» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
44 / 81
»»

Kurzweil ::

Danes!

Dallas at Memphis:
DAL - Tyrell Terry (personal) will not play.
MEM - De'Anthony Melton (leg) will not play.
MEM - Justise Winslow (quads) will not play.
MEM - Jaren Jackson Jr. (knee) will not play.

Miami at Denver:
MIA - Victor Oladipo (knee) will not play.
DEN - Jamal Murray (knee) out for season.
DEN - Shaquille Harrison (protocol) will not play.

RoccoC ::

Nedasemiveč je izjavil:

RoccoC je izjavil:

Tudi prej niso imeli prav nobene možnosti imo.

Jah, zakaj pa ne? Jokić igra na MVP levelu, dobili so Gordona, širine imajo pa tudi dovolj. Daleč od tega, da bi bili med favoriti, so pa tisti dark horse na katerega je potrebno biti pazljiv, še posebej, če bi Murray ponovil lansko playoff predstavo.

Tudi liga že dolgo časa ni bila tako izenačena. LAL in Netsi so sicer favoriti, ampak tam gre lahko marsikaj narobe.

Tiste tekme ko sem jih gledal me nikakor niso prepričali. Murray je bil letos zelo daleč od lanskoletne forme (tudi že prej je bil vseskozi nekaj poškodovan), Porterja imam občutek da ga je precej lahko ustaviti, Jokić je ok, ni pa ravno MVP imo. Kljub Gordonu so imeli, tudi z Murrayem pred poškodbo IMO slabšo postavo kot lani.

Saj lani je Murray tudi med sezono kazal od odličnih do sila povprečnih predstav, pa je potem v playoffu dal 3 prestave višje, kar mu je seveda potem tudi prineslo to dolgoletno max pogodbo... težko primerjat ekipo/igro z lani... od vidnejših je odšel Jerami Grant, prišel pa Gordon, ni neke bistvene razlike... je pa razen tekme z BOS... bil DEN v tem obdobju zelo dober... torej brez tekme z BOS score 8-0...

sheeshkar ::

RoccoC je izjavil:

Jokić je ok, ni pa ravno MVP imo

Mislim, da boš moral to izjavo še malo pojasniti, ker trenutno se sliši povsem idiotska. Jokić že od začetka sezone konstantno igra na izjemno visokem (tudi zgodovinsko gledano) individualnem nivoju:
In fact, per Basketball-Reference, Jokic's PER this season ranks 11th in NBA history, just a shave behind Embiid's.

Še nekaj številk:
Jokic is having a career season, averaging a career-high in all but one major category through 52 games, with 26.3 points, 10.9 rebounds, 8.8 assists and 1.5 steals. He's the only player in the league to rank in the top 11 in points, rebounds and assists per game.

His shooting efficiency is also at career-high marks as he knocks down 57.0 percent from the field, 42.9 percent from 3-point range and 86.2 percent from the free-throw line.

These stats place him at a very close second on ESPN's Player Efficiency Rating (PER) and NBA.com's Player Impact Estimate (PIE) behind Joel Embiid while playing in 18 more games. Per Basketball-Reference, Jokic leads the league in Win Shares, Box Plus-Minus and Value over Replacement Player.

Jokićeva statistika je resnično fenomenalna in ne v smislu "Russell Westbrook triple-double, juhu". Dejansko je izredno učinkovit (ima cca. 18 metov na tekmo), kljub skoraj 9im asistencam na tekmo, kjer je mnogo tveganih podaj, ima cca. 3 izgubljene žoge na tekmo (kar je v kontekstu njegovih podajalnih sposobnosti in stila igre v resnici zelo dobro), je eden najboljših, če ne kar najboljši playmaker lige, je tudi zelo clutch in je tudi v teh statistikah med najboljšimi v ligi.

Ne pravim, da je Jokić edini kandidat za MVPja. Embiid ima tudi fenomenalno sezono, Giannis v zadnjem času igra na ravni prejšnje sezone, Harden je v odsotnosti Duranta in Kyrieja spet bil odličen, LeBron je vedno zraven... Ampak, če je to, kar počne Jokić samo "ok", potem bi res rad videl igralca, ki je tako zelo boljši od njega. Med naštetimi ga pač ni. Če mene vprašaš, je resna konkurenca samo Embiid, vendar je pravkar izpustil lep del sezone zaradi poškodbe, kar zna imeti vpliv na glasovanje.

