wars show The Acolyte had never seen Star Wars - but the showrunner says that's a good thing

https://www.gamesradar.com/star-wars-th...

This is Disney Star Wars
BWHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA
https://x.com/Nerdrotics/status/1800714...

Temu tweetu se še Elon Musk smeji :))

Me spominja na intervju z mladino o Rings of Power.

Noben ni gledal ali bral Tolkienovo delo.
Sam, da so "peder friendly" je bilo dovolj.
|HP EliteBook|R5 6650U|

oo7 ::

Še igralci kateri igrajo v tej TV seriji nimajo pojma o Star Wars eden celo misli, da je anakain uničil Death Star :))

Remember when Anakin blew up the Death Star?

Ta ga pa zmaga taborniški ogenj v vesolju :)

Star Wars: $180 Million for this..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Zmajc ::

Ja ta famozen "moden audience" ki obstaja samo v njihovi domišljiji.

D3m je izjavil:

Noben ni gledal ali bral Tolkienovo delo.
Sam, da so "peder friendly" je bilo dovolj.

To je pri teh ljudeh postal že trend. Vzamejo ustaljene franšize, najamejo kup fanatičnih woke aktivistov, ki nimajo o franšizah pojma in jih preoblikujejo v neko alternativno verzijo, kjer obstajajo samo Gay/trans ljudje.

Kot da najamejo par ovac da skuhajo kosilo za trop volkov in se le te čudijo da volkovi nočejo jesti travne obare ter za vse skupaj krivijo njih.

Cringe as fuck!

anyway

Vsaj zabavno je poslušati "The Drinkerja"

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

JanBrezov ::

Sveže od drinkerja:

Muzikal :D

"In a cavern of communist lesbian space witches"

- The Drinker

:))
|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

ripmork ::

oo7 je izjavil:

Fora je v tem, da so najeli pisca kateri sploh ni nikoli prej gledal star wars :))

One of the writers on new Star Wars show The Acolyte had never seen Star Wars - but the showrunner says that's a good thing

https://www.gamesradar.com/star-wars-th...

Ojoj... pojasni marsikaj :D

borisk ::

ni mi jasno kako nek "pisec" ZFja ali bilo česa ne pride v stik z SW.

Invictus ::

Zmajc je izjavil:

To je pri teh ljudeh postal že trend. Vzamejo ustaljene franšize, najamejo kup fanatičnih woke aktivistov, ki nimajo o franšizah pojma in jih preoblikujejo v neko alternativno verzijo, kjer obstajajo samo Gay/trans ljudje.

Pozabil si na multikulti multicolor sceno...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Invictus je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Pozabil si na multikulti multicolor sceno...

Ti so še najhujši. Lep primer so alternstivno zgodovinske serije kjer belce nadomestijo z črnci ala Bridgerton. Za skozlat se.

Vanich ::

Audence score na RT je sedaj na 17% :))

Turška "kopija" SW iz osemdesetih, ki je popolnoma imbecilna, je recimo na 69%.:))

Turkish Star Wars

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

JanBrezov ::

Vanich je izjavil:

Turška "kopija" SW iz osemdesetih, ki je popolnoma imbecilna, je recimo na 69%.:))

Turkish Star Wars

Je pa še vedno bolje kot italjanska kopija :)

Star Odyssey @RT - 13%
Star Odyssey @ Wikipedia
Star Odyssey is one of the four low-budget Italian space opera movies produced in the wake of Star Wars by Italian director Alfonso Brescia

"Creature Feature" found the movie to be an example of sci-fi so bad it has to be seen to be believed, giving the movie two out of five stars. "Popular Mechanics" noted the movie was a dreadful trashpile. Techradar found the movie either insufferable or hilariously bad, depending on your mood.

Vanich ::

JanBrezov je izjavil:

Vanich je izjavil:

Turkish Star Wars

Je pa še vedno bolje kot italjanska kopija :)

Star Odyssey @RT - 13%
Star Odyssey @ Wikipedia
Star Odyssey is one of the four low-budget Italian space opera movies produced in the wake of Star Wars by Italian director Alfonso Brescia

"Creature Feature" found the movie to be an example of sci-fi so bad it has to be seen to be believed, giving the movie two out of five stars. "Popular Mechanics" noted the movie was a dreadful trashpile. Techradar found the movie either insufferable or hilariously bad, depending on your mood.

Počakaj, da izzide še četrti del - bo Audience score padel ziher pod 10% :))

Fuck.

Še "Samurai Cop" je Oskar level!

