» »

Wokizem kot element TV serij

Wokizem kot element TV serij

1
...
3 4
5
»

Samael ::

Dajte, če se že ponovno cmerate po internetu, kako so vam kratene "belske" pravice, to počnite vsaj ob kvalitetni glasbi. Letos jih vidimo ponovno - na Metaldaysu. :D

Samael != Samuel

Bosnic ::

Samael je izjavil:

Aston_11 je izjavil:

Woke je predzadnja stopnja Sodome in Gomore. Preveč polne riti in preveč časa priklopljeni v matrix oz. na telefone v internet. Od dolgčasa se bodo ljudje, ki so preveč prikloljeni v matrix, pač začeli malo tolči med sabo, preživeli bodo pravi moški in prave ženske, ne pa te matrix jokajoče pičkice (him, her, his, hers, in podvariane) in nekaj časa ne bo več vprašanje, ali bo 150 kg kovač nabutal 65 kg štekviža.

Ampak ironično, pezdeta latentna, ne vidite sebe. Visite na netu, igrate igrice, limate okoli memete, jočete, ker so vam spet pokvarili to ali ono risanko, ženske so vam sploh trn v peti, razen ko si ga mečete na njih (ali pa fantke - pri vas klerofašistih človek ne more biti nikoli ziher) ... in se hkrati hudujete čez one grozne s "preveč časa priklopljeni v matrix oz. na telefone v internet".
Praviš, da bodo preživeli "pravi moški in prave ženske" - s čimer že v štartu poveš, da ste cmeravi klerofašisti zgolj relikt zgodovine pred izumrtjem. O ja, svet se spreminja, danes nimate več sužnjev, niti na jeb... avtobusu lastnih sedežev, pa še jeb... risanke so vam pokvarili z vsemi temi črnci in lezbijkami. Ti šment ... pravi odrasli deci, aneda!



Se strinjam zato sem odprl temo [izbrisana tema] . Naj nehajo igrati igre in gredo na Metal Days.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

What is woman (strani: 1 2 3 463 64 65 66 )

Oddelek: Problemi človeštva
3284312234 (165151) Malidelničar
»

Televizija je dokončno postala negledljiva (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16017601 (7997) zasavc83

Več podobnih tem