Mvp je samo eden. Pred Jokičem so letos imo Embiid, Nets Harden, Janis, pa še kdo...

RoccoC je izjavil:

Mvp je samo eden. Pred Jokičem so letos imo Embiid, Nets Harden, Janis, pa še kdo...

Torej, če nisi MVP, si "samo ok"? Ker to je bila tvoja prvotna trditev...

Med Embiidom in Jokićem je trenutno v resnici 50/50 in bomo morali še videti, kaj bosta prikazala v zadnjem delu sezone (če bosta oba ohranila približno enako visok individualni nivo in tudi ekipne uspehe, bo MVP najverjetneje Embiid).

Harden in Giannis sta trenutno za njima in bosta mogla v zadnjem delu sezone biti občutno boljša tako individualno, kot ekipno, da bi jih prehitela (enako LeBron, če se nepričakovano hitro vrne). No ja, v igri je tudi Lillard, čeprav zanj menim, da bi moral pokazati res vesoljske predstave skupaj z zmagami svoje ekipe, da bi dejansko imel resne šanse. Letošnja MVP dirka je zelo izenačena in ni velikega favorita, kot so bili Giannis, Harden, Steph in podobni MVPji prejšnjih let ob zaključkih sezon.

KIA MVP lestvica - Jokić prvi že nekaj tednov...

Ne vem kaj ti v zgornjem stavku ni jasno...
Jaz se s Kia lestvico ne strinjam. MVP bo Embiid če se ne poškoduje. Zame (to pač pomeni imo) sta boljša še vsaj Harden in Janis. Lillard nikakor ne, je pa zlo hajpan ja.

RoccoC je izjavil:

Ne vem kaj ti v zgornjem stavku ni jasno...

Ni mi jasno, da imata tako Embiid, kot Jokić tudi zgodovinsko gledano izjemni individualni sezoni, kjer sta si zelo izenačena, ampak en je "MVP", drug pa samo "ok". :))

To, da "MVP je samo eden" je v tem trenutku brez pomena, saj s sezono še nismo zaključili, torej MVP ni še nihče, imamo samo MVP kandidate. Jokić je definitivno MVP kandidat, približno enako kot Embiid in vsaj v tem trenutku bolj kot Harden in Giannis.

Ej, ne morem, da...imaš ti kakšne bralne probleme? Kolikokrat ti naj napišem IMO, ZAME? Ja MVP še ni izbran, ampak ZAME Jokič v tem trenutku ni MVP pa pika. So ZAME v tem trenutku boljši od njega. Če te tako moti tisti ok lahko to popravim : Jokič je dober, ni pa MVP ZAME.

RoccoC je izjavil:

Ej, ne morem, da...imaš ti kakšne bralne probleme? Kolikokrat ti naj napišem IMO, ZAME? Ja MVP še ni izbran, ampak ZAME Jokič v tem trenutku ni MVP pa pika. So ZAME v tem trenutku boljši od njega. Če te tako moti tisti ok lahko to popravim : Jokič je dober, ni pa MVP ZAME.

Čakaj malo. Si v forumski debati. Saj vsi vemo, da izražaš svoje mnenje in ne rezultatov doktorske dizertacije ali večletne znanstvene raziskave. Nihče ti ne jemlje pravice do izražanja svojega mnenja. Ampak, tako kot imaš ti pravico izraziti svoje mnenje, imam jaz pravico, da se s tem mnenjem ne strinjam in to izrazim s svojim mnenjem oziroma te pozovem k podkrepitvi tvojega mnenja.