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

Tole je boljše kot novi Star Wars

'The Acolyte' Episode Four Officially Introduces Pronouns To Live-Action Star Wars

https://boundingintocomics.com/2024/06/...

c3p0 ::

Doubling down... fun to watch (aja, ne serije, da ne bo pomote).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3p0 ()

Kayzon ::

Jarno ::

Ko so na TV kanalu, ki ga spremljam, vrteli film iz serije After

https://www.imdb.com/title/tt4126476/

sem pomislil "buh pomagaj", kdo se spomni, da bi to vrtel v prime time. Ocena je tam 5/10 na IMDB.

The Acolyte ima celokupno IMDB oceno 3.3/10, kar pomeni, da je za razred slabše ocenjen od hujših žajfnic.

Prednosti kapitalizma in tržnega gospodarstva so vsekakor rentabilnost, všečnost in glasovanje z denarnico.

Zanima me predvsem, kako dolgo si lahko pri Disneyu privoščijo delati low IQ produkcije, ki prinašajo izgubo.
#65W!

Jarno je izjavil:

Zanima me predvsem, kako dolgo si lahko pri Disneyu privoščijo delati low IQ produkcije, ki prinašajo izgubo.

Očitno je Bob Iger trdno prepričan da bojo našli to mistično moderno publiko, za katere delajo te zanič serije.

Pogodbo ima do 2026 tako da, not anytime soon.

Kodi ::

Ja ni hudič, da ti od 1000ih ena rata.

Han ::

5. epizoda je bila dokaj v redu. :P

delavec44 ::

A tam, ko s čelado na glavi in roko blokira lightsaber?

ps. Ne gledam te bedarije.

yayo ::

No, zdaj Elon Musk toži Disney via Gina Carano. Cirkus. :))

'The Acolyte' Episode 7 Recap: The Jedi Really Are the Bad Guys

https://collider.com/the-acolyte-episod...

To je pa to, ko daš Star Wars pisat nekomu, ki v življenju ni nikoli gledal Star Wars.

oo7 je izjavil:

Rumor: Leslye Headland's 'Star Wars: The Acolyte' Will Change The Force Into Being A Female Entity

No govorica se je izkazala za resnično

Aniseya (Jodie Turner-Smith) literally becomes The Force in The Acolyte Season 1 Episode 7 “Choice” (2024)

Legon ::

Turn into force? ne ravno, pa tudi že razloženo v canonu za kaj gre davno pred serijo.

Acolyte je daleč od presežka, ampak IMDB je pa tudi ratal taka greznica, da glava peče.

AutoReiv ::

Hater-ji iščete neko logiko v dogodkih v Acolyte-tu, odlično pripoved ter napisano odlično zgodbo. Potem kvalitetno igro in poglobljen razmišljanje v Star Wars filmih in serijah ?
V 4,5,6 filmnih, a vam je bla igra za karakter Han Solo, Luka Skywalker nekej k je za 10/10 ? Resno mislm tole, nikol ni blo in nikol ne bo nič bolš. Je kot je vedno bilo. Na momente odlično, pa slabo, zanič, otročje.
Je zelo popularn spljuvat, pa negativo smer it, imet skos ene pripombe itd.

En tip lepo nardi breakdown. Tist mi je blo vsekakor bolj zanimivo gledat kot pa Star wars theory model k skos neki jamral.

Marsikej tudi zgrešim. Mi dougčas postne pol pa detajli gredo mimo mene. Sprva sem mislil, da 7-ka smo razloži in pač dopolni kar v 3-jki manjka... dva pogleda na to kar se je zgodilo.
Episodes 3 and 7 are not just two sides of the same story, the two episodes synch up multiple times in multiple places in very interesting and clue-revealing ways. Start and both episodes at the same time and watch them next to each other. Especially check out 12:45 to 13:45 both episodes side by side.

Okol LGBTQ+ itd.. k sploh ni važno koga sex-sajo igralci. Pa se je sam zato ulil tolk gnojnice, da je kr neki.

Tega sem gledu
Breakdown

Nisem potem naprej iskal, k mi je ratal bedno od vsega pluvanja. Od same igre v The Acolyte... ta je na nivoju kot vsi ostalo v SW.

Mi lahk kdo razloži v čem je karkoli v SW bilo bolše in na višjem nivjo kot to kar zdej gledamo. Pač NE gledat, če ti je bad.

Mandalorian, Andor, Rogue One...

Drugače je pa čisto vse od SW boljše od tega Acolyte sranja. Ne skrbi, ne bomo gledali. Tudi oni ne bi rabili snemati.

