Forum » Strojna oprema » drugi gonilnik za zvočno
drugi gonilnik za zvočno
polozweii ::
Se da videti kateri audio gonilnik je trenutno naložen v Windows 10? Inštalirano je bilo enkrat v začetku leta ali spomladi 2020.
Če grem v Upravitelj naprav, Zvočni vhodi in izhodi, vidim napisan Realtek Digital Output.
V podrobnostih je Ponudnik Microsoft, Datum 18.3.2019, različica 10.0.18362.1
Na spletni strani matične plošče sta trenutno na voljo dva gonilnika-glej sliko. Ob tem me zanima če je gonilnik za Windows 10 v2004 primeren tudi za starejše različice Windows 10, ali pa je le nekakšna posodobitev -razlika v velikostih gonilnikov je velika - obkroženo.
Če je na PC naložen Microsoftov gonilnik me zanima kako ga odstraniti da naložim originalni gonilnik. Naj kliknem Odstrani napravo, Posodobi gonilnik, ali kaj drugega?
Če grem v Upravitelj naprav, Zvočni vhodi in izhodi, vidim napisan Realtek Digital Output.
V podrobnostih je Ponudnik Microsoft, Datum 18.3.2019, različica 10.0.18362.1
Na spletni strani matične plošče sta trenutno na voljo dva gonilnika-glej sliko. Ob tem me zanima če je gonilnik za Windows 10 v2004 primeren tudi za starejše različice Windows 10, ali pa je le nekakšna posodobitev -razlika v velikostih gonilnikov je velika - obkroženo.
Če je na PC naložen Microsoftov gonilnik me zanima kako ga odstraniti da naložim originalni gonilnik. Naj kliknem Odstrani napravo, Posodobi gonilnik, ali kaj drugega?
Riff ::
največkrat novejši gonilnik ni vedno primern za starejše verzije windows, zakaj pa bi rad posodobil če ti vse v zevzi z zvokom dela dobro potem ni treba :) , jst nikolu za zvočno ne posodablakm kar naloži win10 in je to to in vse dela
polozweii ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1411903 (23730) | tetriandoch |
» | Prenosnik občasno zmrzneOddelek: Strojna oprema | 1133 (942) | Ahim |
» | CrossfireOddelek: Pomoč in nasveti | 3956 (2462) | xrotek |
» | Težava Microsoft-Windows-Kernel-Power (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8280 (5290) | Anney |
» | USB 3Oddelek: Pomoč in nasveti | 928 (619) | Anney |