Forum » Mobilne tehnologije » ne vidim slik nokia lumia 520
ne vidim slik nokia lumia 520
skyspy ::
Pozdravljeni,
imam Nokio Lumia 520. Ko slike posnamem jih čez nekaj časa ne vidim več v pregledu "FOTOGRAFIJE", "FILMSKI TRAK". Slike izginejo. Imam nastavljeno, da mi jih shranjuje na SD kartico. Ko telefon priklopim na PC pa jih na kartici tudi ni videt. Ima kdo rešitev?
imam Nokio Lumia 520. Ko slike posnamem jih čez nekaj časa ne vidim več v pregledu "FOTOGRAFIJE", "FILMSKI TRAK". Slike izginejo. Imam nastavljeno, da mi jih shranjuje na SD kartico. Ko telefon priklopim na PC pa jih na kartici tudi ni videt. Ima kdo rešitev?
- spremenil: skyspy ()
skyspy ::
Nimam fejk kartice. Slike, ki sem jih prej na androidu delala so vse gor, te ki pa sem jih na nokiji pa jih ni. Kot da jih nekam shranjuje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SD kartice ne zazna nobena naprava pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 7231 (3196) | Machete |
» | Kitajska SD kartica primarna velikost ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1857 (1455) | kratos |
» | Micro SD 64 formatirana sedaj samo 32Oddelek: Pomoč in nasveti | 2710 (2117) | floyd1 |
» | Micro SD kartica ni zananaOddelek: Pomoč in nasveti | 1285 (1250) | Engineer_ |
» | SDHC karticaOddelek: Zvok in slika | 2550 (2155) | kurjač |