Če te zanima zakaj, poglej recimo recenzije od Critical Drinker na YT. Če sploh resno misliš s svojim postom in nisi trol.

Troll post.
|HP EliteBook|R5 6650U|

matobeli ::

Critical drinker sometimes seems off, like he might be into some far right stuff.

https://www.reddit.com/r/enoughpeterson...

Kvaj zdej to, a zdej se že vsi sklicujemo na YT zabavljače?

Aj serija gud al ni gud?

Kaj se boš skliceval na kupljene IMDB in RT?
Serija je odlična, pejt gledat. Ima vesoljske čarovnice, 5 glavnih igralk, nesposobne bele moške in jedije, ki so negativci. Po moje ravno zate.

Kaj zdaj trolaš al lažeš ko trdiš da nisi gledal? IMO prvo glede na to kako povržno pljuvaš infromacije.

mato, serija je čist povprečna SW zadeva. Nič ne zamudiš če ne gledaš, daleč pa od pljuvanja, ki ga folk zganja online. Nekateri pač doživljajo hude duševne muke, če niso vsi glavni junaki arijci.

In general kar solidno sede v canon, ena od stvari ki odstopa in je meni osebno moteča je spsosobnost jedi da berejo misli. Ampak samo takrat ko paše zgodbi. Podobno kot sposobnost zdravljenja v zadnji triologiji, mi na splošno ni všeč ko po nepotrebnem širijo bazen spsobnosti, ker se potem vedno postavi vprašanje zakaj pa tega nihče ni naredil pred oziroma za njimi.

Glede izopadov o tem, da so Jedi negativnc, pa samo kaže na to, da ljudje ocene podjajo brez da gledajo. Ozadje predstavljeno v 7 delu čisto lepo paše v canon in ravnanje jedijev ni posledica tega da so bad guys ampak tega kar smo videli že v clone wars - aroganca, pravičnistvo in superirosnotni kompleks.

Meni osebno je daleč od prvih sezon Mandoloriana in Andorja, ampak osebno še vedno gledljivo v poletni suši. tam 6 od 10.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Gledam recenzije, zvem dovolj. Zabavam se tudi po moje bolj, kot če bi gledal serijo.

Še kupljenim ni uspelo tokrat lagati.
IMDB 3,6/10 88k glasov
RT 81% critics, 15% audience score (vemo kaj pomeni taka razlika)

Da kdo hvali to sranje mora biti res opran. Se ne bi spuščal v debate o canonu, ker smo zgleda na drugih svetovih.

Zgodovina sprememb…

@delavec
Ni res. Dej si vsaj poglej igro v teh delih k jih omenjaš.
Pač opran je tisti k je sledil čredi v ta nagativn crap.
Critical driker je slab. Populist tipčn.
RT ni refernca, prav tko imdb ni več to kar je včasih bil in ravno tako ni refrenca na katero se lahko zaneseš.

delavec44 je izjavil:

Gledam recenzije, zvem dovolj. Zabavam se tudi po moje bolj, kot če bi gledal serijo.

Še kupljenim ni uspelo tokrat lagati.
IMDB 3,6/10 88k glasov
RT 81% critics, 15% audience score (vemo kaj pomeni taka razlika)

Da kdo hvali to sranje mora biti res opran. Se ne bi spuščal v debate o canonu, ker smo zgleda na drugih svetovih.

seveda se ne moreš spuščat v debate, če pa nekritično goltaš random youtube vsebine namesto da bi si pogledal ndaljevanko o kateri imaš željo komentirat. Pač, vsakemu svoje. Glasovi ljudi pa so žal postali v modernem času zguba časa, ker je tako ali tako polovica ocen poseldica incelov, ki v kleti jokajo o tem kako je vse woke. Še posebej ko greš dejansko brat, kaj so kritike ti je hitro jasno, da ljudje niti gledali niso nadaljevanke.

kot že rečno povprečna zadeva, brez presežkov, tam največ 6/10, vsekor pa raje gledam to kot somookricane youtube influencerje in kritike.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Yossarian ::

Legon je izjavil:

...ena od stvari ki odstopa in je meni osebno moteča je spsosobnost jedi da berejo misli. Ampak samo takrat ko paše zgodbi. Podobno kot sposobnost zdravljenja v zadnji triologiji, mi na splošno ni všeč ko po nepotrebnem širijo bazen spsobnosti, ker se potem vedno postavi vprašanje zakaj pa tega nihče ni naredil pred oziroma za njimi.

Podpišem.

