» »

Tretji vpis?

Tretji vpis?

A7V133-VM ::

Lep pozdrav!

Kak je zaj to s totim tretjim vpisom?Prijavnice za vpis se sploh ne dajo več dobit.Dajo se samo one za drugi vpis.Pa mi je rekla ona, baba smotana, v knjigarni, da naj samo prečrtam napis DRUGI pa napišem gor TRETJI (vpis).A to vela?Hočem se pa vpisat na FERI v Maribori v redni del ker sem danes vido, da majo še nekaj mest fraj.Kaj, če pa tota prijavnica nea vela pol lahko dam pisno prošnjo za vpis?:O

Hvala za pomoč.

Microsoft ::

Nardiš takle: Vzameš A4 list pa napiše:

Jaz, Kredn, bi se red vpisal na FERI elektrozehnika, redna smer, uni.

Maribor, 2.10.2003 (podpis)

Tak sm jst danes naredil, pa ni blo nobenih problemov. Ti sam reč, da maš namesto 2. prijae kar vlogo za vpis. Aja, pa zraven še rabiš met originalno spričevalo od mature, pa od 5. predmeta, če si ga delal. Pa tri slike 3,5x4,5.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Čuj najlepša ti hvala.Sem ajz tudi tako zaj naredo.Za vsaki slučaj sem še drugo prijavo izpolno, če bi pač karkol blo narobe.Pa prijavo sem napisal na tak način kot si rekel ja.Bolje met vse s sabo kot pa da bom mogo vsaki dan iz celja gor hodit, preden zrihtam en "kurčev" vpis.

Čuj kdaj pa potem začneš, ko daš vlogo v tretjem roku?Ti kr dajo index al moreš počakat pa te po pošti obvestijo domov?

LP

Kdaj se začnejo predavanja za izredne študente?Po 10. oktobru al že prej?

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426203136 (41953) Filip8
»

Vpis v 3. vpisnem roku

51465 (1273) bluefish
»

Vpis na faks :)

152991 (2137) Bor H
»

2.oktober 2006