Poleg tega smo v temi, kjer se ne pogovarjamo o povsem subjektivnih zadevah, kot je "najljubša barva", kjer bi moral biti res idiot, da bi te skušal prepričati, da je modra lepša od zelene. Smo v temi o košarki, kjer si pri oblikovanju naših mnenj lahko pomagamo z nešteto statistikami, analizami, mnenji trenerjev, strokovnjakov in poleg tega tudi sami gledamo tekme in videoposnetke itd. To pomeni, da imamo možnost svoja mnenja podkrepiti z vsaj kakšno izmed naštetih stvari in bolje kot nam to uspe, več vrednosti lahko pripišemo takšnemu mnenju. V nasprotnem primeru lahko
nekdo začne trditi, da je "IMO Vlatko Čančar TOP5 NBA igralec", ostali pa lahko samo kimamo.

Torej, če povzamemo... Ti si podal neko trditev, jaz se s to trditvijo nisem strinjal in svoje mnenje podkrepil z dodatnimi razlagami ter nekaj viri. Ti nato svojega mnenja z ničemer ne podkrepiš, da bi ostali lahko razumeli zakaj imaš takšno mnenje (dejansko je to moj cilj, ne da te prepričam v nasprotno), temveč se nato še čutiš ogroženega, ker se nekdo s tabo ne strinja in dejansko skuša debatirati. Ok prav, kot sem že rekel, seveda imaš pravico izraziti svoje mnenje. Ampak glede na to, da tega ne znaš niti malo podkrepiti, imamo ostali pravico to mnenje označiti za IDIOTSKO.

bambam20 ::

Jokić ne more biti MVP, saj mu je ekipa prenizko rangirana. zakaj pa se nič ne piše o Cp-3 -ju, ki je ekipo Sunsov dobesedno prenovil. Od ekipe, ki se lani sploh ni uvrstila v končnico, so letos prvi v celotni ligi in tukaj ima največ zasluh Cp3. To je pojem MVP-ja, ki s svojo kvaliteto pozdvigne celotno ekipo.

judoka ::

bambam20 je izjavil:

Jokić ne more biti MVP, saj mu je ekipa prenizko rangirana. zakaj pa se nič ne piše o Cp-3 -ju, ki je ekipo Sunsov dobesedno prenovil. Od ekipe, ki se lani sploh ni uvrstila v končnico, so letos prvi v celotni ligi in tukaj ima največ zasluh Cp3. To je pojem MVP-ja, ki s svojo kvaliteto pozdvigne celotno ekipo.

CP-ja bi tudi jaz dodal v mvp pogovor. Pomoje bi bili sunsi brez njega na nivoju Dallasa ali nizje.
Verjetno mu manjkajo cifre da bi bil veckrat omenjen.

bambam20 je izjavil:

Jokić ne more biti MVP, saj mu je ekipa prenizko rangirana.

Ekipna uvrstitev je en pomemben faktor, se strinjam. Ampak ni pa absoluten in smo imeli že kar nekaj primerov, kjer se je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov temu pripisalo manjšo vrednost v neki sezoni. Sem mnenja, da je točno ta sezona ena takšnih, kjer to morda ne bo tako pomembno, zaradi Covida (manjkajoči igralci), skrajšane sezone s polno b2b tekmami, MVP kandidati imajo težave s poškodbami in izpuščajo veliko tekem (Embiid, LeBron, Harden je kot član Rocketsov igral obupno prvih 8 tekem itd.). Poleg tega je Zahod izjemno izenačen ter precej bolj kakovosten, kar tudi zna vsaj malo vplivati.

bambam20 je izjavil:

zakaj pa se nič ne piše o Cp-3 -ju, ki je ekipo Sunsov dobesedno prenovil. Od ekipe, ki se lani sploh ni uvrstila v končnico, so letos prvi v celotni ligi in tukaj ima največ zasluh Cp3. To je pojem MVP-ja, ki s svojo kvaliteto pozdvigne celotno ekipo.

Sicer se strinjam, da je CP3 podcenjen, ampak kot smo videli lani v "mehurčku", so Sunsi že lani ob koncu sezone naredili nek velik preskok in to brez CP3ja, torej je vprašanje, kolikšen del zaslug za to dejansko nosi samo njegova prisotnost. Poleg tega ima občutno slabše napredne statistike od ostalih glavnih MVP kandidatov ter slabše so tudi v primerjavi z njegovimi prejšnjimi sezonami. https://www.basketball-reference.com/pl...

