Forum » Programska oprema » Slikanje na Andoidu
Slikanje na Andoidu
Pro ::
Ali se da (in kako) nastaviti, kam naj mi shranjuje slike, ko slikam z Android telefonom?
Rad bi nastavil, da mi slike shrani v mapo Dropbox, da bo takoj dostopna tudi na računalniku.
Ali obstaja morda kakšna druga možnost, da ko slikam, da sliko takoj dobim na računalniku?
Rad bi nastavil, da mi slike shrani v mapo Dropbox, da bo takoj dostopna tudi na računalniku.
Ali obstaja morda kakšna druga možnost, da ko slikam, da sliko takoj dobim na računalniku?
dunda ::
Google Photos je pač prva stvar, ki pride na misel. Je najbolj tesno integrirana v Androidu.
Je pa verjetno še kup drugih - običajno nastaviš, da se mapa sinhronizira v oblak (ali/in drugo napravo). Sam imam recimo pCloud (ref link).
Je pa verjetno še kup drugih - običajno nastaviš, da se mapa sinhronizira v oblak (ali/in drugo napravo). Sam imam recimo pCloud (ref link).
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem shranjevati nastavitev zaslona!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 773 (596) | solatko |
» | Siol TV na računalniku, občasno zatikanjeOddelek: Zvok in slika | 1335 (1049) | Master_Yoda |
» | ne vidim slik nokia lumia 520Oddelek: Mobilne tehnologije | 722 (685) | gddr85 |
» | Na Samsungu Galaxy Plus PROBLEM glede SMS-ovOddelek: Mobilne tehnologije | 2829 (2636) | Vanadium |
» | Canon A530 umiraOddelek: Pomoč in nasveti | 1621 (1382) | KoMar- |