Forum » Pomoč in nasveti » Poganjanje laptopa brez baterije
Poganjanje laptopa brez baterije
blink ::
Na Asus laptopu mi je crknila baterija, je niti ne polni več. Ali je kakšna varijanta da laptop deluje zgolj na AC napajanje dokler ne prejmem nove? Če jo dam ven ali pustim notri se računalnik ne prižge. Izgleda kot da mora imeti obvezno delujočo baterijo.
- spremenilo: blink ()
sbawe64 ::
Sem testiral že par prenosnikov, in povsod je delalo brez baterije oz. z zanič baterijo na AC.
Kateri model imaš ?
Kateri model imaš ?
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Assass1n ::
Ali pa imaš zanič konektor za polnilec. To je dokaj pogosta napaka. Če pri vključenem prenosniku na elektriko premikaš konektor v prenosniku ali se kaj spremeni?
Lp
Lp
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Imel sem isti primer pred leti - postopno se je degradirala baterija, crknila, laptop ni več delal, niti preko AC. Z novo baterijo pa je delalo. Trenutno stestiral z dvema polnilcema, ne dela. Prenosnik je 10 let star asus x71a. Očitno brez baterije ne dela, mislil sem edino če je kakšen hack da bi preko AC nekako delovalo dokler ne prejmem nove?
Kupil sem novo baterijo in novi AC polnilec, prenosnik sedaj dela tudi brez baterije, torej je bil en del problema v slabem AC polnilcu! Opazil pa sem še drugi del problema: baterija se ne polni in prižgana je oranžna led dioda, torej je nekaj narobe še na relaciji med AC polnilcem in baterijo. Kaj naj še preverim?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blink ()
Uporabnik ::
Po navadi je potrebno baterijo ven vzet in priključit na napajalnik in potem dela.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
Po navadi je potrebno baterijo ven vzet in priključit na napajalnik in potem dela.
To sem že vse poskusil. Pomojem je narobe nekaj v zvezi z osnovno ploščo... baterija je bila že iz trgovine nekje na 55% napolnjena, laptop jo zazna, polni jo ne, pa oranžna led dioda za baterijo je prižgana.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija na prenosniku se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 6916 (4577) | ziciko |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6515 (4200) | care20 |
» | Reset biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1832 (1416) | DeeCoy |
» | baterija se ne polniOddelek: Strojna oprema | 19771 (7207) | specing |
» | Težave z baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1031) | urostech |