Glede na to, da si izgleda v debati Jokič MVP tukaj precej osamljen in da bluziš s statistiko ( dober da ti ni Westbrook MVP ) bi rekel da je prej tvoje mnenje povsem idiotsko...

Badwolff ::

Ni osamljen, niti tule niti med tistimi, ki pokrivajo nba, niti v Vegasu. Jokič je trenutno favorit. Bi ga pa znala Murrayeva poškodba zjebat, ker bodo imeli na koncu preslab score.

Westbrook pa... Zadnji mesec oz malo več je zelo dvignil formo.

https://www.vegasinsider.com/nba/odds/m...

https://www.basketball-reference.com/fr...

V bistvu je zelo osamljen tisti, ki misli, da je Joker le ok.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

RoccoC je izjavil:

Glede na to, da si izgleda v debati Jokič MVP tukaj precej osamljen in da bluziš s statistiko ( dober da ti ni Westbrook MVP ) bi rekel da je prej tvoje mnenje povsem idiotsko...

Za razliko od tebe znam svoje idiotsko mnenje vsaj zagovarjati in prilepiti kakšen vir. Od tebe dobimo prazne enovrstičnice in pričakovanja, da se ti bomo klanjali. Fantek, tako žal ne bo šlo, tukaj nisi na šolskem hodniku...

Vse kar znaš, je lepiti statistiko, ki jo najde vsak bebec. O košarki nimaš pa blage veze, kavč strokovnjak. Ne ocenjuj znanja po letih, bebec ostareli. Si verjetno iz časov Daneua, Čosiča in podobnih. Pejt nakladat kako je bilo včasih vse bolje v kakšno virtualno gostilno, pa natoći si janževca. Pol pa pojdi še v covid teme nakladat bebko sralec.

P.s.; vidiš da znam tudi jaz žaliti v 3 krasne tako kot ti.

RoccoC je izjavil:

Vse kar znaš, je lepiti statistiko, ki jo najde vsak bebec.

Ti je očitno ne. Kar je torej še slabše od bebca...

RoccoC je izjavil:

O košarki nimaš pa blage veze, kavč strokovnjak.

Ker ti si pa kdo, Željko Obradović? :))

RoccoC je izjavil:

P.s.; vidiš da znam tudi jaz žaliti v 3 krasne tako kot ti.

Mislim, da so tvoje žaljivke precej hujše od "fantek", ampak ok, očitno si poleg omejenosti v košarkarskem znanju tudi blazno občutljiv. Daj raje povej še kakšno strokovno mnenje, npr. kako je Steph Curry "soliden" šuter... :))

Smurf ::

Tudi moje mnenje je, da sta letos glavna 2 kandidata Embiid in Jokic. Verjetno je v rahli prednosti Embiid, ker gre njegovi ekipi bolje, pri Denverju pa se je sedaj se poskodoval Murray.

Duhec ::

Mene bo fršlok... slej kot prej, če bom tole bulu ponoč...
A moram res do zadnjih 5 minut čakat, da Luka in Fineey zadaneta prvi trojki sploh in da Luka zadane drugo trojko (in to kakšno!!!!!) od 9-ih v zadnji sekundi za zmago Dallasa 114:113 ? :D
http://blackbird.si/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Duhec ()

Hahaha

avtek ::

KP na 0:13 skače od navdušenja

Smurf ::

Haha, klasicen Doncic, spotakne se v zmago :).

Sem gledal zadnjo četrtino, ko je šel Allen na proste, sem si rekel to je to, pol pa...Noro.

P.s.: Pa glede MVP, za foro dajte primerjat današnjo tekmo (ja, vem, je samo ena tekma, zato za foro) Jokića in Embiida. Res je imel Jokič triple-double (skoraj quadriple-double, ene 7-8 izgubljenih žog zraven) ampak proti Embiidu...Kjer je res ogromna razlika je obramba, Embiid je odličen v obrambi, Jokić je pa podpovrečen. In to skoraj na vsaki tekmi, ne le na tej.

