» »

Ali lahko vsak dobi dovolilnico za policijsko uro?

Ali lahko vsak dobi dovolilnico za policijsko uro?

Temo vidijo: vsi

SuperKripto ::

vir rtvslo

vir rtvslo

"Sem se pozanimala in psičko lahko peljem na sprehod tudi med policijsko uro, vendar tega ne izkoriščamo na način, da bi skupaj z možem šarmirala tukaj po Ljubljani, ampak jo na sprehod odpelje eden ali drugi," nam nekaj minut pozneje pojasni Vesna, medtem ko Heidi, mešanka iz zavetišča, v toplem plaščku s smrčkom navdušeno rije po novozapadlem snegu."

https://www.rtvslo.si/svet-zabave/druza...

Ali lahko vsak dobi dovoljenje, da se sprehaja med policijsko uro, ce pelje hisnega ljubljencka s sabo na sprehod? Ali lahko v teoriji potem vsi drzavljani vzamejo psa iz zavetisca ali pa ga kupijo in potem policijska ura ne velja vec za nobenega? lol a za macko tudi velja, ce jo das na vrvico na sprehod? Kaj pa kaksni drugi ljubljencki? Morski prasicek verjetno ne, haha.

zmaugy ::

Če je to res, bi to lahko bila dobra novica za nekatere pse v zavetišču...
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Najbrz je res, ce na rtvslo novinarji niso zanikali tega in so lahko taksno izjavo objavili. Drugac pa nekateri, napol za hec napol zares oglasujejo, da sposojajo psa za 5 eur, lol. Torej silvestrovanje v starem mestnem jedru za sprehajalce psov bo dovoljeno?

Zgodovina sprememb…

LitralSM ::

Da. Kot razlog lahko navedeš karkoli. Štempiljke in podpisi so neobvezni.
Kmalu pa zna veljati tudi, da je sama prepoved gibanja nična.
No, tudi začrtana je že bila tako.

Miha 333 ::

Ganon ::

zmaugy je izjavil:

Da bi jih novi lastniki izkoriščali za izhode med policijsko uro in jih zavrgli, ko bi se le-ta ukinila? Ubogi psi, kaj zamujajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

zmaugy ::

Ganon je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Da bi jih novi lastniki izkoriščali za izhode med policijsko uro in jih zavrgli, ko bi se le-ta ukinila? Ubogi psi, kaj zamujajo.

Čemu misliš, da je bila namenjena boldana beseda?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

sekvap ::

malo offtopica, ampak vseeno. Omejeni smo na gibanje med občinami, hkrati pa država pravi, da nikomur ne omejuje svobode do gibanja in posledično odhoda v tujino. Torej bi nekako logično bilo, da če greš na dopust na Hrvaško, iz Hrvaške v karanteno in še isti dan lahko odpotuješ naprej v Avstrijo. Torej če te med tem dobijo lahko dobiš še pa još kazni, zaradi prehoda običnske meje, zaradi kršenja krarantene in tudi policijske ure, če prehajaš mejo ob taki uri. Torej je en kup protislovja v njihovih navedbah...

Aston_11 ::

Kot prvo dovolilnice ne obstajajo.

Na izrecno vprašanje, ali bo zvečer še mogoče sprehajati psa, pa je notranji minister dejal, da bo dovoljeno tudi to.

https://www.24ur.com/novice/vlada-sprej...

Misljeno je v ustni obliki, oziroma tudi v obliki molka, da ti policaj na ulici dovoli biti zunaj, ce sprehajas psa.

Zgodovina sprememb…

Ups, zgleda, da lahko sprehajas psa le v blizini doma.

DamijanD ::

Jaz mojega vedno peljem nazadnje ven enkrat med 21:15 in 23:00 - par dni nazaj sem bil zunaj in se je prav počasi mimo peljal policijski avto in to je bilo to...

;-) ::

Ganon je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Mi zavračamo druženje z našimi 80+ starimi starši, mogoče bodo do konca ukrepov že v nebesih ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zavetišča za živali: Popolnoma zdrave pse, ki jim v 30 dneh ne najdejo lastnika, lahk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10218229 (15541) Invictus
»

Maltežan za parjenje :) (strani: 1 2 3 4 )

19146610 (42761) Ramon dekers
»

majhni ljudje z velikimi psi (strani: 1 2 3 4 )

17455546 (51569) BRBR

POMOČ NUJNO! [Zavetišče Horjul] (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15545279 (42896) Gandalfar
»

prepovejmo pse v mestih! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10923883 (22132) krneki0001

Več podobnih tem