» »

priklop novega monitorja

priklop novega monitorja

eldorado29 ::

kupili smo nov monitor samsung ki ima tako vga kot hdmi priklop.
Seveda sem prvo poskusil priklop na hdmi. prvo v grafično ni dalo slike. pol še na integrirano tudi ni dalo slike. Nato pa prek vga na grafično in je takoj delalo.
Kje tiči fora? Seveda sem na monitorju izbrau hdmi vhod. pa ne pokaže slike. prosim za pomoč oz nasvet.

ST-777 ::

Monitor imam na grafično povezan s hdmi kablom, vendar se zgodi, da se kabel nekoliko premakne (ne iztakne) in ni slike. V tem primeru kabel bolj porinem v vtičnico in slika se ponovno prikaže. Poglej, če je kabel dobro nameščen tako v računalniku, kot v monitorju.

IL_DIAVOLO ::

Se nima kaj mrdat slika, tudi ce kisto prevrzes. Seveda s 100% delujocim kablom.

Ales ::

eldorado29 je izjavil:

Seveda sem prvo poskusil priklop na hdmi. prvo v grafično ni dalo slike. pol še na integrirano tudi ni dalo slike. Nato pa prek vga na grafično in je takoj delalo.
Kje tiči fora? Seveda sem na monitorju izbrau hdmi vhod. pa ne pokaže slike. prosim za pomoč oz nasvet.

Prvo preveri ali je 100% vse v redu priklopljeno na obeh straneh HDMI kabla, potem pa:

- poskusi drug HDMI kabel
- poskusi drug HDMI monitor (priklopi npr. TV, če ima vaš HDMI vhod)
ALI
- poskusi ta monitor na drugem računalniku, z istim/drugim HDMI kablom.

Potem bo bolj jasno, kje je problem...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ales ()

w0mbat ::

sm imel tak podoben problem na koncu ugotovil daje monitor fuč

polozweii ::

.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polozweii ()

yunrio220 ::

Kravitz's comment has received more than 1,360 likes while her Instagram post overall has received more than 396,840 likes as of Sunday evening.

virtual phone

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: eldorado29 ()

eldorado29 ::

Ales je izjavil:

eldorado29 je izjavil:

Prvo preveri ali je 100% vse v redu priklopljeno na obeh straneh HDMI kabla, potem pa:

- poskusi drug HDMI kabel
- poskusi drug HDMI monitor (priklopi npr. TV, če ima vaš HDMI vhod)
ALI
- poskusi ta monitor na drugem računalniku, z istim/drugim HDMI kablom.

Potem bo bolj jasno, kje je problem...

monitor na drugem računalniku dela prek hdmi kabla. torej tiči problem v grafični? samo zakaj bi prek vga delo normalno prek hdmija pa ne. je potrebno kje kaj v biosu mogoče nastaviti?

buttcrack ::

mogoče je pa hdmi out fuč, preveri še z drugim kablom in drugim monitorjem/tvjem isti izhod.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

slaba slika monitorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
507455 (6721) musicfreak
»

HDMI izhod na VGA vhod

Oddelek: Strojna oprema
61493 (1206) Dzhimen
»

VGA na HDMI? (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5928109 (15105) KTr1sk
»

Ko ugasnem računalnik se mi na monitorju prikazuje tole...

Oddelek: Pomoč in nasveti
366389 (5270) ST-777
»

Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5220138 (9651) kozorog

Več podobnih tem