Samael ::

RoccoC je izjavil:

P.s.: Pa glede MVP, za foro dajte primerjat današnjo tekmo (ja, vem, je samo ena tekma, zato za foro) Jokića in Embiida. Res je imel Jokič triple-double (skoraj quadriple-double, ene 7-8 izgubljenih žog zraven) ampak proti Embiidu...Kjer je res ogromna razlika je obramba, Embiid je odličen v obrambi, Jokić je pa podpovrečen. In to skoraj na vsaki tekmi, ne le na tej.

Pa saj ni to vprašanje no. Gre zgolj za izbiro besed in odziv na to.
Nihče ni zanikal Embiida, kot enega najverjetnejših, če ne najverjetnejšega MVP kandidata. Govorijo zgolj, da je med najožjimi potencialnimi kandidato tudi Jokič, ki igra to sezono res fantastično, kako se bo pa sezona, kjer je lahko MVP samo eden, razpletla, bomo pa še videli.
Samael != Samuel

Zvezdica27 ::

za mvp je letos kar veliko kandidatov. Jokič in Embiid igrata pod košem, a sta si tako različna... Jokič ima ogromno širine, je tudi play po potrebi ;) res je neverjeten s podajami. Embiid je pa fakin tank, papki se kar odbijajo od njega. Definitivno je bolj dominanten, vendr ni rečeno, da je tudi boljši v smislu soprispevka ekipi - sam to niti ni njegov job. Ja pa napadalno trenutno morda celo najjači, tudi v obrambi se kar trudi, ja. Jaz osebno CP občudujem še bolj kot njiju, ker tam se pa prav vidi, da so Sunsi povezani in da to omogoča prav CP. Pri njem ni nič na silo, vse zgleda kot v risanki. Pa še ene par je takih letos, vprašanje za MVP pa ... ne vem če bo CP lih MVP, sam Sunsi so moj favorit. Drugač pa je takih res dobrih letos ful velik. Morda največ do zdaj, prav ogromno je ratalo teh ful dobrih.

počajamo še teh, koliko, 17 tekem. Globoko smo že v zadnji tretjini sezone, tko da, počasi so stvari jasne oz. se vidi kako in kaj. Na zahodu je samo še NO nek vprašaj, ker so blizu, ostalo je jasno. Na vzhodu pa razen orlanda in detroita se lahko zgodi lih karkoli. Potem pa uživat v PO. V bistvu bo tud zadnjih 5 tekem po moje na polno za te ekipe na repu.

zz

IL_DIAVOLO ::

Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

BREAKING: LaMarcus Aldridge announces he is retiring from the NBA due to heart related health issues.

Link do njegovega Twitterja!

JA23 ::

https://www.podtrac.com/pts/redirect.mp...

K ste ravno imeli debato pred kratkim. Gre za rezultate ankete potencialn8h volilcev.

Povzetek: Jokic velik favorit.

Samael != Samuel

Poskusno delo #2

DeMarcus Cousins has agreed to a second 10-day contract with the Los Angeles Clippers.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Ja, zanimivo, da je Jokič tako močan favorit. Sej za vse druge v vrhu še nekako razumem,ampak a je tudi Embid tako veliko tekem spustil?

Generalno se mi sicer Jokič zdi čisto zaslužen in bi bil verjetno med resnimi kandidati tudi, če se ne bi drugi poškodovali.

Zvezdica27 ::

kuga? A ni lih v Netse prestopil? Prej noben dohtar tega ni videl?

Zimonem ::

Bo moral Denver še malo splezat po lestvici za jokiča. Glede na to da jammala ni in razpored ni ravno ugoden. Veliko vprašanje za MVP. Sicer mu pa nič ne pomeni v praksi. Ampak ok letos je blizu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

James Wiseman is done for the season after undergoing MCL surgery on his right knee.

bambam20 ::

Zimonem je izjavil:

Bo moral Denver še malo splezat po lestvici za jokiča. Glede na to da jammala ni in razpored ni ravno ugoden. Veliko vprašanje za MVP. Sicer mu pa nič ne pomeni v praksi. Ampak ok letos je blizu.