Ko protagonist pade v težave in se začnem spraševat, kako si je zdaj scenarist (ali kdo drug) izmislil razplet oz. rešitev, ne pa, kako se bodo stvari razpletle po nekem normalnem toku, mi interes za gledanje občutno pade.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Evo, pa je konec. Finale v slogu serije.

opeter ::

Jaz sem čakal, da bo finalna epizoda in bom naslednji teden, če mi uspelo, začel gledati ... Ali se že ve, če bo kakšna 2. sezona ali pa je to to?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Han ::

Piše na Wikipediji...

In March 2024, Headland said she had pitched multiple seasons of the series to Lucasfilm and had a plan for a second season if it was ordered. She did note that she wanted to take a break after the first season was released due to the long production timeline for the first season, and so she could respond to any feedback from fans on the first season when developing the second.

Ne vem, če bo Yoda lahko razkužil to "greznico". :P

Lahko AutoReiv ali Legon, ki gledata tole, napišeta kaj je bila sploh poanta prve sezone?

@delavec
Zdej se pa tako prijaznega delaš, da hočem odpisat. Sej maš vire, katere sam omenjaš, Critical drinker in ostala čreda k ti pomaga.

Mene zanima mnenje vas, ki pravite da je zadeva ok. Negativnih mnenj sem že dosti pogledal.

Pa jaz sem vedno prijazen :)

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

AutoReiv je izjavil:

@delavec
Zdej se pa tako prijaznega delaš, da hočem odpisat. Sej maš vire, katere sam omenjaš, Critical drinker in ostala čreda k ti pomaga.

Ocitno nisi pravi fan star warsa ce ti ugaja tako skorpucalo kot je ta serija.

Yossarian ::

Ojoj, pa kaj je s to serijo? Zaključek je bil povsem v stilu kakšne mehiške nadaljevanke. Ves čas sem samo čakal, da bo nekdo rekel, da je Stranger brat od teh dvojčic, ki je bil prvi poskus nastanka življenja iz sile.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Pogledal par delov.

Sej se zavedate da je tole bolj za najstnike mišljen? ;)

Glejte sebi primerne vsebine pa ne bo takega trpljenja.

matobeli je izjavil:

Pogledal par delov.

Glejte sebi primerne vsebine pa ne bo takega trpljenja.

Ne vem no. Sem vprašal AI, pa pravi, da so na prvem mestu stari fani, kot smo mi.

Serija "Star Wars: The Acolyte" je ciljno usmerjena predvsem na oboževalce franšize Star Wars, vendar pa si prizadeva pritegniti tudi širše občinstvo. Glavna ciljna publika vključuje:

Dolgoletne oboževalce Star Wars: Ljudje, ki so odraščali z originalno trilogijo, prequel trilogijo in novejšimi filmi ter serijami, bodo verjetno zainteresirani zaradi globlje zgodbe, ki raziskuje obdobje High Republic in temnejše aspekte Sile.

Mlajše odrasle: Serija naj bi bila bolj temna in misteriozna, kar bi lahko pritegnilo starejše najstnike in mlade odrasle, ki so morda že privrženci drugih fantazijskih ali znanstvenofantastičnih serij.

Ljubitelje misterioznih in temnejših zgodb: "The Acolyte" naj bi raziskovala temačne strani Sile in obdobje, ki je bližje vzponu Sithov, kar bi lahko pritegnilo gledalce, ki imajo radi bolj zrele, kompleksne in temne zgodbe.

Nova občinstva: Ustvarjalci serije si prizadevajo privabiti tudi gledalce, ki morda niso tradicionalni oboževalci Star Wars, vendar uživajo v kakovostnih televizijskih serijah z dobro razvito zgodbo, globokimi liki in intrigantnim svetom.

S kombinacijo teh elementov serija "The Acolyte" cilja na raznoliko publiko, ki vključuje tako dolgoletne oboževalce kot tudi nove gledalce, ki iščejo zanimivo in dobro producirano vsebino v žanru znanstvene fantastike in fantazije.

karafeka ::

matobeli je izjavil:

Bolj za otroke:

Baby joda je mišljen za 30-40 letnike z majhnimi otroci ali celo brez, ki so hkrati tudi osrednja publika za SW, starih prdcev, razen fanov, to ne briga več.

Lažje vsebine kot so Alcolyte pa za odraščajočo publiko.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Mandalorian [Star Wars - Tv serija] (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Sedem umetnosti
1225270065 (4969) oo7
»

Star wars - Obi-Wan Kenobi - Serija (strani: 1 2 3 4 )

19545200 (1736) oo7

Wokizem kot element TV serij (strani: 1 2 3 4 5 )

20119266 (15215) Bosnic

Več podobnih tem