Forum » Pomoč in nasveti » kamera v teamsih
kamera v teamsih
Breskev ::
Prosim za pomoč. Zanima me, ali lahko v Teamsih nekdo drug izklopi kamero nekomu drugemu....vem, da lahko vsem naenkrat izklopiš mikrofone...ampak ali lahko tudi kamero le enemu npr....
In če se to da, prosim, če mi poveste, kako se lahko to naredi?
Hvalaaaa vaammm
lp
In če se to da, prosim, če mi poveste, kako se lahko to naredi?
Hvalaaaa vaammm
lp
- spremenilo: Breskev ()
a_borlak ::
Če si tisti, ki organizira sestanek, potem lahko izklapljaš kamere in mikrofone oz. določiš, če jih sploh imajo vklopljene, sicer pa ne.
Breskev ::
Kje pa je opcija, da lahko ti nekomu drugemu kamero izklopiš ?
Za mikrofon vem, za kamero pa ne...a mi lahko snipate sliko, kaj moram stisnit...
hvala..
Za mikrofon vem, za kamero pa ne...a mi lahko snipate sliko, kaj moram stisnit...
hvala..
smacker ::
Lahko izklopiš samo vse naenkrat, ne pa posamezne kamere. https://answers.microsoft.com/en-us/mst...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft teams vprašanjaOddelek: Programska oprema | 2432 (1469) | mahoni |
» | Razgovor za službo preko Skype-aOddelek: Loža | 4663 (2410) | PreviousUser |
» | Še dve, to pot resnejši ranljivosti v ZoomuOddelek: Novice / Varnost | 11914 (9515) | starfotr |
» | Sistem za delo od doma in remote sodelovanjeOddelek: Loža | 5341 (4196) | Tear_DR0P |
» | Windows 10 gre za med (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 90389 (78542) | MrStein |