Jaz tudi pravim, da ne more biti MVp nekdo, katerega ekipa je tako nizko. Bo potrebno zlezit na prvo mesto.

bambam20 je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Jaz tudi pravim, da ne more biti MVp nekdo, katerega ekipa je tako nizko. Bo potrebno zlezit na prvo mesto.

Meni se pa to ne zdi ustrezen argument v tem primeru. Dejansko je ene 3 zmage razlike med obema ekipama. S tem, da je očitno, kdo igra na lažji strani. No, do konca se stvari še lahko spremenijo.
Ni mi tudi všeč, ko se argument uspeha uporablja proti Luki.

Bolj se mi zdi pomembno, da je Embid top na obeh straneh igrišča.

Sem pa zadnjič slišal, da je Embid odigral 18 tekem manj.

Škoda pa za Dalas danes. Je kdo gledal.

Če mene vprašaš je to bil poraz od robota Carlisla...1) Na Randla je dal Klebra in DFS, pa ga noben niti približno ni niti zabremzal, na klopi je pa celo tekmo imel Melija. Saj ne rečem da bi bilo drugače, sam niti probal ni. 2) odločilno razliko so naredili pa na začetku 4. ko je igral z nizko postavo in so jih preko Jjr in tudi Brunsona polnili kot za šalo.

IL_DIAVOLO ::

Ne vem, če so ravno zavedate kaj je Dončič naredil s "step-forward" metom. Pokrili so ga iz vseh možnih pozicij, ampak še vedno je zaradi neverjetne inteligence in občutka vedel, v kakšen položaj mora prit, da bo imel neoviran met. Crazy!

Pa ne da so se tak zmenli, on si preprosto zmisli v isti sekundi, ko dobi žogo :))

Pravi mind fuc*er.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

bambam20 je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Eh, na prvo pa res ne. TOP 3 je ponavadi dovolj. Kot sem pa že prejšnič napisal, je letos ena taka čudna sezona zaradi Covida, b2b tekem, poškodb MVP kandidatov, izenačenosti po zmagah itd., kjer letos morda uvrstitev na lestvici ne bo tako velik faktor. Morda bo TOP 5 na Zahodu letos dovolj.

Če pa Embiid odigra vse tekme do konca sezone, obdrži vrhunsko raven in prvo mesto na Vzhodu, potem je MVP njegov. V kolikor pa bo izpuščal tekme, ga to zna stati več kot Jokićeva morebitna nizka uvrstitev na Zahodu.

Bomo videli, zaenkrat je še vse povsem odprto, še posebej v NBA, kjer so včasih bolj kot "realnost", pomembne zgodbe, ki jim v nekem trenutku sledijo mediji in s tem močno vplivajo na glasovanje. Morda pa v zadnjem delu sezone še dodatno eksplodira kakšen Giannis ali Harden, ekipo popelje na prvo mesto in istočasno Embiid izpusti še nekaj tekem ter Nuggetsi doživijo nekaj nepričakovanih porazov, pa imamo povsem tretjega MVPja.

Se pretežno strinjam z oceno sheeskarja. Se mi zdi, da je letos tekma za mvp napeta, kot že dolgo ne.

Se mi zdi, da so prepogosto (ne zgolj občasno) zgodbe bolj pomembne kot realnost. Kar mi pa ni najbolj všeč.

Tale debata glede legitimnih kandidatov za MVPja je ena takšna debata, kjer se lahko v neskončnost vrtimo v krogu, s tem da ima vsak krog večji potencial, da pade nivo debate, ki je tule v tem topicu še razmeroma dobra oz. je velika večina vas normalnih sogovornikov.

Če moram na čim krajši način podati svoje mnenje. MVP rednega dela je nekaj, kjer se meri individualna kvaliteta glede na predstave posameznika, skoraj brez povezave s samo lestvico oz. položajem na njem. To je dejansko edina nagrada, ki jo lahko dobi dober igralec, tudi če igra v shitty ekipi, zaradi česar njegova kvaliteta ni nič manjša,... se je konec koncev precej lažje žogati v ekipi, ki je resen contender, ko ima slednja par nevarnih igralcev in je tako breme na enega samega nižje. Za tiste, ki pa so "pravi" MVPji pa se tako potem podeli še nagrada za MVP playoffa in konec koncev prstan za naslov. Mojih 5 centov...

Sicer pa je danes po relativno humanem času tekma Utah - Los Angeles Lakers, t.j. ob 22:30, tudi s prenosom na Arena Sport. Škoda, da niso LAL malce bolj kompletni, bi bilo še toliko bolj zanimivo, je pa res, da kolikor sledim se je poškodoval pri Utahu Donovan Mitchell, sicer ne vem kako hudo je, ker nisem te dni najbolj pri času, da bi brskal in poizvedoval, ampak tako bodo moči precej bolj izenačene. Jasno, upam, da zmaga Utah!

endelin ::

avtek je izjavil:

haha ja tudi jaz sem takoj opazil kisel obraz KPja

Težka bo da zmaga Utah, so imo še bolj oslabljeni od LA: ne igrajo Mitchell, Gobert, Conley in Favors...si pozabil injury list pogledat ;)

RoccoC je izjavil:

Težka bo da zmaga Utah, so imo še bolj oslabljeni od LA: ne igrajo Mitchell, Gobert, Conley in Favors...si pozabil injury list pogledat ;)

Saj pravim, je bila zadnje dni gužva... danes ga nisem pogledal... bom v naslednjih dneh bolj vesten ;) Brez vseh teh igralcev pa bo res zelo težko...

-----

The Boston Celtics have waived Mo Wagner to create room for Jabari Parker.

endelin je izjavil:

avtek je izjavil:

haha ja tudi jaz sem takoj opazil kisel obraz KPja

To so pograbili tudi nekateri mediji, ki jim je fino špekulirati o njunem razdoru. Škoda, da ni nihče omenil, opazil, kako je KP takoj po zadetku zmagovito dvignil roko. Res je, da potem ni skakal z ostalimi, ampak saj resnici na ljubo, nikoli ni bil takšne vrste tip. Kot najbrž še mnogo severnjakov.
Kar se pa ostalega tiče, pa lahko razumem tudi z njegove plati. Tu je ogromno frustracij, pričakovanj in vsega, saj sam je vedno želel igrati, ko pa izgubljajo, se pa vse skupaj samo še potencira.
Samael != Samuel

Danes pa čaka DAL tekma proti SAC... po porazu protu NYK bom kar malce razočaran, če ne zmagajo, bodo pa kompletni...

Sacramento at Dallas:
SAC - Richaun Holmes (hamstring) will not play.
SAC - Marvin Bagley III (hand) will not play.

eric_cartman ::

Kurzweil je izjavil:

Danes pa čaka DAL tekma proti SAC... po porazu protu NYK bom kar malce razočaran, če ne zmagajo, bodo pa kompletni...

Sacramento at Dallas:
SAC - Richaun Holmes (hamstring) will not play.
SAC - Marvin Bagley III (hand) will not play.

Vidim, da si nehal napovedovat :) Žal se ni izšlo.. Edini problem zdaj je, ker nimajo izgovora, da se gre za težko obdobje tekem, ker imajo trenutno najlažji razpored v ligi NBA (po težavnosti so na 30. mestu).

Kaj je šlo narobe? Trenutno jim vidno zmanjkuje energije.. Vsi so že povoženi od napornih tekem.. AMPAK.. Prav tako se vidi, da je največji problem to, kar skoz trobimo tu gor. Če jim grejo trojke, lahko premagajo tudi Jazze in Lakerse.. Če jim ne grejo trojke.. Jih lahko povozi čisto vsaka ekipa.. Tu pa je še dodaten problem, ker so mislim da trenutno na 21. mestu po zaneljivosti 3pt. Realno gledano so zdaj izgubili peto zaporedno tekmo.. Tisto, kar je Dončič sčaral proti Grizzlijem je bil pure luck.. Ker so celo tekmo zaostajali.. In poklopilo se je s tem, ko je nekdo, ki meče 90% proste mete dvakrat zgrešil. In kaj je še problem.. Trenutno kaže vse na to, da bodo igrali proti Grizzlijem za playoffe, ker če si nekdo dela utvare, da ne bodo pristali v play-inu potem je čas, da stopi na realna tla. Ta ekipa ne bo nikoli dosegla 6. mesta.

V playoffih pa bo mogoče sreča, če dobijo ponovno Clipperse. Ker če bodo Sunse ali pa Lakerse, jih bodo slednji povozili. Pri katerikoli od teh dveh ekip pričaujem max 1 zmago pri Dallasu. Potem pa domov. V upanju, da končno malo prevetrijo sistem.

In kot ste že mnogi sedaj opazili.. Sem ga na začetku še zagovarjal.. Ampak Dončič ima hude težave s kontrolo svoje jeze.. In ga je res tečno gledat, ko brca, meče stvari naokrog in maha z rokami proti sodnikom... Res res res ga je tečno gledat.. Čas je da Cuban tudi to poštima in ga neha zagovarjat v tem smislu. Ker drugače bo do playoffov napolnil še 4 tehnične in ne bo smel igrat 1 tekmo. Tega pa res ne razumem.. Mlad je še, ampak ne tako mlad.. Cuban pa ga brani le zato, da bi ga obdržal v Dallasu.. Ampak naj ga spusti tudi njega na realna tla.. Je vrhunski igralec.. Vendar se tega njegovega obnašanja ne da tolerirat. Dosti zvezdnikov se pritožuje v NBA-ju.. Ampak jih Luka z lahkoto zasenči..

Ja LD tudi mene z jokanjem ornk nervira, še zdaleč ni sicer edini ampak drugi me ne motijo tolk (;)). Me pa še bolj šablonski RC nervira. Vstraja z enako postavo, enako razporeditvijo časa pa je evidentno da ne gre. Samo če je kdo poškodovan pol kaj menja. Takoj ko je Kleber nazaj je Mellija zakucal na klop, pa je eden redkih, ki je igral obrambo z energijo, na zadnji tekmi ko je dobil nekaj priložnosti pa je že tudi zadel nekaj. Rukijem ne da več nobene priložnosti, v najboljšem primeru minutko na koncu blowouta. Razumem da jim ne gre v napadu - zadanejo 0, ampak da pa obrambe ne igrajo, da jim NY pa Kingsi dajo preko 120 točk kar z lahkoto, da vsi proti njim igrajo z daleč višjimi procenti zadetih 3 kot pa običajno pač ne. Sicer KP kdaj dobro odigra (danes pač ne, totalna luknja v obrambi, zadel pa ni nič) imam še vedno občutek, da so vsi bolje igrali brez njega. Nekaj ne štima ko je on v igri. Tole ekipo bi blo potrebno ornk razmrdat, tole ne gre nikamor. Sam bi bil kar za zamenjat RC. Vem da je nemogoče ampak bi bilo res zabavno, da bi Dalas podpisal Obradoviča, pa bi ga gledali do katere rdeče barve lahko pride na klopi, ko bi gledal tole obrambo ;)

judoka ::

Vem da je nemogoče ampak bi bilo res zabavno, da bi Dalas podpisal Obradoviča, pa bi ga gledali do katere rdeče barve lahko pride na klopi,

Pomojem Obradovic ne bi trajal vec kot pol sezone, bi bilo pa zanimivo in zabavno.
Anyway jaz sem predvsem razocaran nad KP- Od role playerjev itak nisem pricakoval veliko, ampak od max payed unicorna pa vsaj
to da kaksno tekmo dobijo na njegov racun. Se mi zdi da v obrambi igrajo celo bolje brez njega. Preden je prisel v Dallas se mi je dolgorocno
zdel eden boljsih igralcev za tandem z Doncicem, ampak sem pricakoval da bo njegova igra napredovala, je pa v bistvu isti igralec kot je bil pred 3 leti.
Ok šuter ki ni za iso igro, P&R igro in ne zna kreirat. Pricakoval sem da bo ob Doncicu zboljsal vsaj P&R..
««
44 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914167703 (46382) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759206746 (104055) Samael

Več podobnih tem